Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 929
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 700
  • София
Въпреки този така тъжен повод, сравнението е много на място

Наистина едно от малкото смислени фото сравнения, които се правят. Мен тази снимка ме размисли и натъжи. Да, имат яки корени и всичко им е уредено до живот, но нямат криле тези двамата. Какво, ако по-експресивната и дивата е Шарлът, а Джорджи иска уединение? Какво, ако искат да станат пилоти, лекари, спортисти, цветари, предпиемачи? Ама не за година-две преди да ги вкарат в калъпа, а истинска кариера? Какво, ако на единият иска до сменя партньори и да купонясва? Какво? Но не, Джорджи ще е в центъра на прожекторите, а Шарлът ще е подкрепящата го, но не и центъра, до живот.
Кейт си е избрала съвсем умишлено тази съдба, както и Камила. Но децата...

# 2 701
  • Пловдив
Винаги имат избор да направят като Хари.

# 2 702
Уникални фотографии правят на Кейт, а воалетките и дистанцията па снимане "свалят годните".
Изключително добре подбрани дрехи и бижута, не се съмнявам одобрени от Кралицата, така както е дирижиране всичко останало в този ден. Много стилна беше и двата пъти.

# 2 703
  • Враца
Джорджи беше с тъмно син костюм. Странно ми се стори. Това има ли обяснение? Обсъждали ли сте някъде? Може би наистина е вярно, че в последната минута са решили децата да присъстват, иначе е можело да му вземат черно костюмче, вероятно все някъде има готов, конфекция, в неговия размер.

# 2 704
Всъщност първият под прожекторите  е повече вързан и  впрегнат, тази показност ограничава и не е за всеки. Втори, трети, пети, имат повече свобода и  могат да разбиват  калъпа, както и повече работа да вършат зад първия.  Кукла или решителен  водещ ще е първия си зависи от дадености, но той не може да огрее наред и  му трябват верни хора в подготовката на нещата.
 Това е работа, политика ,дипломация,  колкото да изглежда  удоволствие  например. Ако успеят да си разделят  задачите , определят ролите и няма ревност към първия заради известността - може да си живеят  спокойно в доволство в личен план.
 Ограничени са в публичността, но пък осигурени, с интересна работа, а тези дето сменят партньори ,купонясват, често се  изтъркват , изхабяват духовно и също  може да водят кух живот, само купони не носят вечно удоволствие. Някои  го намират в сериозната скучна работа.
   Според публикации и тримата са милиардери, с раждането , та поне са осигурени, другото зависи от тях - да вкарат смисъл в живота си.
 Не мисля , че Ан прави саможертва заради брат си, кой знае  до какво се е докоснала, просто не  е публично да обира слава.И негативи.

# 2 705
Джордж е добродушен, личи си! Шарлот е перфекционист като мама!
Прочетох книгата за Даяна, още по - ми опротивиха Крал Чарлз трети и Кралицата - консорт, има защо, но въпреки това им пожелавам да внимават в царуването, относно Уилям и Кейт, смятам, че са перфектни за тази работа!

# 2 706
Джорджи беше с тъмно син костюм. Странно ми се стори. Това има ли обяснение? Обсъждали ли сте някъде? Може би наистина е вярно, че в последната минута са решили децата да присъстват, иначе е можело да му вземат черно костюмче, вероятно все някъде има готов, конфекция, в неговия размер.
Костюмът му е черен, вижда се на снимките от колата. Когато има насочена светлина към костюма по някаква причина излиза тъмно син. Предполагам, че е от класическа фина вълнена материя, има лъскавина плата и отразява светлината така. Това го забелязах още в първите дни с костюмите на Уилям и Хари.

# 2 707
  • Където морето целува небето...
Аз мисля, че костюмът си е тъмно син, в тон с униформите на останалите членове на семейството. Тук се вижда добре.

# 2 708
# 2 709
  • София
Значи ако тоалетите са били подготвени предварително, то тогава съсексови трябва да са ги държали в къщата във Фрогмор, щото те бяха тръгнали за Европа по съвсем друг повод и смъртта на Елизабет буквално ги изненада.

