Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 44 814
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
А може ли да се върне дреха, на която е махнат етикетът? Пазя самия етикет, но беше закачен с пластмасова нишка и де факто я срязах...

# 211
Не ми хваща код Save, на банера уж пише на всички продукти! Всъщност никога досега не ми е хващал този код.

# 212
  • София
Не ми хваща код Save, на банера уж пише на всички продукти! Всъщност никога досега не ми е хващал този код.

Това е подвеждащо намаление ... не се получава , както и да опитваш да въведеш "save"!?!

# 213
  • Варна
Ето пак са пуснали код Save, при това на всичко, но пък няма безплатна доставка 😆

# 214
Днес въпреки че нямаше банер за БД, не ми начисли в кошницата. Поръчах 3 сапуна. Куриера последните пъти много се смя с мен като разбра какво ми носи.
Този с кокос е много ароматен, сега поръчах и с праскова.

# 215
  • София
Днес въпреки че нямаше банер за БД, не ми начисли в кошницата. Поръчах 3 сапуна. Куриера последните пъти много се смя с мен като разбра какво ми носи.
Колко големи са тези сапуни? Изглеждат ми като тези малките, които слагат в хотелите.

# 216
Колко големи са тези сапуни? Изглеждат ми като тези малките, които слагат в хотелите.
По 50 и 100гр.

# 217
50 гр са по-евтините, но не са като в хотелите - по-скоро са тънки, отколкото малки.

# 218
дами, аз от 10 дни чакам уж преведенага сума за връщане да се появи в банковата ми сметка, но уви - писах във формуляра на сайта, но нямам отговор, има ли смисъл да звъня на телефона, който ся оставили?

Доста отрицателно преживяване ми е дотук връщането..

# 219
  • София
Има смисъл, на телефона отговарят или ако случайно не - връщат обаждането.

# 220
Погледнете и в lc пари за всеки случай.Аз върнах пратката във вторник, без отметка в сайта за връщане(забравила съм).Вчера сумата беше в lc пари.

# 221
преведоха ги, но наистина 10 дни по-късно. Благодаря ви

# 222
Здравейте, момичета.
Искам да попитам за колко време пристигат поръчките от сайта. Днес си поръчах една рокля, която ми трябва за повод след около 10-ина дни и се питах дали ще дойде навреме.

# 223
Здравейте, момичета.
Искам да попитам за колко време пристигат поръчките от сайта. Днес си поръчах една рокля, която ми трябва за повод след около 10-ина дни и се питах дали ще дойде навреме.
Зависи, но средно да кажем 3-4 работни дни, а понякога и за 2.

# 224
Много благодаря за бързия отговор Blush

Скрит текст:
Здравейте, момичета.
Зависи, но средно да кажем 3-4 работни дни, а понякога и за 2.

Общи условия

Активация на акаунт