Отговори
# 585
Опитай се да почиваш максимално и ако можеш да спиш още по-добре. Ако се разредят задължително сън, за да имаш сили за после .Стискам палци всичко да мине бързо!

# 586
Писах в групата, но да се похваля и тук- в 10:55 се роди Адриан💙 Малко със зор излезе заради по-фин разрез, чак реших че ще е 4кг бебе, но се роди с идеални размери от 51см и 3,300кг. Мен започва да ме пуска упойката и да ме наброява, макар че пус аха обезболяващо. До последно бях много спокойна, но имах един малък емоционален срив преди да ме викнат и после се събрах. Най-ужасното от всичко беше,че след ксто го извадиха започнах да треперя и не спрях 2ч. Знам че е нормално и след операцията пак ми се случи, но сега беше ужасно силно и продължително. След като спрях се почувствах значително по-добре, въпреки болките. Големият ми страх,че ще ми стане лошо и ще ми се догади не се оправда и всичко мина спокойно. Чакам да ми го донесат в стаята да се погушкаме. Simple Smile

# 587
Честити бебенца на Femme и Alove! Да са ви живи и здрави?

# 588
  • София
Хайде честито, Alove! Всички да му се радвате!
И ние сме готови- Пресиян- 3820 кг се роди преди 3 часа някъде. Неше забавано, защого отовайки към операционната, водите ми изтекоха! И Ташков вика- ами да ходим на,естествено раждане😃 и аз неее това беше!
Иначе тук дават бащата да,придъства на встественото,а на,секцио,чака отвън и после му дават бебето. Посещения,няма.

# 589
Честито момичета!!! Много хубави новини тези дни!
Kanari, много хубаво име сте избрали, на мен това ми беше един от изборите.

Останаха ли чакащи още?

Иначе ние сме вече на 18 дена. Доста мрънкаме, ревем, ядем когато си решим (казвали му "кърмене на поискване" Wink ). Таткото от днес е на работа, а много помагаше...Нощно време той ставаше да го успокоява,ако зареве и ми го връчваше само за кърмене. Каката и тя се радва, все при него седи, гледа го, разнася го, гали го. На изписването от болницата тя беше толкова впечатлена от бебето. Тогава го докосна леко по главата и беше толкова щастлива от това. Е, вкъщи видя и че не всичко е цветя и рози, ама и тези периоди ще минат.

# 590
  • София
Мерси, Джери! И ние много го харесваме. Аз,моите тр да ги инструктирам,че ще изпаднат в делириум, и с маски!!! Че още смъкрат.

# 591
Kanari и AloveUnreal, честито!
И ММ понеделник вече е на работа, от сега ми е нервно. Големия още смърка сополи и кашля, няма шанс да е на градина понеделник. Чак ли е любопитно как ще де оправя.🤣

# 592
Честито на новите мами и бързо да се възстановите! Прекрасни имена сте избрали! ❤️

# 593
Здравейте, честити бебчета на всички.
И аз да се похваля след планово секцио днес се роди втората ми дъщеричка Йоана - 3.500/52см ❤️ одеве я видях за малко мигаше и само лекинко църкаше, когато я отвиха ❤️ струва си наистина всяка една болка и притеснение ❤️ Да бъдат много здрави всички бебенца и бързо възстановяване на мамите. ❤️

# 594
Честито момичета! Нека малките сладурчета да бъдат живи и здрави! А вие се възстановявайте бързо!♥

Ние растем , а коликите и безсънието ме смачкват . Направо се чувствам разглобена. Имам нужда да се кача на колата и да обикалям Ей така безцелно- за разнообразие 😃

# 595
Честито и на Канари и Иванела! Живи и здрави бебенца!

# 596
  • София
Пенелопе, разбирам Sad тегаво е, нека мм да гледа малко бебето, а ти отивай с колата или до близката сладкарница или само ако ще около блока....
Моят юнак реве яко-в смисъл-много силно за бебе. Ма то той с тия 4 кила😊донесоха ни ги замалко. Забравила съм как се държат, а и ми го сшожиха на лявата ръка,пък аз левичарка,беше ми терсене,а ме е страх да мръдна😄

# 597
Честити ви бебчета!
Кенари 4 кила Astonished големичко е! Браво!
Как имаш сили да пишеш, аз в реанимация се сцепих да спя.

# 598
Честити бебчета! Да са живи и здрави, да наддават и да се развиват добре! И бързо възстановяване на майките! Heart

# 599
Пенелопе, разбирам Sad тегаво е, нека мм да гледа малко бебето, а ти отивай с колата или до близката сладкарница или само ако ще около блока....
Моят юнак реве яко-в смисъл-много силно за бебе. Ма то той с тия 4 кила😊донесоха ни ги замалко. Забравила съм как се държат, а и ми го сшожиха на лявата ръка,пък аз левичарка,беше ми терсене,а ме е страх да мръдна😄

Ще се опитам Канари, лошото е, че когато ММ Се прибере от работа вече съм размазана и нямам координацията да шофирам или излезна . Мисля си само как ще си легна на луглото и ще поспя за няколко часа спокойно .
Браво на бебо ! Голям юнак е значи. Моята госпожица също като се роди огласи цялото родилно отделение и цяла нощ не спря до плаче .

Общи условия

Активация на акаунт