Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 44 720
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Пак има колело - този път поръчах една Коледна пижама, излезе 28 и нещо, но я исках.
Ако до довечера се сетя, че искам още нещо, ще пусна пак (този път съм подготвена с кодовете и доставката наистина е без праг - мога да пусна и 10 отделни поръчки).

# 631
Пак има колело - този път поръчах една Коледна пижама, излезе 28 и нещо, но я исках.
Ако до довечера се сетя, че искам още нещо, ще пусна пак (този път съм подготвена с кодовете и доставката наистина е без праг - мога да пусна и 10 отделни поръчки).
  При мен не излиза колело Sad  При вас къде излиза?

# 632
Даде ми код null за намаление над 50 лева и не го приема
Ми няма да поръчам

# 633
Като вляза се появява - точно като предния път. Аз направих две поръчки, но от различни профили, защото забравих, че не може да се поръча два пъти с наложен платеж, преди да се получи предходната поръчка. Втората ми е за 10 лева.

# 634
Малко кодове от мен.
25% YMCT1YFHVB
20 лв отстъпка от 50 лв
YMCTX2UV5N
YMCT17VEYN
30% отстъпка от 50 лв.
YMCT355DXZ

# 635
  • София
Поредният бисер в сайта:

# 636
Еее, не са все грозни, гледам ги в момента Simple Smile

# 637
# 638
Kaк се свързвате със сайта, писах съобщение през сайта, писах на чата във ФБ.. никаква реакция, вече повече от две седмици как са ми одобрили връщането, а пари няма

# 639
Kaк се свързвате със сайта, писах съобщение през сайта, писах на чата във ФБ.. никаква реакция, вече повече от две седмици как са ми одобрили връщането, а пари няма
Вижте да не би да са в LCW пари.

# 640
  • Пловдив
Няколко пъти влизам в сайта и не ми показва колело.Пробвам и от телефона,и от компютъра,и няма.

# 641
Няколко пъти влизам в сайта и не ми показва колело.Пробвам и от телефона,и от компютъра,и няма.

И при мен няма

# 642
Имам -30 процента над 50 лв, пишете , ако го искате.

# 643
  • Пазарджик
Пробвайте Да се свържете с тях по телефона.Аз писах в събота във фейса,на съобщение в Сайта и все още нямам никакъв отговор. Единствено по телефона се свързах и ми помогнаха.

# 644
Не, не са в LCW пари, изрично посочих, че искам връщане на пари по банкова сметка

Общи условия

Активация на акаунт