Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви суеверия са свързани с бременността?
Какви са някои от притесненията на бъдещите майки?
Какви са някои възможни лечения и методи за справяне с рефлукса при бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви суеверия са свързани с бременността?
-
Какви са някои от притесненията на бъдещите майки?
-
Какви са някои възможни лечения и методи за справяне с рефлукса при бебета?
При рефлукс при бебета могат да се използват специализирани адаптирани млека, антирефлуксни млека, повдигане на матраците, държане на бебето възможно най-дълго право след хранене и поставяне на пелени върху повечето повърхности, където бебето лежи. Важно е да се консултират с педиатър за най-подходящите методи за всеки отделен случай.
-
Как мога да облекча болката в перинеума по време на бременност?
-
Какви са методите за предотвратяване на наранявания по време на раждане?
.

Пожелавам ти да си много здрава, децата и майчинството да ти носят само радост, да забавиш малко темпото и да имаш повече време лично за себе си, с таткото да сте в хармония и да не ти дава никакви поводи да си тъжна! 
Татковци и баби и дядовци много да ви подкрепят и помагат! 
От нищото ме напушва на рев, после ме обзема някаква тотална радост и любов и гледам децата с умиление, после ми идва да набия някой. И така цял ден. При вас как е положението с хормоните, тресат ли ви като мен?
Останах приятно изненадана всъщност. Забременях 72кг, отидох да раждам 83кг и вчера се изтеглих 75кг. Остават ми 3кг до предишната си форма, но пък за да почна да се харесавам имам да свалям 15.
Да не казвам голяма дума, по този начин спи по 3 часа на дрямка, понякога повече и често се налага да го будя. Макар че да си призная вечер го оставям да спи по 4-5 часа. Сигурно и затова си запуших каналите.
. Качих 11-12 кила през бременността, вече свалих 10. До перфектното ми тегло остават 2-3 кг.