Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 44 856
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Аз току-що пуснах заявка за връщане на един панталон, с LCW пари даде грешка, но с номер на сметка нямах проблем
Утре ще ходя да взема следващата пратка от офис на Еконт и директно ще си пусна и панталона за връщане

# 406
В сайта са пуснали промоция до - 70% отстъпка, но всъщност всичко в сайта има -70% + допълнително до -70% отстъпка, но тук вече е за някои продукти. Така цената става...

ВАЖНО! Отстъпката се вижда в количката!

Пример:

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 01:44 от ЧревоУгодник

# 407
  • София
Да, сайта е полудял 🤪
Ако изпратят каквото поръчах ще съм много happy 🥰😇🥳

# 408
  • Стара Загора
Добавяйте и код EXTRA30. Направо луднах от бързане, всичко е по 1 бройка.

# 409
Наистина не очаквах такова намаление, остава сега и да си получим поръчките. 😅

# 410
  • София
Явно не съм сама с лудостта в зч през нощта 😳
Аз изключвам нета ................🤯

# 411
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 5/5856790/2481633
Дъщеря ми е мега хепи,вчера получихме това яке,цвета е лайм и е много свежо и различно от масовките.Въпреки високата цена,якето не е много дебело и не знам дали ще й топли зимата,каквато е солета и все й е студено....Със всичките му кодове успях да го намаля до 68лв. и като се сетя,че миналогодишното яке с топла пухена подплата го купих САмо за 15лв.....
Май ШЪ им връщам якето....ако сега ми го изпратят за 25лЪва.....Отдавна не бях се набутвала с толкоЗ пари....То и толкова си струва около 25лв....реално.....какъвто е цифуняк.....

# 412
И аз успях да пусна една бърза поръчка за дъщеря ми
Яке за 13.50
Връхна риза за 9.45 ( в магазина я харесах, но 35лв абсурд 😁)
Комплект за 8лв

# 413
Резнаха ни! А при мен и кода за -30% не работи.😒

# 414
Добрутро..които нанкахме сладко..опущихме ли далаверката? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 415
Опущихме я!
Аз не съм нанкала по него време, но кой да се сети да гледа в темата Rolling Eyes
Сега всичко, което  харесах е на редовна цена.

# 416
Снощи що спах, а?Днес ни Манго ни Уайкики са на добри пари, пфууу.

# 417
Аз пък тъкмо ще спестя някой лев Simple Smile
Сутринта видях промоцията, ама трябваше да водя децата на училище и градина, връщам се и хоп, вече нямааа

# 418
Снощи към 20 часа имаше намалени неща + хващаха още 35% моментен код и пак ставаше хубава цена. Взех спални комплекти, тази сутрин няма код вече.

# 419
И аз докато кърмех в 5 сутринта 😂 напоръчах неща, но според мен това беше бъг от тяхна страна и не бих се учудила, ако  не ми пратят всичко.
Начисли доста отстъпки една върху друга, а сега вече ги няма

Общи условия

Активация на акаунт