Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 45 329
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Някой знае ли колко дни право на връщане имаме във физически магазин, не в сайта?

Май са 30 дни..

Бъгав им е сайта, аз така се мъчих с адреса..не ми даваше улица да въведа, някво падащо меню падаше но улицата ви я нямаше...то така сигурно съм пуснала почърка без да разбера...

Отказах я на спиди, беше в румънско още..та дано не сэм ги набутала много.

Обаче като чета кви са бъгави с връщането..мерсаж, пас съм за онлайн поръчки от тях.

Връщане през спиди не е ли безплатно, а с еконт си плащаш? Що помня че така го четох...?

# 391
  • Пазарджик
Връщане през спиди не е ли безплатно, а с еконт си плащаш? Що помня че така го четох...?
Връщането и в двата случая е безплатно.

# 392
  • Пловдив
Пуснах едни черни дънки, ама се чудя дали да не откажа...изкуших се заради кода, ама...

# 393
Здравейте, опитвам се да пусна поръчка, но не мога да се оправя с тези адреси. Постоянно ми дава грешка на ограденото в лилаво. Какво трябва да пише там?

# 394
Напиши " вкъщи"

# 395
  • София
Персоналният код в момента е за 35%

# 396
  • София
Здравейте,
Някой знае ли колко е срока за връщане на стока, закупена от магазин (не онлайн)?
Благодаря!

# 397
Благодаря много! Докато се разправях с тия адреси ми изтече персоналният код. 🤦🏼♀

# 398
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 5/5856790/2481633
Дъщеря ми е мега хепи,вчера получихме това яке,цвета е лайм и е много свежо и различно от масовките.Въпреки високата цена,якето не е много дебело и не знам дали ще й топли зимата,каквато е солета и все й е студено....Със всичките му кодове успях да го намаля до 68лв. и като се сетя,че миналогодишното яке с топла пухена подплата го купих САмо за 15лв.....

# 399
И аз докато се чудя да поръчам или не и ми излезе код за 35 %, ами поръчах. Гащи за детето, гащи за мъжо, чаршаф с ластик за леглото дето още не е готово и обувки за подарък или мен, ще видим Grinning

# 400
Аз пак не се вместих в 30 Мин, защото 70% ми пишеше "страницата не може да бъде намерена "

# 401
Как ги получавате тези индивидуални кодове /визирам 35%/, на мен си ми излиза само този за 30

# 402
Как ги получавате тези индивидуални кодове /визирам 35%/, на мен си ми излиза само този за 30
По време на пазаруването.
Четири пъти вече. 👍

# 403
Понеже все от телефона гледам, щом изскочи код за 35%, веднага скрийншот правя, че бързо изчезва

# 404
  • Пеликания
Не знам дали е един и съм кода. Това е моя BFLCW95CECB  за 35%, който важеше и след 30-те мин. Не съм го ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт