Смяна на залъгалка

• 183
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, моля да ме извините предварително ако темата не е правилна, за първи път пускам. Исках да помоля за съвети и мнение относно смяната на залъгалката. Бебето ми е на 9 месеца (съвсем скоро 10) и е свикнало с бибероните на Nuk модел Mommy feel още от самото раждане до сега. В един момент преди се опитах да пробвам други марки, но той ги изплюваше и продължих с тези. Проблема е че доколкото разбирам, този модел на Nuk е само 0-9 месеца и сега взех отново на Nuk, но модел Space star, като реших, че пластмасата отстрани е максимално изправена, а не извита към бузите и може да му е удобна, но отказва и нея. Единствено успявам да я сменя с новата като е тъкмо заспал, но не знам дали изобщо има смисъл и дали по този начин би свикнал с новата. Проблема е, че се успива с биберона и не знам как да процедирам ако не поиска изобщо друга. Имате ли съвети или опит, който може да споделите?

# 1
  • София
Вариант ли е просто да я махнете? Така и така това ще стане някой ден защо не сега когато детето не приема други залъгалки.

# 2
Помислих и за това, права сте, че в един момент ще трябва да се махне. Притеснявам се единствено как ще успява да заспива без нея.

# 3
  • София
Ами може и да отвикне по-бързо отколкото си мислите. Пробвайте все пак.

# 4
  • София
Ние от раждането до сега сме с биберон 0-6 месвца на tommee tippee, а в момента е на година и седем месеца. Абсолютно отказва друга марка и размер, така че се отказахме да пробваме и сме си все с малките биберони. Така че не смятам че е проблем да си използвате тези които харесва докато прецените, въпреки че се водят до 9 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт