Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 44 799
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Имаше БД и -15% на всичко...от много чудене нищо не поръчах 😆

# 166
  • София
Дамските маратонки отговарят ли си на номерацията?Аз нося бг.№36-дължина 23,5см. и №36 мисля да поръчам.
Не знам как са дамските маратонки, но само преди 2-3 дни мъжът ми си купи от аутлета на Ботевградско шосе  2 чифта обувки. Носи 44, но ботите челси ги взе 43, защото 44 му хлопаха. А спортните обувки (подобни на маратонки, но не точно) са 45 номер. Joy  Много вероятно е всички обувки да са така непредвидими. Joy

# 167
Ми тя дамската номерация започва от №36,по-малък номер няма.....то остава и да ми големи....От детското не ми се поръчва,то за работа ми трябват и затова тук се оглеждам,като по-евтини....

# 168
Вчера бях в мега мол, детските якета, дето ще се носят един сезон са по 90 лв, това нормално ли е? Аз ли не съм добре, или тези наистина много са вдигнали цените.

# 169
Мани, при нас уж намалени ама пак не ми хареса цената. ДОбре, че миналата зима още купих и сега не ми трябва. А и приятелка ми даде яке идеално за сезона.

# 170
  • Бургас
Аз малко гузна бях лятото, че накупих
по няколко якета за тази и следващата зима. Ама сега, като гледам цените, съм пре доволна!

# 171
Аз малко гузна бях лятото, че накупих
по няколко якета за тази и следващата зима. Ама сега, като гледам цените, съм пре доволна!
абе и аз купих 2 и изненада, преди 2 дни, госпожицата не може да ги закопчее нагоре. А е 12.9 кг и 96 см, и 3-4 не успя да закопчее (на манго съответно)

# 172
При мен едното дете върви за сега по-пухкаво, надявам се като проходи, че ще оглади малко. Миналата есен, преди да бъдат родени взех якета от Wikkiki за догодина 🙂. Бяха по 17лв някои, сега по 45-46. Пасувам за якета, че събрах по 13 броя за дете и наистина не знам как ще растат, пак поглеждам някои интересни принтове,  трябва да е мнооого изгодно.

# 173
  • София
Изведнъж решиха да вдигнат цените нереално.
И без това често размерите са неадекватни. Хич няма да поръчвам.
Всъщност, купих едно яке на сина си от реален магазин. В сайта изобщо го няма.

# 174
Аз онзи ден в реален магазин станах разногледа. Цените бяха скандални...след намаление

# 175
Аз бях предложила тук едно яке за 25 ( вярно, намалено)
Сега е 110
Май ще си поносим запасите малко

# 176
  • Бургас
Не е като да сме останали без дрехи. 😄

Димитрова, на Манго вървят леко умалени, спрямо Waikiki и НМ.
Дъщеря ми в момента има няколко преходни от двете марки. На НМ 92, са колкото 98 от Манго.

# 177
  • Варна
Вчера получих поръчка, направена на 15.10... бая я забавиха. Дълго време не й мърдаше статусът, подозирам че е заради каскета понеже веднага след това изписа, че е изчерпан. Днес съм с него 😁

# 178
То си е като на редовна цена, но взех, че поръчах да има за смяна през зимата - детски космонавт - https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0%B5%D0% … 2/5801218/2447707

И пантофи https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0%B5%D0% … 0/5858812/2549108

# 179
Вчера бях сложила едно долнище на анцуг и други неща в количката, без да поръчам. Днес гледам, че долнището го няма - не просто е изчерпано, а артикулът го няма (беше ми и в любими - там изчерпаните си стоят, като пише, че са изчерпани). Е, отказах се от поръчката - доста нагло ми се видя това, и без това бъгъвият им сайт ме дразни!

Общи условия

Активация на акаунт