На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 689
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Някой срещал ли е по центъра или на съботния пазар може и реплика на анцуг или горнище на nike tech. Малкия е полудял по тези анцузи в Истанбул/2 мола//, Чорлу и мола в Одрин ги няма.

# 511
  • Пловдив
Някой срещал ли е по центъра или на съботния пазар може и реплика на анцуг или горнище на nike tech. Малкия е полудял по тези анцузи в Истанбул/2 мола//, Чорлу и мола в Одрин ги няма.

Преди малко мярнах такъв модел в инстаграма на магазин fiyaka_collection в Одрин, може да им пишете.

# 512
  • на морето
Здравейте! В събота съм в Тикердак и си прехвърлих пари в Револют. По- изгодно ли е да ги обърна в лири или е същото?

И ако може някой да сподели колко е курса с карта на ДСК

# 513
  • Mostly in my mind
В олх и базар гледам, че има. 70 лв. Не знам колко по-евтино ще е в Одрин сега с техните надути цени. https://m.bazar.bg/obiava-36404587/detski-ekipi-nike-tech-fleece-3g-6g

# 514
благодаря за инстаграма ще им пишем.
предпочитам да си го мери --тази мода с онлайн пазаруването нещо не ни е по вкуса. Знам че и двете ще са ментета ама по добре да го пипнеш. Иначе в Италия в момента в магазин на найк в аутлет център горнището е 80 евро.

# 515
  • Бургас
Здравейте! В събота съм в Тикердак и си прехвърлих пари в Револют. По- изгодно ли е да ги обърна в лири или е същото?

През уикенда има такса превалутиране при Революта, най-добре е делничен ден да се купят лири.

# 516
Показаната баклава никога не ми е харесвала - плувнала в сироп и недостатъчно сладка. Мисълта ми е, като така и така ще се яде нещо толкова калорично, поне да е сладко, както си трябва. Иначе реване има и тук.
Някой питаше за хубав зрял кашкавал. Ние взимаме от една количка/сергия за сирена на пазара (тези ходят и в петък, и в събота на пазарите). Цяла пита е, режат и ако искаш вакуумират. Много е добър за нашия вкус.

Къде по-точно на пазара е тази количка? Ще ходя другата седмица и ми се иска да взема за проба.

# 517
В Одрин има ли детски магазин освен Ебебек, от който да се купят пюрета и памперси, и ако да къде се намира?

# 518
Колко време се чака сега на границата през почивните дни на Кап.Андреево?

# 519
  • Където морето целува небето...
благодаря за инстаграма ще им пишем.
предпочитам да си го мери --тази мода с онлайн пазаруването нещо не ни е по вкуса. Знам че и двете ще са ментета ама по добре да го пипнеш. Иначе в Италия в момента в магазин на найк в аутлет център горнището е 80 евро.
Ако детето ви не е от най-слабите и тънкокраки, имайте в предвид, че са много умалени. За ментетата от Турция го казвам, оригиналите не знам Simple Smile

# 520
  • Mostly in my mind
В неделя в 16 часа чакахме час и половина общо на двете граници.

# 521
  • В светлината на слънцето

За каква възраст става дума? Ако е тийн, имай предвид, че хич няма да е доволен от ментето. Просто се познава отдалеч и може да отнесе някоя подигравка. Ако е по-малък ще е над тия неща и не му трябва оригинал. Тази серия е с много специфична материя, която никое менте не може да докара и много си личи. По-добре изчакай черен петък и си вземи оригинал. В трите магазина на Nike (2 в София и 1 в Пловдив) правят сериозни намаления и може да се окаже, че ще ти е съвсем малко по-скъпо от ментето.

# 522
yanyan75, на петъчния пазар миналата седмица, беше единствената сергия за млечни, така че няма как да се обърка. На съботния са мисля няколко, но всичките са една срещу друга, в една и съща част на пазара. Като се влезе от страната на Марги аутлет, се върви само направо и в края на пътеката, където вече е другият вход/изход, се завива наляво. Продължава се малко напред и се виждат. Наблизо е и жената, която продава пресни кори. Дано да стана ясно.

# 523

Не препоръчвам да плащате с Дск! Вчера ми превалутираха на 11.4 ст , про 10.9 за Револют.
Имайте нещо обаче предвид.... Вчера след няколко разплащания (с пластиката) ми замразиха картата и ми трябваше интернет за да потвърдя в приложението,че всичко е ОК и да я размразят. Така на касата ми се наложи да платя с Дск. При по-големи суми разликата в курса не е малка

# 524
  • на Мелмак
Найк купуваме от молове в Истанбул, на два часа път от Одрин е Wink

Общи условия

Активация на акаунт