Отговори
# 570
  • София
Един пръст си е супер Simple Smile аздаже не усетих бъркането..
Lizi, не можеш, аз бях писала и преди- никога не съм носила децата и за,да не свикват,забраних и на другите да ги носят- майка ми, баща ми, правят много лоша услуга, много се сърдеха, но бях непреклонна- нямаш друг начин. Така и никога ама никога не са ми поискали да ги влача на ръце- безценно за следващите 5 години.
Ще свикнеш да плачат едновременно- нищо им няма, това им е запазена марка на близнаците, сякаш се наговарят. Аз предпочитах така, отколкото една след друга. За да имам малко тишина и въздух..
Най- добрата помпа е медела. Това е. Скъпа е, но като 3 ти сдадат багажа и купиш по 100-150 лв, ей ти ги 500...

# 571
Мацки, днес станах майка на още едно човече. Не издържа до 25-ти, както бе планувано. Наруши традицията. Преди обяд ми изтекоха водите. Стегнах багажа. Изкъпах се. И в 13:30 пристигнах в болницата да я вадят. В 14:39 изплака ТЯ. Та, приключи гадния период на бременеене, започва хубавия с малкото човече. 😃

# 572
Femme, честито! Нищо, че е нарушила традицията, избрала си е хубава дата. Бързо възстановяване и да се радваш вече
на по-хубавия период. 🙂

# 573
Мен ми падна тапата май и изобщо след този преглед за разкритие се чувствам разхерметизирана 😄
Все едно всеки момент ще се случи нещо...нз да не го предизвика,не мисля,че ще издържа много (а доста ме стресна с дискомфорта от само преглед...).

# 574
  • София
Ейй,браво, femme!честито! Нищо, 22 е хубав ден!
 Аз не мигнах, много се вълнувах,имах и контракции. Определено предпочитам изненадващо да е Simple Smile

# 575
Има раннобудни 😀
Аз съм с контракции от 2 часа,през 10мин по 1 мин,но док каза да изчакам до 8ч и,ако продължат,да ида. Понеже и казах,че не ме боли чак много, само ме стяга зверски и дишам трудно...
Седя и чакам и се чудя да закуся ли 😀

# 576
Femme,честита дъщеричка! Simple Smile
Аз си спах като пич от 11 до 5 и станах да ходя до тоалетната. Падна ми тапата мисля, според мен от прегледа за разкритие вчера.
Сложиха ме на тонове и към 10 някъде е мой ред. Все още съм спокойна😄

# 577
  • София
Я си хапни, така и така ще те прочистят😀
И аз за 10, и аз чакам. Мразя да чакам!😄мм тр. Да хвърли децата на учулище и да идва насам. За около 15 мин тр.да се случи цялото упражнение. Преди това да разходи и кучето. После съм му оставила списък и е по- напрегнат за него, отколкото за раждането😄

# 578
Канари, защо ще идва? Ще му покажат ли бебето?
Тук ме отсвираха като питах дали бащата има шанс да види бебето. Sad

# 579
  • Варна
Честито момичета, стискам палци за плануваните и непланувяните за днес. Измъквате се всички една по една😁 Радвам се за вас! Бъдете здрави и спокойни с новите мишоци!

# 580
Успех момичета и честито на Femme ❤ И скорошно и леко раждане на чакащите 👶👶👶
Alove, аз малко вместо Канари ще ти кажа , мисля че тя беше в Надежда и ако съм права, то там пускат таткото да види бебето след раждането да 😊

# 581
Честито дъщеричка Femme! Бързо възстановяване на теб!
Успех на всички раждащи момичета днес.

# 582
Честито femme, много хубаво ми започва деня с новините за нови бебенца! Успех на всички раждащи днес, скоро да се похвалите! Толкова е вълнуващооо! ❤️❤️❤️

# 583
Аз съм още с контракции от 4ч сутринта...по 6-7 на час (някои доста силни,някои не).Заспивах за по 10-15-20мин вече към 8 и ме стаягаше и будеше...първите бяха точно на 10мин,сега не, и не са задължително по-силни,та се чудя днес ли ще е...но пък са повече но час. Има надежда, но съм доста изморена от сега 😑

# 584
  • Варна
Йеее, честито Femme! Hug Да ти е много много здрава дъщеричката! Heart Как се чувстваш, добре ли сте двете?

Стискам палци и на AloveUnreal и Kanari да се похвалят скоро! Blush
Smiley11, дано и при теб всичко приключи скоро и добре.

Ние вече сме си вкъщи, имам за разправяне, но е лудница и не знам кога ще имам възможност пак да се включвам с дългите си разкази. Sweat Smile Накратко баткото прие МНОГО драматично прибирането ми. Страда много миличкия, освен, че още е болен.
Както и да е - аз все пак си ви чета, следя и радвам! Hug Като мога пак ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт