Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 44 739
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Някой поръчвал ли е след ЧП, как се движат доставките като срок..
ММ се сети, че иска нещо, но да било тук до следващия петък..

# 601
Някой поръчвал ли е след ЧП, как се движат доставките като срок..
ММ се сети, че иска нещо, но да било тук до следващия петък..

При мен се забавиха две поръчки, повече от обичайното (вече седмица ги чакам). Nerd

# 602
И от мен един код:
UP TO 50%- 30% OFF
YMCT1GH4B8

# 603
YMCT1HMBH9 -  20 лв.  над 50лв.

# 604
В сайта има някои дрехи, които ги няма във физическите им магазини. Направих поръчка на 30.11.2022 и чак днеска на 09.12.2022 си получих поръчката. Поръчките се изпращат от Румъния, което забавя доставката. Също бях посочил да ми доставят дрехите до офис на Speedy, но ми ги доставиха до автомат на Speedy. 
Ако не ви се чака най-добре е да посетите физическия магазин и от там да си купите дрехи понеже и там има промоции  макар, че не всички неща, който са качени на сайта ги има там.

# 605
И аз имам -30 процента над 50 лв, ако на някой му е нужен, да пише.

# 606
  • Пловдив
За днес пише безплатна доставка на всички поръчки.Слагам неща за над 100лв и пак ми начислява 7,90 за доставка.Много странно 🤔

# 607
Моля за код на лично за Уайкики.
Благодаря!

# 608
Вече няма персонални кодове, само снощи бяха, закъсняхте...Днес пише, че има безплатна доставка, но и на мен ми начислява. Има валиден код Extra30, но за определени продукти, не важи за всичко.

# 609
На снощните кодове пишеше, че са с валидност до януари 23-та. Пак глупости правят! Имам скрийншотове.
А днес са писали безплатна доставка и изобщо няма такава (при каквато и да е сума).
Те не са персонални - и въртях, и ми изпратиха - кодовете бяха еднакви за всички.

# 610
Снощи от колелото бяха различни кодовете

# 611
Не мога да се занимавам с глупостите им - щом са писали, че са валидни за повече от един ден, трябва да е така. Все още имат най-скапания сайт.
А днес няма колело при мен, пробвах от различни устройства.
Освен това ме дразни този надпис БД, при положение, че е 8 лева.

# 612
  • София
Имам един излишен код за 15%. Ако някой го иска, изпращам.

# 613
От години пазарувам основно от Lc waikiki за всички вкъщи. Но след инфлацията всичко е скъпо, нормално. Но детски рокли по 119 лв. за мен е прекалено. Забелязвате ли други безумия?

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 15:02 от amonqk

# 614
Дойдоха ми двете поръчки от бъгъвата нощ. Доволна съм от всичко (детски дрехи и аксесоари за дома) За съжаление в едната поръчка от един детски комплект са ми изпратили само горното (долното липсва) - директно заявих връщане и там си имаше причина за връщането "липсващ продукт", чудя се дали това, че съм го отбелязала в заявката за връщане е достатъчно или да им звъня все пак?
В другата поръчка са ми отказали продукта, който очаквах с най-голямо нетърпение, поради изчерпана наличност. Едни емайлирани кутии с капаци, имам същия комплект от ЕХ, купуван преди години и супер много ги ползвам, а цената от 15 лв. тук беше чудна, но нищо.
Ето този комплект е голям на сина ми (12-18м), а и вече се затрупа с Коледни неща, а без да искам съм поръчала и две бройки от него. Иначе е много хубав, същият като на снимката. Та ако някой го иска на цена от 7лв (23лв. е редовната цена), да пише, ако ли не ще го връщам.
https://imghostr.com/5a7a52_495

Общи условия

Активация на акаунт