Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 44 837
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз винаги връщам директно в Спиди.

# 466
  • Стара Загора
Момичета, гледайте внимателно какво получавате. Преди бъга в сайта, бях поръчала чаршаф с ластик за 12лв. Днес получих комплект чаршаф, който е по-малък размер и калъфка.

# 467
  • 1st floor
Моля, кажете директно ли в Спиди да връщам пратката или друг  е начинът?
https://voucher.dpd.ro
Тука попълваш номера на ваучера за връщане, започващ с RV... И куриера идва на същия ден, на адреса където  е получена пратката, за да я вземе.
Благодаря ти!

# 468
Момичета, гледайте внимателно какво получавате. Преди бъга в сайта, бях поръчала чаршаф с ластик за 12лв. Днес получих комплект чаршаф, който е по-малък размер и калъфка.
Поръчах 2 одеала, а днес получих 1  Angry  Сега трябва да се разправям с тях. Платих с карта

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 17:13 от ina21

# 469
  • Стара Загора
ina21, най-добре се обади на посочения телефон. Писането на мейли и чакането на отговор от тях е мъчение.

# 470
От 23 и 25 имам 3 поръчки- седят опаковани и не мърдат Sad
Преди това имах върната поръчка и без да ме питат ми върнали парите в акаунта, а не по сметката  ми- та от тези пари пише, че едната поръчка е платена и  останалите пари се приспада към втората поръчка. Е, пита се в задачата- колко дни да чакам да ми пуснат тези поръчки Sad   

# 471
Аз днес върнах спалното чувалче. Обаче на лепенката, която имах от Уайкики за връщане, със скъсан баркод беше с адрес в Русе. А на документа за връщане , който също беше вътре и този от сайта - адрес в Румъния. Какво ще става , не знам. Дано ми върнат парите

# 472
Аз днес получих две поръчки от 23-ти по спиди. Изненада ме куриера, нямах дори смс. Няколко суитчера за дет3то и две пижами. Доволна съм,поръчвах ги с код екстра 30.

В момента също има код extra15 за 15 лв отстъпка при поръчка за 45 лв.

# 473
Аз днес върнах спалното чувалче. Обаче на лепенката, която имах от Уайкики за връщане, със скъсан баркод беше с адрес в Русе. А на документа за връщане , който също беше вътре и този от сайта - адрес в Румъния. Какво ще става , не знам. Дано ми върнат парите
Всичко ще е наред! Така процедират, в Русе генерират международна товарителница и пращат към склада в Румъния.
В тази връзка да ви кажа - при последното връщане чрез Еконт, имам профил и там излиза и куриерската такса, видях, че излиза в Леи и като ги обърнах в лева, то таксата беше около 15лв. Как им е изгодно така, не знам... а връщането беше нещо малко, май тениска, не помня.

# 474
Аз заявих куриерската такса да в за тяхна сметка. Нали така трябваше?

# 475
Аз заявих куриерската такса да в за тяхна сметка. Нали така трябваше?
Да, да,  връщането за нас е безплатно. Просто там излиза тяхната куриерска, затова споделих.

# 476
Здравейте, за пръв път поръчвам от LCW. Направих и заплатих поръчка на 25ти ноември. Статуса й в момента е "опакована". Едва сега порових в сайта да потърся срок за доставка и съм втрещена - 2 до 30 работни дни. На практика така ли е наистина? В какви срокове получавате нещата си? Бебешките дрехи ще умалеят преди да ги получим 😂

# 477
Повече от 2 седмици нямам забавена поръчка. Дори напоследък откак работят с Еконт имм и за 2 дни доставки. Лично аз нямам бърза работа и ми е все тая кога ще дойдат поръчките, стига да дойдат нали...

# 478
  • София
Здравейте! До вчера статуса на поръчката ми беше Опаковани, а днес е Върнати продукти, без да съм ги получавала, пък камо ли да съм ги връщала Rolling Eyes
На някой случвало ли се или пак е някой от техните бъгове...
Случвало ми се е веднъж - протестирах, извиниха се, но не изпълниха поръчката поради изчерпване на продуктите.
А за последната поръчка със статуст "опаковани" преди 3 дни ми се обадиха от СПИДИ, да ми напомнят, че имам неполучена пратка.

# 479
И аз имах скоро поръчка, когато пуснаха 30% и дойде най-много за 3-4 дни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт