Кпоп и нашите музикални пристрастия

• 35 342
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Heart Много символика има в първото пуснато самостоятелно парче на Джимин.
Самото стихотворение също много ми харесва. Както и това, че всяко от момчетата от групата има свои творчески виждания, търсения и реализации. Те всички са артисти от класа. Личи, че Джимин е изключително отговорен и сериозен човек. А това, вървящо ръка за ръка с таланта, е предпоставка за изключителен успех. Нямам съмнения, че ще продължи да го постига.

# 136

Това е много нежно Heart Eyes А заедно с Джей Кей е просто heven Blush

И текста Cupid

What should I say?
And how can I do it well?
I'm just clumsy,
I know it's obvious,
But I'll deliver these words
Without being too light.

I say oh oh
I hope you become happier
When I stumble,
You reached out your hand to me.

I say oh oh
Now, I'll hold you when you want to cry
So you won't fall down.
Even after time passes,
Will we still be the same as we were?
Like when we first met.

If we're together,
We can cross mountains and seas.
Just like we were then.

I say oh oh
I hope this never ends.
You're like a warm spring day to me,
In the cold winter.

Baby, don't leave,
Just stay by my side, yeah.
I'll only say what I can deliver,
As much as you've done for me.
I'll keep the promises I made.

Don't worry,
Just stay by my side, yeah.
We don't know what tomorrow holds,

But don't be afraid, always remember

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 08:24 от araselia

# 137
Много денс, много секси парче! HeartHeartHeart
Голям провокатор излезе Джимин. Laughing
И както и на предишния клип Set me free, и с този прави по 2 млн гледания на час в Ютюб. Grinning
Аз много харесах целия албум на RM. Страхотна музика от първото до последното парче, която мога (и го правя Wink) да въртя с часове без да ми омръзне. Но Джимин предлага нещо хем много добро, хем доста по-комерсиално. Мисля, че успехът на албумът му ще е по-голям от този на Намджун. Маркетинговата му стратегия също е по-активна и по-добра по мое мнение.
ИВ, може и малко досадни да сме с Ари с любимците си, но имаме активност на момчетата от групата, които няма как да пропуснем.
Ари, пуснала си и това второто, докато пиша. И за него само сърчица мога да сложа. Joy  HeartHeartHeart

# 138
Profi Hands Raised Hands за RM и Indigo съм абсолютно същата, от както е излязъл си го слушам почти всеки ден , от първото до последното парче много е мое .
 На Джимин още не съм чула всичко, то аз като не съм на работа съм по заета Stuck Out Tongue Winking Eye ,да не ме чуят шефовете Wink
 Досадни сме ,ама това е положението - Like crazy - Джимин е виновен Simple Smile

# 139
  • Дубай
Хич не сте ми досадни,а много сладки даже...Нормално е да се вълнувате и въодушевявате,всички са/сме така около своите си пристрастия.

Не знам обаче Like Crazy ме покори ,остави ме без думи тази песен.Не съм чула другите,мисля,че тази ще е емблемата на албума.

# 140
Иве 💜

За Lije crazy - кога е дошла идеята

# 141
Хайде да ви уплътня още от времето за деня. Joy

Не съм свършила. Joy

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 09:57 от profi_1

# 142
Хайде да ви уплътня още от времето за деня. Joy

Не съм свършила. Joy

# 143
Да го видим и на RM текста с неприличния език. Stuck Out Tongue Winking Eye

Обаче съм озадачена от второто парче в албума. Не го разбирам и не знам как да го тълкувам и възприема.

# 144
FACE OFF е супер Heart Eyes ,започва с котешкия марш Joy Текста е гневен , има много  f* Simple Smile

Alone обаче е като сладък сироп, сиропирах се, направо се разтекох Simple Smile

За Interlude - dive - интерлюдия - "малък размер на музикално парче, което се извършва в празнините ,формира между части на определена част от музиката". Нещо като преход , гмуркане/ "dive" в по-дълбокото, в света на Джимин Blush. Аз чувам хлипане в началото, врати се отварят,затварят, нещо от концерт, и накрая това бълбукане ,наливане в чаша и пиене.

Аз не мисля ,че е комерсиален албума, по-скоро ми се вижда арт-бутиков, съвсем различни са RM, J-Hope, Jimin , отделно BTS като цяло .

Права си profi за маркетинговата стратегия , Джимин е много активен, но той просто е по-комуникативен, чаровен, артистичен , много е завладяващ като личност, отделно е уникалния му тембър и гласови възможности, за двигателната му култура да не говорим.

И татусите, особено фазите на луната Heart Eyes Blush

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 15:45 от araselia

# 145
Ари, не беше излязъл целият албум, когато писах, че е комерсиален. Базирах се на чутото дотогава денс звучене, което привлича със сигурност широка аудитория и е насочено към такава.
Днес, след Ен изслушвания на албума, бих казала, че ако Индиго мога да го слушам цял ден, Фейс мога да го слушам цяла нощ. Wink
А днес цял ден феновете отбелязват, че ДжейКей снощи, освен че добре си сготви и похапна, изсвири точно мелодията на Писмо. Много хитро промотиране и намигване към предстоящото в онзи момент излизане на целия албум. Най-вече към скритото само във физическия албум парче.
https://twitter.com/jeonjkloops/status/1639124593498820608?ref_s … live-broadcast%2F

За интерлюдето, просто не очаквах в албума да има само инструментал. Зачудих се къде е Джимин в него.

# 146

Днес, след Ен изслушвания на албума, бих казала, че ако Индиго мога да го слушам цял ден, Фейс мога да го слушам цяла нощ. Wink

+100 , в десетката Hands Plus1

Гледах го при Джими Фалон, понаучил е английски, говори бавно и внимателно Joy Не енеговото, но евала, справя се
Това било част от хереографията на LIKE CRAZY,с танцьорка естествено  Simple Smile- днес снима в KBS,а утре трябва да я изпълни при Джими Фалон People Eyes

Митинг пред телевизията

--------------------------------------------- продължаваме

на живо и с хореография -перфектно

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 07:01 от araselia

# 147
Много е добър. Heart
При участието му в Мюзик банк на KBS и представянето на същото парче и хореография, имало фенове притеснени, че чак и ревнуващи Джимин от опипващите го танцьори. Джимин се пошегувал към стреснатата танцьорка, че феновете му не хапят. Joy

# 148
То си е за ревност , как са го налазили Rage Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Тази хореография сякаш е по-различна и ми харесва повече

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 12:18 от araselia

# 149
Редактирах
-----------------------------------------
Да, различна е. Точно тази е представената в KBS, защото основните коментари са свързани с ръката на момичето върху корема на Джимин. В изпълнението при Джими Фалън няма такъв момент.
-----------------------------------------
Ари, нещо специално за теб - https://www.youtube.com/watch?v=KZsTECnQgUo

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 10:53 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт