Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 45 374
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Аз що пуловери напоръчах за семейството последните 2 месеца....и  все с намаление и БД, и да чукна на дърво нямам издънки с размерите. Всичко е ок, носим и се радваме 😂

# 286
  • София
Код SAVE10 -  10/50 лв

# 287
  • Пловдив

# 288
# 289
  • София

При мен дава "Страницата не е намерена" за този линк.
Тая сутрин пробвах кода EXTRA25 и работеше за всички продукти, които бях харесала.

# 290
Поръчах някои неща за децата.
С кода за 25% излязоха изгодни.

# 291
И аз поръчах детски дрехи..
Имат и безплатна доставка независимо от сумата. Едната поръчка ми беше около 8 лв и нямах начислена доставка

# 292
  • София
Някой знае ли на какъв Уайкики размер отговарят дънки 32 от сайта им? Никъде не фигурира номерацията.
Нося XL, та се чудя дали ще ми станат.

# 293
  • София
Дънки 32 може би са за европейски размер 40-42, аз имам такива дънкови бермуди.
Т.е. може да са ти малки, но какво пречи да поръчаш и пробваш. Връщането е безплатно.

# 294
  • София
Днес,  получих и платих поръчка  без да я отворя в офиса.  Оказа се, че са изпратили само единия продукт, а втория, който бях поръчала липсва.
До сега не съм имала проблеми.
Опитах се да подам сигнал през сайта, но не става.
Как се процедира в такъв случай?

# 295
Аз днес се скарах с куриера. А в случая никой от нас не беше виновен.
Получавам смс , че пратката ми ще е доставена на някаква улица, която аз дори не знам, че я има в града.
Звъня му и му казвам да ми я пренасочат към техен офис. Той вика 3.20. И аз му казах, че е абсурдно това, предвод, че аз не знам защо пратката ми е на тази улица. Влизам си в профила, отгоре пише моя адрес, на който винаги са ми носили поръчките и отдолу тая измислена улица...

# 296
Да, и на мен ми бяха променяли адреса. Добре, че поръчвам често (не само от Уайкики, а по принцип) и куриерите бързо се научават къде да носят.

# 297
Ама той ми искаше 3.20 за смяна от офис в офис на същия куриер при иначе безплатна доставка.

# 298
Mного нахално! Да си ги искат от продавача, той е отговорен за скапания сайт!

# 299
Аз пък бях пуснала 2 поръчки до офис на Спиди в квартала. Изключително много се изненадах, че са ги доставили в друг офис, където кракът ми не е стъпвал.
Е, безплатно беше пренасочването поне, но как така решават да си измислят адрес, различен от този, който съм попълнила?!

Общи условия

Активация на акаунт