На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 450
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Козметиката е по-скъпа от тукашните аптеки. Примерно Биодерма е с около 10 лв по-скъпа в Одрин.

# 136
Добро утро,
Мислим в събота да се разходим до Одрин и в тази връзка ми трябва малко помощ - в случай, че успеем да минем по-рано границата къде бихме могли да седнем на кафе и закуска. Благодаря предварително!

Ние пием кафе в МАДО на централната улица/Сарачлар/.

# 137
Здравейте! Може ли да ми препоръчате какво лекарство да взема от Турция за киселини

За киселини ползвам Rennie и ми помага. Схрусквам го и след 5 минути съм ОК.

# 138
  • Бургас / UK
Здравейте! Може ли да ми препоръчате какво лекарство да взема от Турция за киселини

За киселини ползвам Rennie и ми помага. Схрусквам го и след 5 минути съм ОК.
Другото е НЕКСИУМ .

# 139
Монталбанка,  Мадото го зная, но може би трябваше да уточня, че ми се иска закуската да е някъде място за бюреци, банички и такива типично турски закуски

# 140
  • Стара Загора
Аз препоръчвам Faruk Gulluogu или ако ви се ходи от другата страна на моста - някое от заведенията там. Иначе и като влизате в Бг, ако карате в посока Селимие, ще видите малки ресторантчета от двете страни. От горната страна на Сарчалар, мисля че също има разни. Спомням си сякаш за едно, в което продават пиде под Ески джамия.
Иначе бьореци и банички имаше и на главната, от др страна срещу Мадо.

# 141
Благодаря за споделеното, дано минем бързо границата!

# 142
Ако някой е ходил тия дни в Одрин, може ли да пише актуални цени на тоалетна хартия София, прах за пране Омо, Ариел, препарат за съдове  Прил... И каквото се сетите още.

# 143
Здравейте, обмислям пътуване до Турция с цел закупуване на мебели. Разгледах няколко сайта в Одрин, но цените ми се струват доста високи. Дали там на място е различно? Може ли някой със скорошни отзиви да ми даде насоки?

# 144
Ако някой е ходил тия дни в Одрин, може ли да пише актуални цени на тоалетна хартия София, прах за пране Омо, Ариел, препарат за съдове  Прил... И каквото се сетите още.
Влезте в сайта на Мигрос и ще получите отговор за всички цени, барабар с тоалетната хартия!

# 145
Здравейте, да попитам VALENDE  валериан ли е ?

# 146
  • Бургас
Това мобилно проложение  е много полезно , каталози всякакви - ebroşür

В каталогът на дрогериите Gratis има цени с карта и без карта и разликата е доста голяма. Имате ли идея как може да се сдобия с такава карта?
В началото на октомври планираме шопинг, първо с Чорлу и после в Истанбул. За Чорлу сме си набелязали Fidanoglu Suite Hotel Corlu, като цена е приемлив и поне на снимките ми изглежда ок. Някой да е отсядал там и доволни ли сте? Приемам и други предложения за отсядане. Благодаря!

# 147
  • София
В каталогът на дрогериите Gratis има цени с карта и без карта и разликата е доста голяма. Имате ли идея как може да се сдобия с такава карта?
Пазарувахме наскоро от Gratis и на всеки продукт имаше две цени, като долната беше сравнително по-ниска и пишеше нещо за карта. Попитах изрично коя цена да гледам, понеже нямам карта, и ми казаха, че е валидна по-ниската. Продавачката като по чудо говореше много добър английски и се разбрахме идеално.

# 148
  • Варна
Влезте в сайта на Мигрос и ще получите отговор за всички цени, барабар с тоалетната хартия!

Освен това разгледайте видеата в youtube на Денислав и съпругата му Мери, те имат канал MERYDEN TV. Всекидневно се разхождат в хранителни и други магазини и рекламират стоките им. Така че само да имате време и търпение да ги гледате -  хем стоките ще видите, хем цените. Все едно, че сте там Wink)).

# 149
Попадали ли сте в Лозенград или Одрин на хубава пейнир халва?

Общи условия

Активация на акаунт