Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 45 339
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Сега видях, че лепенката за товарителницата за връщане е скъсана на половина ( не от мен, така си беше като дойде ) и сега мога ли да върна обратно артикула ?

# 376
  • Стара Загора
От последната поръчка и аз не съм доволна. Объркали са ми един сутиен и сега се разправям с тях, защото нали не може да се връща бельо... Както и на един лист са ми разпечатали товарителницата и формуляра за връщане. Умници..., но това поне мога да го копирам и принтирам.

# 377
От последната поръчка и аз не съм доволна. Объркали са ми един сутиен и сега се разправям с тях, защото нали не може да се връща бельо... Както и на един лист са ми разпечатали товарителницата и формуляра за връщане. Умници..., но това поне мога да го копирам и принтирам.

Продай го, ако не ти ги приемат.

# 378
Здравейте, вече получих доста неща от намаленията,  но вчера пристигна една поръчка с детски пуловер, който не съм поръчвала ( изпратили са ми вместо детски суитшърт, въпросния детски пуловер). Разбира се , суитшърът вече не е наличен....
Та днес отворих през сайта за връщане на артикула и получаване на сумата по банков път. Еконт дойде да я вземе, обаче, никъде не виждам къде да въведа банкова сметка. Те ли ще ми пратят имел или в профила ще ми се появи поле за бс?

# 379
Някой има ли проблем със заявка за връщане? ....
Отделно от както работят с Еконт, никога след заявка за връщане не ме е потърсил куриер! Еконт казват всеки път, че нямат заявка при тях. По съвет от тук си намирам товарителницата от Еконт и така. Което изобщо не ми е удобно.
И аз да попитам за възстановяването.
Като пълен лаик, пуснах онлайн какво връщам и естествено ме насочи към куриер на Еконт. Отидох в офиса на Спиди(от където бях взела пратката), опаковаха и приеха за връщане.
Кога да очаквам да ме отразят в Румъния?
И дали е проблем, че онлайн заявката и реалното връщане са при различни куриери?

# 380
  • Пловдив
Тотално се обърках с това връщане.Днес ми доставиха пратката с Еконт на адрес.Искам да върна част от нещата.Пак ли трябва да е с Еконт или може и със Спиди?Ако отида направо в офиса на куриера,какво трябва да нося ,освен формата за връщане(имах само този лист в пакета),нещо друго трябва ли?Пробвах да задам връщане в сайта,където ми е поръчката,попълних си банковата сметка,но ми дава грешка.
Доста сложно ми се вижда.
Ще съм благодарна за насоки.Изчетох почти цялата тема,но не намерих конкретни отговори.

# 381
Тотално се обърках с това връщане.Днес ми доставиха пратката с Еконт на адрес.Искам да върна част от нещата.Пак ли трябва да е с Еконт или може и със Спиди?Ако отида направо в офиса на куриера,какво трябва да нося ,освен формата за връщане(имах само този лист в пакета),нещо друго трябва ли?Пробвах да задам връщане в сайта,където ми е поръчката,попълних си банковата сметка,но ми дава грешка.
Доста сложно ми се вижда.
Ще съм благодарна за насоки.Изчетох почти цялата тема,но не намерих конкретни отговори.
Да и при мен даваше грешка, писах им което също се случи доста трудно! Снощи успях да направя заявка. Та първо трябва да успеете да си направите заявката през сайта. След това чакате куриер да вземе пратката. При мен не се случва никога. Ако не ви потърси куриер или им пишете те да извикат куриер, или ако имате профил в Еконт, през appa си виждате товарителницата и с нея при куриер. Дано съм ви била полезна.

# 382
  • Стара Загора
nataliamom, aз хубаво ще го пусна, но кой ще го вземе при положение, че в момента навсякъде има намаления + БД... Grinning Грешката е тяхна и се надявам, че са разбрали. Кофтито е, че и обратната връзка с тях е много трудна. Пиша в сайта, натискам изпрати и ме изхръля директно от профила. Така няколко пъти. Grinning А имейл за контакт никъде не виждам.

# 383
Здравейте! Някой знае ли колко дни право на връщане имаме във физически магазин, не в сайта?

# 384
  • Варна
От кои дати получавате поръчките си? За пръв път поръчвам от сайта, на 19.11 направих поръчка, в профила пише само, че не е доставена, в мейла, който му изпратиха има линк, който води към сайта на Еконт, но там няма никаква информация.

# 385
Вчера получих поръчка, която пуснах на 22.11

# 386
  • София
попълних си банковата сметка,но ми дава грешка.

Парите се връщат в портфейл, а след получаването им, стига да искате, ще напишете банковата сметка и ще ви ги прехвърлят в сметката. А може да ги употребите за закупуване на нещо друго от сайта.

Днес пак ми се появи поле с отстъпка. Този път е за 35%. Не знам дали друг може да използва кода, но го слагам тук  BFLCW4189D8 . Не пречи да се пробва. Simple Smile

# 387
  • Варна
Вчера получих поръчка, която пуснах на 22.11
А как мога да проследя поръчката дали е изпратена въобще, на 23.11 съм получила мейл на турски, където има линк към Еконт, но там трябва да се въведе товарителница. Много смотано е направен сайта им, няма никъде тракинг в профила, нищо не се разбира какво се случва с поръчката.

# 388
  • Пловдив
попълних си банковата сметка,но ми дава грешка.

Парите се връщат в портфейл, а след получаването им, стига да искате, ще напишете банковата сметка и ще ви ги прехвърлят в сметката. А може да ги употребите за закупуване на нещо друго от сайта.

За съжаление,и по този начин също дава грешка.Опитах да им пиша за съдействие и уж успях да изпратя съобщението.Да видим дали ще получа отговор.
Между другото днес следобед бях до офис на Еконт и исках направо да върна продуктите,отказаха да ги приемат.Казаха че първо трябва да се направи заявка за куриер през сайта на Уайкики и тогава ще изпратят куриера.
Много объркана работа и трудна комуникация със сайта.

# 389
Привет! Издирвам дебел ватиран панталон (или друго подходящо за зимата) за тийнове.
Тук такова чудо не откривам изобщо. Има само за малчовци дебели гащи.Smile
Някой някъде ако е засичал , моля да каже.
Иначе от намаленияат напазарувах доволно - пуловери за мен, чаршафи.....
ПС - в H&M има ватирани карго панталони, ама чакай да намериш нещо. Всичко е изчерпано.

Общи условия

Активация на акаунт