На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 435
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
  • Mostly in my mind
В НМ има вафлени. Даже са намалени до утре

# 361
  • Където морето целува небето...
Скоро бях за седмица в Турция. Ползвахме 3 хотела. Харесах завивките в хотелите. Бели, памучни, вафлени Simple Smile. Може би на шалте ми заприличаха първоначално. Мислих, че на допир с кожа няма да е приятно, но сгреших. Та въпроса ми е знаете ли какви са и от къде мога да се сдобия с тях? В English Home ми казаха, че има, но след като проверих се оказа, че не е това което търся.
Компромисно взех от Мадам Коко, там са същите като на English Home. Не са същите като в хотелите, но от това, което успях да разбера от продавачката - шият се за поръчки на хотелите и точно същите няма в магазините.

На МТ бяхме в 5:30 сутринта на 23.09 и пак чакахме два часа и половина. Надявахме се, че поради ранния час ще минем бързо. Уж не дават да се слиза и прережда, но на връщане на 25.09 ни минаха два автобуса точно преди гишето и си отвисяхме повече.

# 362
За сирената и кашкавалите да кажа - наистина е на късмет. Виждала съм да конфискуват на кола пред нас 1 отворен айрян. Точно този път ние не бяхме купили. Друг път сме влизали с по 2 парчета кашкавал и сирене без да ни кажат нищо. Но си е забранено по принцип.
За Малко Търново - не мога да кажа за събота. Миналата неделя - на влизане около 6часа сутринта имаше 2-3 коли, на излиза вечерта - бая опашка, но влязохме за 2 часа. Което си е бързо според мен предвид колко коли имаше. Имаше 2 отворени гишета и от турска и от бг страна. Както някой писа по-горе турците държаха да се спазва ред и може би затова толкова бързо вървяха нещата.
Днес - на влизане бяхме много рано, около 4ч. Пред нас една кола, но зад нас се навъртяха 5-6 коли набързо. В съботен ден нямам опит, но сигурно е лудница.

# 363
Искам да попитам правят ли проблем за няколко кутии сирене и 2.3 кг кашкавал
Често си пазарувам в Одрин и навсякъде в хр.магазини има българи с пълни до горе колички със "забранени продукти".В колата си носим и хл. чанта, в която си слагам пилета, дробчета ( много са вкусни) и пил. филе.
На КА не съм видяла на някого да са извадили нещо, та то почти всички коли са с БГ регистрации.

# 364
На КА не съм видяла на някого да са извадили нещо, та то почти всички коли са с БГ регистрации.

Продължавайте да се хвалите и ще започнат да вадят.

# 365
  • Пловдив
Момичета здравейте. Отдавна не съм влизала в темата. Не съм и чела. Влизам директно с питане и се извинявам за това.
Спешно ми се налага да преспя в Одрин. Помня ,че коментирахте хотели ,но  спомен нямам. Моля, препоръчайте ми -2 възрастни сме с дете на 14. Искам да е чисто и просторно. Локацията ми е без значение. Благодаря и пак се извинявам.

# 366
Момичета здравейте. Отдавна не съм влизала в темата. Не съм и чела. Влизам директно с питане и се извинявам за това.
Спешно ми се налага да преспя в Одрин. Помня ,че коментирахте хотели ,но  спомен нямам. Моля, препоръчайте ми -2 възрастни сме с дете на 14. Искам да е чисто и просторно. Локацията ми е без значение. Благодаря и пак се извинявам.
Мога да препоръчам това:

# 367
Аз мога да препоръчам Palmiye Suites и ACR palas

# 368
Отсядали сме в тези и сме доволни. Comfort center suit и Lagom otel.

# 369
  • Пловдив
Много ви благодаря.

# 370
  • Пловдив
Duvan до Ераста. Много комфортен хотел,закуската също е прилична.

# 371
  • София
Завивки от пике се водят вафлените  покривала, и в Гърция много ги използват. Убих се да ги търся, само в English home ги открих като летни одеала. Сега са много намалени там. https://www.englishhome.bg/pike-letni-odeiala/

# 372
Миналата седмица приятели са откарали 7 часа на влизане през МТ.
Ние ходихме в понеделник - на Лесово влизане и излизане по 5 минути. Даже сутринта въпреки че нямаше коли, те забавихме повече заради смените.

# 373
  • Където морето целува небето...
Завивки от пике се водят вафлените  покривала, и в Гърция много ги използват. Убих се да ги търся, само в English home ги открих като летни одеала. Сега са много намалени там. https://www.englishhome.bg/pike-letni-odeiala/
Точно такива взех като компромис, но не са като хотелските там. По-тънки и меки са в Коко и Хоума. Хотелските са по-дебели, тежки и плътни. Аз продължавам да търся из Турция.
Скрит текст:
Такива са в хотелите.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 23:18 от Mamma Suzanna

# 374
Тези завивки са летни, защото са от памук и държат хладно. Сега са на разпродажба, каквото е останало и може и да няма избор.

Общи условия

Активация на акаунт