Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 889
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 760
Че и прием предната вечер. Наистина не знам как са издържали. Чарлз изглеждаше много тъжен на една от снимките от приема.

# 2 761
Днес беше Еатхшот конференцията на Уилям в Америка. Той не присъства, заради траура, но на сцената ще са Рания, Бил Гейтс, Майкъл Блумбърг и редица други известни хора.

Some of our special guests included:

Her Majesty Queen Rania al Abdullah of Jordan
Member of The Earthshot Prize Council

Bill Gates
Co-Chair, Bill and Melinda Gates Foundation and Founder, Breakthrough Energy

Matt Damon
Actor and Activist, Co-Founder of Water.org

Christiana Figueres
Chair, The Earthshot Prize

Дано не отменят пътуването другия месец.

# 2 762
Наистина много им се събра- 10 дена цял свят вперен в теб, изпълняваш задължения, не може да си потъжиш дори на воля.
Сега поне дано имат няколко дни спокойствие.

# 2 763
# 2 764
  • Там,където се събуждам щастлива.
Децата изтърпяха стоически целият тежък ден. Това , че малко са разчупили ситуацията не е чак такава драма.

Както не е драма, ако възрастен каже нещо.

# 2 765
  • Разпиляна във въображението

Ето видео-обръщението на Уилям към участниците в Earthshot Prize summit - https://www.msn.com/en-xl/news/other/prince-of-wales-addresses-e … 0ba1dfeb465fd1a9a

Уилям потвърждава, че с Катрин ще са в Бостън през декември.

# 2 766
  • София
Дам, порица ги. Мегън и Софи им се радваха, сигурно са били глътка свежест през деня.
Камила ми се видя много изтощена и на ръба вече, на възраст е все пак.

# 2 767
  • София
Семейство Съсексови още ли са в Англия или са отпътували вече?

# 2 768
https://www.youtube.com/watch?v=Np0mPt18lS0&ab_channel=EarthshotPrize

Речта на Рания - благодари на принца на Уелс за лидерството, за визията му, прави много мили препратки към Кралицата и как Уилям споделя нейната визия колко важно е опазването на околната среда. Говори много хубаво. Споделя и нейната визия.

И думите на Блумбърг, чиято фондация е партньор на конференцията: Michael R. Bloomberg said, "Success requires global cooperation and big, bold new ideas, and that's what inspired Prince William to launch the Earthshot Prize two years ago. Now, I know how much he wanted to be here today, I talked to him the day before yesterday, but there is no better way to honor the extraordinary life of his grandmother Queen Elizabeth than by gathering here in support of work that he is leading and an issue that meant so much to her."
Превод:
„Успехът изисква глобално сътрудничество и големи, смели нови идеи и това е, което вдъхнови принц Уилям да стартира наградата Earthshot преди две години. Сега знам колко много искаше да бъде тук днес, говорих с него предишния ден, но няма по-добър начин да почетем изключителния живот на неговата баба кралица Елизабет от това да се съберем тук в подкрепа на работата, която той ръководи, и проблем, който означаваше толкова много за нея."

# 2 769
Четох, че Мегън пратила писмо на Краля, искала да говорят на 4 очи.

# 2 770
Семейство Съсекс вече са си в Монтесито. Още във вторник са отпътували.

# 2 771
И от това "нещо" са направили статии....
Камила се обръща и казва нещо на кой? На Катрин? На Софи? Flushed и как разбраха за кого става дума...

https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/frustrated-camillas … -naughty-28028921

Нищо, трябва да се генерира трафик, от това печелят медиите.

# 2 772
  • София
И от това "нещо" са направили статии....
Камила се обръща и казва нещо на кой? На Катрин? На Софи? Flushed и как разбраха за кого става дума...

https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/frustrated-camillas … -naughty-28028921

Нищо, трябва да се генерира трафик, от това печелят медиите.
Ако това е въпросния клип, според мен Камила въобще не прави забележка на децата, а нещо коментира.

# 2 773

От това клипче разбирам, че Камила вижда зад гърба си какво става...

Според мен обръщането изобщо няма общо с децата.

# 2 774
Признавам си, че не изгледах въпросното клипче. Хвърлих едно око на “статията” и стана ясно, че е изсмукана от пръстите история със замесени четци по устни 😂.
Хареса ми скрийншота, на който Мегън и Софи се усмихват на Шарлът.
За триенето и оплакването - няма никакъв смисъл да се коментира защо и как. Нееднократно е ставало дума защо езикът в темата е такъв сега. Помним и по-лоши времена.

Общи условия

Активация на акаунт