Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 44 787
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Дами, за първи път поръчах от лц уайкики и нещата за детето не ми харесаха изобщо - две гащеризончета с надпис отпред направен като от мокет. Твърдо и безсмислено грозно. Както и да е...

Служителката в спийди смотолеви нещо че нямало преглед, защото било чуждестранна фирма (никога не съм преглеждала при куриер така или иначе), и освен това трябвало да ги върна в магазина. Сега чета онлайн и изобщо не виждам опция за връщане в магазина, затова пък пише да ги върна със спийди. Та аз ли не съм разбрала нещо?
Връщането доколкото четох със спийди трябва да е безплатно или и това не е така?
четох на пърра страница за някакъв ваучер за връщане - що е туй?

Съжалявам за глупавите въпроси ама и с техните счупени преводи нищо не им разбирам на процедурата като хората, сигурно сте коментирали някъде назад, но реших дя стрелям ако някой има възможност да ми разясни набързо. Благодаря ви предварително!

# 136
Голяма скъпотия станало тук
 Почти съм сигурна, че същото яке съм вземала на детето от Кикито за около 35 лв

# 137
Дами, за първи път поръчах от лц уайкики и нещата за детето не ми харесаха изобщо - две гащеризончета с надпис отпред направен като от мокет. Твърдо и безсмислено грозно. Както и да е...

Служителката в спийди смотолеви нещо че нямало преглед, защото било чуждестранна фирма (никога не съм преглеждала при куриер така или иначе), и освен това трябвало да ги върна в магазина. Сега чета онлайн и изобщо не виждам опция за връщане в магазина, затова пък пише да ги върна със спийди. Та аз ли не съм разбрала нещо?
Връщането доколкото четох със спийди трябва да е безплатно или и това не е така?
четох на пърра страница за някакъв ваучер за връщане - що е туй?

Съжалявам за глупавите въпроси ама и с техните счупени преводи нищо не им разбирам на процедурата като хората, сигурно сте коментирали някъде назад, но реших дя стрелям ако някой има възможност да ми разясни набързо. Благодаря ви предварително!

Вижте първия пост, а и прочетете предните две страници. Връщането от он лайм магазина става лесно. Не се връща в реален магазин, две отделни фирми са и е невъзможно. Връщането е безплатно.

# 138
Благодаря, ами гледах но не мога да разбера кое се казва ваучер за връщане и защо ми е номер на товарителницата. На последните някокко страници има въпроси подобни на моя, но не и отговор, но ще прочета и останалите.

# 139
Благодаря, ами гледах но не мога да разбера кое се казва ваучер за връщане и защо ми е номер на товарителницата. На последните някокко страници има въпроси подобни на моя, но не и отговор, но ще прочета и останалите.
Щом е дошла със Спиди, трябва да има ваучер за връщане в пакета.
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/help/8

# 140
В самия плик с поръчката имате един лист с напечатана товарителница май беше. Абе на листа едно малко каре напечатано. Това е за връщането.

# 141
Да, благодаря ви, намерих го, а вторият лист е фактурата. Просто смятах че има и някакъв трети. Доколкото разбирам, чак след като изпратя нещата и одобрят възстановяването ще мога да въведа банкови данни в профила си в сайта, понеже платих с наложен платеж, това така ли е?

Благодаря предварително!

# 142
Да, благодаря ви, намерих го, а вторият лист е фактурата. Просто смятах че има и някакъв трети. Доколкото разбирам, чак след като изпратя нещата и одобрят възстановяването ще мога да въведа банкови данни в профила си в сайта, понеже платих с наложен платеж, това така ли е?

Благодаря предварително!

Заявете ги като виртуални пари при връщането (LCW пари) и после си ги прехвърлете по сметката. Smiley

# 143
Има код за 10% намаление, хваща и намалени неща. Поръчах пак великите тениски, да видим.

# 144
  • на морето
Работи ли ви този код SAVE?

# 145
Нито този, нито предишният. И филтрите не работят.

# 146
dodi, работи, но  от цялата кошница ми намали само една спортна тениска.

# 147
Работи, но трябва да натиснеш върху банера, за да видиш продуктите, за които важи.

# 148
Не става - дава ми хиляди продукти, които не ме интересуват, а филтрите не работят изобщо. По принцип ги ползвам - знам как се избира, сега не работят.

# 149
Не става - дава ми хиляди продукти, които не ме интересуват, а филтрите не работят изобщо. По принцип ги ползвам - знам как се избира, сега не работят.
Пробвай от друго устройство. При мен всичко работи и преди малко пуснах поръчка с допълнителни 15%.

Общи условия

Активация на акаунт