Отговори
# 660
Моят термин е след 6 дни, но съм се заредила с търпение. Имам доста контракции, но нерегулярни и неболезнени. Вчера бях на тонове, казаха, че са супер тоновете и просто чакаме. Надявам се да не преносим, но каквото такова. 🙄

Имаш време Николче. Даа, аз също имам подготвителни контракции, но не и истинските 😤 Мойте тонове също са ок, чакаме...

# 661
Аз съм 4 дена след термин. Плацента 3 степен, намалели води, 0 контракции. 3-4 дена бях с главоболие и веднъж имах размазано виждане в лявото око. Та вчера си вкарах автогол да отида в спешното на исул. Пуснаха ми разни изследвания и се филмирах, че д димер ми е 2900 при норма за 3 триместър до 1700. Отидох с мисълта, че съм с високо кръвно. 120-130 на 80-90. Обикновено ми е 90 на 60 и реших че за мен е високо. Та гледаха ме очен, кардиолог и невролог и казаха че нямам някакви проблеми. Ама заради тоя д димер реших да нямам някакви тромбове ала бала. Ходих при аг, който препоръча за профилактика да си бия инжекции клексан до раждането. И аз цял ден рев, защото ме е страх от инжекции. Отделно и като чета от странични ефекти.  Sad Изобщо и не стъпвам в Шейново да споменавам нещо, защото веднага ще дадат зор да ми предизвикват раждането.

# 662
Аз съм 4 дена след термин. Плацента 3 степен, намалели води, 0 контракции. 3-4 дена бях с главоболие и веднъж имах размазано виждане в лявото око. Та вчера си вкарах автогол да отида в спешното на исул. Пуснаха ми разни изследвания и се филмирах, че д димер ми е 2900 при норма за 3 триместър до 1700. Отидох с мисълта, че съм с високо кръвно. 120-130 на 80-90. Обикновено ми е 90 на 60 и реших че за мен е високо. Та гледаха ме очен, кардиолог и невролог и казаха че нямам някакви проблеми. Ама заради тоя д димер реших да нямам някакви тромбове ала бала. Ходих при аг, който препоръча за профилактика да си бия инжекции клексан до раждането. И аз цял ден рев, защото ме е страх от инжекции. Отделно и като чета от странични ефекти.  Sad Изобщо и не стъпвам в Шейново да споменавам нещо, защото веднага ще дадат зор да ми предизвикват раждането.
Да, определено нищо не искам да пускам като изследвания вече, в края на бременността е възможно да има разминавания. Не се притеснявайте. Аз също съм с ниско кръвно 90-100/50-60 и последните дни съм  по-високо 120/70, мина ми през акъла, че може да е високо за мен.. имало изригвания, магнитни бури, та е възможно и затова да сме така.
Вярвам, че скоро всичко ще завърши с щастлив и пухкав край! 🥰

# 663
Alegra, пожелавам спокойствие и не се притеснявай, вярвам, че всичко ще бъде наред! Колко дни мислите да чакате след термин? Помня, че и при първата бременност сте били много време след термин...

# 664
Alegra, пожелавам спокойствие и не се притеснявай, вярвам, че всичко ще бъде наред! Колко дни мислите да чакате след термин? Помня, че и при първата бременност сте били много време след термин...
До 12 дена като предния път. Освен ако няма някакъв проблем.

# 665
Както бях писала и по-рано аз бях на косъм да се от кажя от кърменето поради   запушени канали, запушени пори на зърната и 40 градуса температура. Но за радост успях да се справя вече всичко е нормално. Да живеят компресите с зелеви листа, топлите душове и Лицетина.Малката си има свои периоди, но според мен колики няма просто ако не успея д я оригна и я мъчи коремчето докато не изкара газовете. Иначе и тя си прави вечер пауза от по 4-5часа обаче въпреки че е на 2 седмици не я будя, защото виждам че се храни добре и пълни Памперсите. Единствено се притеснявам за лактацията.
По - голямата ми дъщеря е много грижовни към малката иска всичко тя да прави да я облича, съблича сменя памперси и държи. По - малката също иска да я държи и да я целува, но я познавам добре и виждам че ревнува и липсва и да е център на внимание. Тя е и голяма гушанка и обича да се гушка много, а сега е трудно да се случи. Ние с бебето сме в спалнята, а таткото в хола защото иска да се наспи, че той води децата на училище.

# 666
  • Варна
Аз съм с термин 30.09. контракции отпреди три дена. Днес сутринта ми падна и тапата, контракциите зачестиха. Надвечер вземам душ, бръсна каквото успея и....чакам. Баткото е голям и утре -30.09 става на 15. Веселба е.
На всички болезнено кърмещи стискам палци, болките да отминат и да сте спокойни 🤗

# 667
Стискам палци всичко да мине бързо и скоро да гушкате бебенцето! Успех! ❤️❤️❤️

# 668
  • Варна
Свърши тая мъка....мина и замина...вчера в 19.50 се роди и нашето бебе ....3320 и 51 см
 Вече захапа и засмука. Аз съм добре,ходя напред назад....огладнях😁

# 669
Честито MamMaMia22 да е жива и здраво! А на теб бързо възстановяване!
Свърши тая мъка....мина и замина...вчера в 19.50 се роди и нашето бебе ....3320 и 51 см
 Вече захапа и засмука. Аз съм добре,ходя напред назад....огладнях😁

# 670
MamMaMia22, честита ти рожба! Да е жива и здрава! И двете ти деца ли са на 30.09?

# 671
MamMaMia22, честито бебе!

# 672
Честито бебче на MammaMia!

Бебка излезе внезапно и без предупреждение на 29.09 в 3 през нощта. Едвам стигнах до болницата. Нямах време на никой да звънна и оставихме другото дете само докато спи. Всичко от първа лека болка до излизането на беба - 2.30 часа. Изтекоха ми водите и тръгнахме. Бебето напъва, а аз го задържам. Излезе точно като пристигнахме в болницата. Контракциите боляха повече от първото раждане, но по-бързо стана. Един два дребни шева май казаха че имам, ама малко ми е натъртено. Бебчето е 3600, 51 см. С 250 гр по-малко от каката.

# 673
  • София
Честитооо, хайде, не останахте Simple Smile чакаме и последните попълнения!
Леле, алегра, това е моят ужас, беше де, при мен не че щеше да се случи, понеже предния път не бях естествено, но знам, че про следващо става много бързо.
Аз иначе мога да си мрънкам за кърменето, цедя, мм отиде за двойна медела 2 употреба- защото нощем цедя мн дълго с единична и бебето реве в това време и мм сега помага, ма като се върне на работа не го виждам как ще става, та поне времето да намаля наполовина.
Освен това вече съм хремава. Стоя с маска, но се сетих късно, моля се да не му се предаде и тая кърма да помогне.

# 674
  • Варна
Не, с няколко часа малкия го изпревари....бащата вика задръж още 6 часа🤣🤣🤣 тез мъже хабер си нямат от света.
MamMaMia22, честита ти рожба! Да е жива и здрава! И двете ти деца ли са на 30.09?

Общи условия

Активация на акаунт