Кралски работи и клюки - септември 2022

• 234 191
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 3 000
Тя изневярата е първо в главата, другото е следствие.
Да имаме предвид все пак времето, общественото им положение и нравите.
Да се допълня Андрю на Камила е бил женкар и сериен сваляч през целия им брак.
За Даяна - всички знаем на колко вратове е увиснала и никой не я е заобичал.
Докато Чарлз и Камила вече толкова години показват, че между тях въпроса не се е свежда до Тампакса само.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 21:32 от dariVale

# 3 001
  • При семейството си
Чак пък толкова. Ще кажеш, че ще убиват някой на този терен. Между другото, мъжът на Камила й е изневерявал системно доколкото знам.

Не си е носил значи рогата в самота.

Както и да е, това са стари работи, макар че не е най- добрия атестат за един крал и на достолепната 75 ;годишна възраст на хората първите асоциации, които им изникват за него да са за разни тампони.

Аз лично съжалявам, че короната не премина направо към Уилям, щяха да са млада и представителна кралска двойка като другите в Европа
Точно стари, правил ги е на 40, не ги прави на 70 годишна възраст.
Едит: Към днешна дата официално той е в по-дълъг брак с Камила отколкото с Даяна.

# 3 002
На Даяна изневерите чудни...бясно звънене и терор по цели нощи на любовника и съпругата му Head Band
И изпращане на иконома да носи писъмца през нощта

# 3 003
На Даяна изневерите чудни...бясно звънене и терор по цели нощи на любовника и съпругата му Head Band
И изпращане на иконома да носи писъмца през нощта

Вие направо ме разбихте от нова информация днес. Може ли малко повече инфо за това?

# 3 004
  • Glasgow
Това пакистанският лекар ли беше с терора

# 3 005
Пакистанският лекар не е женен. И за мен тази информация е нова, а съм чела книгите Simple Smile

# 3 006
Пакистанският лекар не е женен. И за мен тази информация е нова, а съм чела книгите Simple Smile
Ирис, не изглежда да си чела внимателно книгата, щом за кражбата се чудиш

И в книгата на иконома има достатъчно, а също и в тази за всичките ѝ гадости
https://chitanka.info/text/49344-vesti-ot-kralskija-dvor

# 3 007
  • Glasgow
Със сигурност съм чела някъде за тероризиран по нощите женен любовник, не знам защо си мислех, че е пакистанецът. Иначе браво на него, май единствен от мъжете и не е продал историята им.

# 3 008
Гадна, луда, лабилна, каквото и да е била, каквато и да я изкарват, нищо не може да промени факта, че Чарлз й е изневерявал. Дало от самото начало, дали скоро след това, все тая.

# 3 009
Звъняла е на съпругата на любовника си. Не съм сигурна кой точно, повечето са имали половинка.
Звъняла е и на Камила, заплашвали я е със смърт, казвала й е, че е изпратила убиец.
Rolling Eyes

# 3 010
Ето ги, подредени хронологично в статия - https://woman.bg/po-zhenski/muzhete-v-zhivota-na-printsesa-dayana.52100.html

Жененият е търговеца на изкуство Оливие Хор. По спомени не са имали връзка. Тя го е преследвала, той - бягал силно.

# 3 011
  • При семейството си
Гадна, луда, лабилна, каквото и да е била, каквато и да я изкарват, нищо не може да промени факта, че Чарлз й е изневерявал. Дало от самото начало, дали скоро след това, все тая.
Не е първият, нито последният, който го е правил. Тя от своя страна натрупа/е натрупала достатъчно ползи/дивиденти от това.

# 3 012
  • Great Britain
Long walk, Windsor
Много ми е на сърце това място.

Уникално е. Живея на близо.Всеки уикенд съм там.

# 3 013
Документалният филм "Даяна по собствените й думи"
Единствените, на които вярвам Blush

# 3 014

Малииии, сериозна навалица е било при нея. За някои от тях може и да са просто слухове, но все пак бройката е доста впечатляваща за жена с нейния имидж. На нейния фон, Чарлз с неговата любов по Камила си е направо светец.

Общи условия

Активация на акаунт