На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 675
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте! В събота съм в Тикердак и си прехвърлих пари в Револют. По- изгодно ли е да ги обърна в лири или е същото?

И ако може някой да сподели колко е курса с карта на ДСК
Не препоръчвам да плащате с Дск! Вчера ми превалутираха на 11.4 ст , про 10.9 за Револют.
Имайте нещо обаче предвид.... Вчера след няколко разплащания (с пластиката) ми замразиха картата и ми трябваше интернет за да потвърдя в приложението,че всичко е ОК и да я размразят. Така на касата ми се наложи да платя с Дск. При по-големи суми разликата в курса не е малка

Случи ми се нещо подобно с Револют в Лондон, но не беше "замразяване", а преминат лимит за безконтактно плащане. Като пъхнеш картата в машинката и въведеш кода и плащането минава без проблем. После в приложението пътвърждаваш увеличението на лимита за безконтактно плащане и така ..... периодично си го иска това потвърждение. Но не ограничава плащанията, просто действаш като с обикновена карта с код.

# 526
  • Бургас
Найк купуваме от молове в Истанбул, на два часа път от Одрин е Wink
И ние по принцип така Wink Но този път ударихме на камък. Толкова разочароващ пазар откъм дрехи не съм имала. Преди два дни се върнахме от Истанбул, преди това минахме през Чорлу и сега започваме в Бг да търсим, че детето остана голо и босо Wink Относно аутлета на Тач, след едночасово лутане излязох с две калъфки, да не е без нищо. В крайна сметка решихме да наблегнем на туризма. От тази част на пътуването съм доволна Simple Smile
Откъм лекарства и някои хранителни продукти все още си заслужава. Ако някой го интересува нещо конкретно, всео още имам пресни впечатления, ако мога да помогна съм насреща.

# 527
Здравейте, в сайта където търсим лекарствата има и цени - те актуални ли са? Това ли са цените в действителност?
https://www.ilacabak.com/

# 528
Здравейте, в сайта където търсим лекарствата има и цени - те актуални ли са? Това ли са цените в действителност?
https://www.ilacabak.com/
.
Да актуални са.В неделя се върнах от Одрин.На списъка с лекарства който купих бях написала ценните обявени в търсачката.Бяха едно към едно с купените лекарства.

# 529
Имам следния въпрос.
Купувал ли е някой автомобилни гуми от Одрин и знаете ли къде има подобни магазини или някакъв контакт?

# 530
  • Стара Загора
Имам следния въпрос.
Купувал ли е някой автомобилни гуми от Одрин и знаете ли къде има подобни магазини или някакъв контакт?
Срещу Марги има много магазини за гуми.

# 531
Добавям снимка на Nike tech, някой беше питал вчера. Това е в Naturel vip в Марги аутлет , цената е 118лв.

# 532
В Одрин има ли детски магазин освен Ебебек, от който да се купят пюрета и памперси, и ако да къде се намира?
Памперси и пюрета има и в 5 М Мигрос (бившия магазин Кипа).
Може да погледнете в интернет страницата на магазина.https://www.migros.com.tr/arama?q=Bebek%20mamas%C4%B1
https://www.migros.com.tr/arama?q=Prima
Ако нещо ви интересува повече - с Гугъл преводача и в търсачката на магазина може да намерите каквото търсите. Освен на Памперс (Прима е турското наименование на марката,)има пелени и на други марки.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 16:13 от zlatunka80

# 533
Здравейте, как е преминаването на КА в петъчен ден, налага ми се да мина от там  и да знам как да си разпределя времето? И гледах сайта на E - bebek, бебешките дрешки ми се видяха по - скъпи има ли и други големи бебешки магазини, където да видя...? Благодаря!

# 534
Някой срещал ли е по центъра или на съботния пазар може и реплика на анцуг или горнище на nike tech. Малкия е полудял по тези анцузи в Истанбул/2 мола//, Чорлу и мола в Одрин ги няма.

За каква възраст става дума? Ако е тийн, имай предвид, че хич няма да е доволен от ментето. Просто се познава отдалеч и може да отнесе някоя подигравка. Ако е по-малък ще е над тия неща и не му трябва оригинал. Тази серия е с много специфична материя, която никое менте не може да докара и много си личи. По-добре изчакай черен петък и си вземи оригинал. В трите магазина на Nike (2 в София и 1 в Пловдив) правят сериозни намаления и може да се окаже, че ще ти е съвсем малко по-скъпо от ментето.

6 клас е, но е доста слаб и тези в Пловдив сме ги измерили и не му стават.
За момента имаме поръчан от Италия който можем да върнем ако не му става. затова търсихме до сега само в по "реномираните " магазини. дори и само разходката да ни остане на нас Турция ни харесва много и едно кафе даже да изпием пак си е бонус

# 535
[quote author=Alleks link=topic=1479035.msg45425417#msg45425417 date=1665642115]
Здравейте! В събота съм в Тикердак и си прехвърлих пари в Револют. По- изгодно ли е да ги обърна в лири или е същото?

И ако може някой да сподели колко е курса с карта на ДСК
Не препоръчвам да плащате с Дск! Вчера ми превалутираха на 11.4 ст , про 10.9 за Револют.
Имайте нещо обаче предвид.... Вчера след няколко разплащания (с пластиката) ми замразиха картата и ми трябваше интернет за да потвърдя в приложението,че всичко е ОК и да я размразят. Така на касата ми се наложи да платя с Дск. При по-големи суми разликата в курса не е малка

Случи ми се нещо подобно с Револют в Лондон, но не беше "замразяване", а преминат лимит за безконтактно плащане. Като пъхнеш картата в машинката и въведеш кода и плащането минава без проблем. После в приложението пътвърждаваш увеличението на лимита за безконтактно плащане и така ..... периодично си го иска това потвърждение. Но не ограничава плащанията, просто действаш като с обикновена карта с код.
[/quote]

Пробвах и с чип и пак не стана. В същото време получих и смс , че картата е замразена поради съмнение за злоупотреба и искане да потвърдя в приложението

# 536
  • Mostly in my mind
Здравейте, как е преминаването на КА в петъчен ден, налага ми се да мина от там  и да знам как да си разпределя времето?
Да сме врачки, да ти кажем Blush

# 537
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, как е преминаването на КА в петъчен ден, налага ми се да мина от там  и да знам как да си разпределя времето? И гледах сайта на E - bebek, бебешките дрешки ми се видяха по - скъпи има ли и други големи бебешки магазини, където да видя...? Благодаря!
По традиция в петък и събота е много натоварено. Ние ги избягваме. В неделя е малко по-спокойно, а през седмицата още по-спокойно.

# 538
elica_2007, Тази цена за целия комплект ли е?  Ние също ще ходим да търсим на нашия тийн? Предварително Благодаря!
Добавям снимка на Nike tech, някой беше питал вчера. Това е в Naturel vip в Марги аутлет , цената е 118лв.

# 539
elica_2007, Тази цена за целия комплект ли е?  Ние също ще ходим да търсим на нашия тийн? Предварително Благодаря!

Доколкото разбрах това е цената на целия комплект. Аз и друг път съм купувала от този магазин доста сполучливи реплики и съм много доволна. Даже съм виждала и наши чалга певци да се обличат от там

Общи условия

Активация на акаунт