На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 435
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Моля за препоръки за хотел/къща за гости в Одрин или околностите без тези, които са в букинг.

# 151
Ако някой е ходил тия дни в Одрин, може ли да пише актуални цени на тоалетна хартия София, прах за пране Омо, Ариел, препарат за съдове  Прил... И каквото се сетите още.
На борсите Омо 195, Ариел 215, на същата цена е и течния прах на Омо и Ариел, течен Персил 109т.л. 100таблетки финиш за съдомиялна 189, АВС за черно 3л 47, толкова е и Первол за синтетика. Мокри кърпи за бебе 11 т.л. за брой.
В Тугра бебешките мокри кърпи са 9,90. АВС е 45т.л., Персил 119т.л.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 20:52 от morskibriz

# 152
Попадали ли сте в Лозенград или Одрин на хубава пейнир халва?

Аз досега на лоша не съм попадала, но да отбележа, че съм яла само 2 вида и дори не си спомням марката.
На мен ми е вкусна, друг е въпросът, че е противопоказна за моето здраве. Simple Smile

# 153
Момичета, купували ли сте пробиотици от Турция? Ако имате информация моля за съдействие? Аз не откривам нищо в интернет..

# 154
Здравейте, досега не съм ходила до Лозенград, Одрин и ме интересуват подробности относно пазар, нощувки. Моля за насоки за хотел в Лозенград..гледам предложенията в Booking, но приемам и други. Интересуват ме перилни и почистващи препарати - кои марки са качествени и кои не, също хранителни стоки и лекарства. Всякаква информация ще ми бъде от полза. Благодаря предвавително!

# 155
  • Димитровград
На първа страница има отговори на почти всичките Ви въпроси. Simple Smile

# 156
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, който е пътувал с бебе, каква е валидността на бебешкия паспорт? До преди да забременея, ходехме до Турция редовно. Покрай Ковид спряхме, после забременях и не трябваше да пътувам. Но сега ми се ще да пътуваме отново и евентуално се замисляме и за почивка там следващата есен. Малката сега е на 9 м, ако й извадим сега паспорт, валидността пак ли е 5 години? Искам да избегна лятната навалица. Струва ми се невероятно, но...

# 157
  • Бургас
Момичета, който е пътувал с бебе, каква е валидността на бебешкия паспорт? До преди да забременея, ходехме до Турция редовно. Покрай Ковид спряхме, после забременях и не трябваше да пътувам. Но сега ми се ще да пътуваме отново и евентуално се замисляме и за почивка там следващата есен. Малката сега е на 9 м, ако й извадим сега паспорт, валидността пак ли е 5 години? Искам да избегна лятната навалица. Струва ми се невероятно, но...
5 години е

# 158

Аз досега на лоша не съм попадала, но да отбележа, че съм яла само 2 вида и дори не си спомням марката.
На мен ми е вкусна, друг е въпросът, че е противопоказна за моето здраве. Simple Smile

Откъде по-точно я купи?

# 159
  • Където морето целува небето...
5 години е валиден. Дъщеря ми е бебе на месеци в паспорта и сега си пътува с него. Иди познай, че е това голямо дете, което няма нищо общо с бебето. Смело отивайте, когато няма опашки по паспортните гишета.

# 160
Здравейте! Плануваме първото си самостоятелно пътуване до Турция. Смятаме да пътуваме в края на месеца - вторник - четвъртък с маршрут Варна - Малко Търново - Чорлу - Одрин - Малко Търново. Опитвам се да направя маршрут на гугъл картата и ми възникна питането: Защо Гугъл ми дава, че маршрута ми има такси, като съм отбелязала в опциите без магистрали и такси? После гледам, че ми посочва път D555, D020 и D100. Те платени ли са? Ако Да, според вас колко пари е удачно да се заредят в стикера HGS?

# 161

Ако сте от София - може да си запишете онлайн час за подновяване на паспорт. Часовете се спазват и се минава за не повече от 10 минути.

# 162
Влюбих се в кюнефе-то. Във Варна ходих да хапваме тук и там, но не е същото като в Турция. Там си облизахме пръстите и още го помним Simple Smile. Въпроса ми е някой има ли изпита рецепта поне малко да се доближава до турското кюнефе която да мога да я направя?

# 163
  • Варна
Здравейте, досега не съм ходила до Лозенград, Одрин и ме интересуват подробности относно пазар, нощувки. Моля за насоки за хотел в Лозенград..гледам предложенията в Booking, но приемам и други. Интересуват ме перилни и почистващи препарати - кои марки са качествени и кои не, също хранителни стоки и лекарства. Всякаква информация ще ми бъде от полза. Благодаря предвавително!
Хотел- препоръчвам Роял Билгич. Чист,  на главния път е , има паркинг. 100лв стая за двама възрастни с дете на 11г.
200м след него Volkan et Mangal - страхотен ресторант за вечеря.

# 164

Откъде по-точно я купи?

Навсякъде я продават. В заведенията също сервират.
Последно ядох при Айдън в Марги. Там продават и едни бонбони от бадемов марципан в кутии. Скъпички са, но са много вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт