Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 44 838
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
При мен не.
След тоя им бъг обаче нямам никакво желание да си взема предни поръчки. Виждат ми се супер скъпи. А реално не са ми необходими.
Ако ми пуснат евтините поръчки обаче ще ги взема всичките. Макар че доста по-голяма сума ми се получи. А всъщност само сапунчетата ми трябват.

# 451
  • София
Моите поръчки са вече със статус "обработка" 😊

# 452
  • Стара Загора
И моите се обработват.

# 453
  • Бургас
Ако имате нещо излишно от големия удар може да го предложите първо тук, преди да връщате. Simple Smile

# 454
Нищо не е обработено и при мен, даже мога да натисна - откажи

# 455
  • Пловдив
Ами има няма 2 часа след последния ми пост, сега проверих и моите- всичките са в статус - обработка. От 2 профила. Ако ги изпратят, ще отказвам всички предни, които са дошли. Все пак разликата в цената е огромна.
Дано да не ми блокират профилите.

А остава и да ми ги пуснат преди да са ми превели забавени суми от АЮ, за които ми е притеснено и не искам да приемам други пратки преди да си получа поне едните пари. Тогава съвсем ще ме е срам пред куриерите.

# 456
При мен още работи код EXTRA30, като никога, явно упорито искат да ме привлекат. Отдавна не съм поглеждала дрехи от както получих и върнах едни миризливи щампи върху  детско.

Поръчах за проба с кода сега, като са толкова настоятелни - https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0%B5%D0% … 0/5361930/2075069

# 457
И при мен статуса е “обработка”. До последно се съмнявах, че е станало грешка и ще получа негативен имейл.😁

# 458
Айде,и аз от печелившите,всичко ще ми изпратят....Обаче,задачата е с едно неизвестно.....мхм.....от къде да намеря парите,да платя всичко,което напоръчах.....Два килима,две якета на детето....абе,Сичко по две......

# 459
  • София
Аз докато не видя съобщенията от Спиди, не вярвам че ще дойдат.

# 460
Имам една пратка, която е на статус опакована.
Мога ли да я откажа сега или чак, когато получа смс от ЕконтЯ ?
Идва  ми да накупя якета за 10 години напред Simple Smile

# 461
Не можеш да я откажеш, не си струва да иницираш телефони и мейли, откажи я като дойде и толкоз.

Хахах🙂, и аз така си мислех с накупуването, но ми свърши мястото и осъзнавам, че е лудост прекомерно презапасяване, вероятност много неща вече да не харесам след време.

# 462
  • Пловдив
Здравейте! До вчера статуса на поръчката ми беше Опаковани, а днес е Върнати продукти, без да съм ги получавала, пък камо ли да съм ги връщала Rolling Eyes
На някой случвало ли се или пак е някой от техните бъгове...

# 463
  • 1st floor
Скрит текст:
От последната поръчка нищо не харесах. Ужасни модели пуловери, ще ги връщам. Попълних на сайта данните за сметката си, дадоха ми номер. Сега какво следва? Нося в Спийди ли? Фактура нямам, а пише да се приложи. На сайта не намерих откъде да изтегля. В пратката имах два листа за връщане - едното се лепи на пакета, другото с опис какво връщам и защо. Фактура нямам, нямам и касов бон от куриера за наложения платеж.
Листа с описа е фактурата,така че, приложи него.
Благодаря! И нося пратката в Спийди ли?
А как ви дадоха номер, къде попълнихте за връщане?
[/quote]
На сайта, през профил, поръчки и отварям съответната поръчка - има опция връщане или нещо подобно се казваше. От там заявявам кое от поръчката искам да върна, колко броя и защо. Като приключа, ми дадоха номер.
Моля, кажете директно ли в Спиди да връщам пратката или друг  е начинът?

# 464
Моля, кажете директно ли в Спиди да връщам пратката или друг  е начинът?
https://voucher.dpd.ro
Тука попълваш номера на ваучера за връщане, започващ с RV... И куриера идва на същия ден, на адреса където  е получена пратката, за да я вземе.

Общи условия

Активация на акаунт