# 2 710
  • Където морето целува небето...
Някъде ми беше попаднало, че когато бащата на Елизабет е починал, тя не е била подготвена с дрехи. Каца на летището и е стояла в самолета, докато ѝ качат дрехи и се преоблече, за да слезе в траурно облекло в Лондон. От тогава задължително при всяко едно пътуване се носят и комплект траурни дрехи.
Ако това наистина е така, то съм 100% сигурна, че дрехите на всички са били предварително подбрани и приготвени и то с одобрението на Елизабет. За Хари и Меган не знам, но едва ли е тръгнала за Лондон с черната шапка, подобна на еди си коя, от еди си кое събитие, както и тази рокля и ръкавиците. Предполагам и техните дрехи са били подготвени в Лондон и беше чисто съвпадение, че в момента бяха в района.

# 2 711
За мъжете било позволено да не е черно, за разлика от жените. Тъмно син е  костюмът,  съчетано с униформите  на мъжете. Само отличия няма да е  войниче. Имаше статия да обяснява.

# 2 712
  • София
Скрит текст:
На Шарлът нали показаха от кой дизайнер е роклята-палто. Може да се купи. На дете, което буквално през 6-12 месеца сменя размера дрехи, да поддържаш черна рокля-палто... не знам, аз не бих... Но това е кралското семейство, възможно е и да са я правили тая дивотия...
По принцип и аз не си представям да са били тотално неподготвени,
дори вярвам, че Лилибет е видяла и одобрила всичко предварително.
Скрит текст:
Обаче дори и да не са били подготвени, за 10 дни всеки дизайнер ще се напъне да им ушие дрехи. То е въпрос на престиж. Над 5 млрд. души са го гледали погребението според BBC...
Аз се съмнявам снимката на Катрин да е толкова коригирана. Този воал пред лицето и се е движил в момента на снимката и е размазан, не е на фокус, ще е доста кошмарно да се обработва без да личи, а тези снимки излязоха веднага. Не е като да са ги показали след седмица. Фотографите, които познавам, когато правят много снимки минават всички през софтуер само за автоматична корекция на цветове, светлина и т.н. и  отбрани кадри ги пипат по-сериозно, но отнема много време...
100 %. Елизабет няма как да остави всичко на случайността. Всеки детайл е видян, обмислен, коригиран (при нужда) и обсъден. Отделно мисля, че докторите са били наясно колко време (горе-долу) ѝ остава, и приготовленията са започнали доста преди 08.09.2022. Съвпаденията и случайните работи при КС са сведени до минимум.

# 2 713
Просто си представям Елизабет II, как обсъжда роклите и шапките за погребението си: Камила ти сложи това, Катрин тази шапка трябва да е с по-голяма периферия, а Мегън да си ушие рокля като онази, с която бяхме еди-къде си.
И накрая Беатрис с пола 4 пръста над коленете, а лейди Луиз с рокля от гардероба на майка си. Да, така е било.
Има си протокол сигурно от 1200 г. за кралските погребения, сигурно кралицата е изказала предпочитания каква музика иска, как да се проведат някои неща, да се погрижат с пясък за конете, евентуално да не носят там фасинатори ли беше, ама чак кой каква кройка на роклята да носи, надали, ако ще 100 проби на погребението да са правили.

# 2 714
  • София
За членовете от семейството задължително е определена и кройката. Всеки детайл- кройка, шапка, обувки, бижута. Няма как да се подготвя такова мащабно събитие и всеки да се облече по свое желние и вкус. Определено е кой с какъв костюм ще е от мъжете, кога с или без униформа. Когато гледах бдението на децата и после внуците ѝ, ами всеки знаеше колко крачки да направи, от коя страна на ковчега да застане, как да се обърне. За мен това е репетирано много пъти. Няма как да е изпипано до такова съвършенство за 10 дена.

Общи условия

Активация на акаунт