Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 45 367
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
От къде вадите етикет за връщане? Имам само формуляр...

# 361
Как намирате какво да купите?? На мен все ми изписва, че страницата не е намерена

# 362
Как намирате какво да купите?? На мен все ми изписва, че страницата не е намерена

Аз също имах този проблем, но на някои стоки само...

# 363
Вчера 80% от нещата , които бях харесала не ми се заредиха.

# 364
И аз направих поръчка - с препоръчаните детски чорапки, с риза с папийонка за момченцето ми, че скоро има РД и подобни страхотни нещица.
Нямам истинска голяма нужда от тях. Вероятно много ще върна, няма смисъл да държа вещи без употреба.
Но ме засърбяха ръцете и не можх да устоя този път.

# 365
  • Пловдив
За първи път поръчах онлайн от LCWaikiki. Пратката дойде без опция преглед, без опис. Платих я, куриерът си замина и се оказа, че два от артикулите липсват.
Писах някакво съобщение през сайта на български, но после се зачудих дали всъщност има кой да ме разбере.
До сега нямам отговор. Изключително разочарование.

Някой изпадал ли е в такава ситуация?

# 366
  • София
За първи път поръчах онлайн от LCWaikiki. Пратката дойде без опция преглед, без опис. Платих я, куриерът си замина и се оказа, че два от артикулите липсват.
Писах някакво съобщение през сайта на български, но после се зачудих дали всъщност има кой да ме разбере.
До сега нямам отговор. Изключително разочарование.

Някой изпадал ли е в такава ситуация?
Погледнала ли си поръчката си в сайта? Случвало ми се е да няма някой продукт и в поръчката описват това и приспадат от цената. Ако е с наложен платеж, плащам по-малка сума, а ако е предварително платено, връщат сумата в картата.

# 367
  • Пловдив
Плащах с наложен платеж и сумата отговаря на тази на поръчката.

# 368
  • София
Разправяй се тогава!  Дано са коректни и да ти върнат парите за липсващите.

# 369
Поръчвам от няколко години от сайта и до сега не съм имала проблем с неполучена или липсваща дреха. Връщала съм два пъти по тяхна вина и винаги са ми връщали парите. Днес пак пуснах едни гащи за кокошката (мене си). От кога ги дебна и все няма. Сега хванах последна бройка.
Кали, даже нямам време да ровя. Днес пиказвах на колежката какво пристигна за какви пари и набързо скалъпих едни панталони и два сапуна с намаление. Даже не съм и огледала като свят, че напоследък е много натоварено на работа и нямам време за мене си Joy

# 370
Хора  получих смс от спиди за непълен мой адрес. Ма аз не съм поръчвала нищо! Само зяпах оня ден Rolling Eyes
Напънах се да се сетя, ама тц..нищо не чакам от кикито Head Band

Нямам акаунт..не мога да проверя. Нещо за 15 лв....офффф..

# 371
Някой е объркал телефонния си номер. Последвай линка от смс-а и ще разбереш кой е. Simple Smile

# 372
Какво да гледам? ..моите имена са иначе, и моят адрес..но не целия. Да съм цъкнала нещо по грешка ли?

# 373
Не го взимай - нали може да се отказва поръчка. Щом не помниш какво е, значи не ти трябва.

# 374
Ми няма. Гузно ми е обаче, ама...

Общи условия

Активация на акаунт