Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 907
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 730
Значи още в понеделник е била заразна, когато е било погребението.
Дано прескочи леко.

# 2 731
# 2 732
  • София
Един красив момент, запечатан във времето

# 2 733
Маргрете и Елизабет през 1979 г.

Двете са трети братовчедки, пра-пра внучки на кралица Виктория.
Маргрете ми е една от любините кралски особи. Обича рисуването, преводите, археологията. Цветна, ексцентрична, щура.

Дано се възстанови бързо и без последици от болестта.

# 2 734
В тая навалица едва ли само Маргарете ще е с ковид.

# 2 735
Аз точно това си помислих. ТОлкова хора глава до глава от цял свят събрани, няма начин да не се разнесе нещо. Дано няма много засегнати, че само дърти хора ми се видяха повечето.

А за дрехите хубаво предварително подготвени, но за децата едва ли. Няма как да се предвиди кой кога ще почине. Към момента на смъртта, децата е можело да са бебета или 12 годишни. Едва ли имат по един комплект дрехи за всяка възраст. Вероянто има някакви общи правила и изисквания към които се придържат.

Катрин ми изглежда много освежена от кончината на кралицата до сега. Или нещо си е правила преди събититето (нямам в предвди точно за него, просто текущо посещение при дерматолог или там който се грижи за тях) или снимките са доста обработени, или и двете. Но изглежда прекрасно. По принцип ми е доста състарена за възрастта си, може би защото е слаба. Сега няма и помен от това.

# 2 736
  • София
Ама, защо се трият постоянно мнения в тази тема? Влиза човек след 1-2 часа и се губят цели страници. Много тъпо. Нали всеки изказва мнение свободно?!

Маргарете бързо да се оправи и да няма много други болни.

......

А за дрехите хубаво предварително подготвени, но за децата едва ли. Няма как да се предвиди кой кога ще почине. Към момента на смъртта, децата е можело да са бебета или 12 годишни. Едва ли имат по един комплект дрехи за всяка възраст. Вероянто има някакви общи правила и изисквания към които се придържат.

...
Някъде бях чела, че дрехите се преглеждат два пъти в година, правят се корекции при нужда или се поръчват нови.
Водени са дневници и за гардероба на Елизабет- при всяка нейна появя се описва какво е носела, за да няма повторения и т.н.

# 2 737
Нищо не си е правила, просто добра обработка

# 2 738
  • София
И аз си го помислих това с Ковид-а, но май от друга гледна точка.
Смятам, че е по-добрият вариант, че сега си отиде Кралицата, отколкото по време на всички ограничения, които бяха наложени.
След живот, отдаден на Короната, заслужаваше да получи това, което видяхме и мисля всички оценихме като нещо грандиозно!
За мен поменът на принц Филип си имаше своите достойнства, но това, на което станахме свидетели последните дни, надхвърля всичко видяно в кралските семейства до сега.

# 2 739
Същото си мислех и аз. Че се случи в период, в който вече няма ограничения заради Ковид.

# 2 740
  • София
В КС винаги е имало и ще има необичайни истории, конфликти и т.н., като във всяко друго семейство, само че за тях се пише ежедневно.

Ако на някой му е интересна историята на принцът-плейбой.
https://www.youtube.com/watch?v=PyDU4bq8IdM

# 2 741
И в звездната тема се изтри коментар за Камила как скастрила Шарлот. Тъкмо исках да видя видеото и коментарът го няма ве

# 2 742
  • София
И в звездната тема се изтри коментар за Камила как скастрила Шарлот. Тъкмо исках да видя видеото и коментарът го няма ве
Голяма тъпотия. Кога е станало това, за да търся клип от любопитство?

# 2 743
Не разбрах преди или след първата служба Шарлот се закачала с Джордж и Камила ги скастрила.

# 2 744
  • София
Не разбрах преди или след първата служба Шарлот се закачала с Джордж и Камила ги скастрила.
А, ясно! Мерси!

Хммм, впечатлена съм от the Playboy Prince, само да споделя.

Общи условия

Активация на акаунт