На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 706
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте, предстои ни пътуване през седмицата и ме интересува има ли такси за пътуване от границата на Капитан Андреево до Люлебургаз?

Ако минете по магистралата има такса.
Ако влезете в Одрин и продължите по D100 няма такса.
Препоръчвам втория маршрут без такси, защото пътят е спокоен и е с размерите на нашите "магистрали".

# 436
Къде в Одрин има Оптика и могат да ми сложата антирефлексни стъкла с диоптър в рамките на деня ?
Как са като цени
Doruk Optik
Слагат ги за 15-20 мин.
Можете да ги питате каквото Ви интересува на  на WhatsApp  +905332855055

# 437
Благодаря ви , а къде се намират

Къде в Одрин има Оптика и могат да ми сложата антирефлексни стъкла с диоптър в рамките на деня ?
Как са като цени
Doruk Optik
Слагат ги за 15-20 мин.
Можете да ги питате каквото Ви интересува на  на WhatsApp  +905332855055

# 438
  • Пловдив
Здравейте, предстои ни пътуване през седмицата и ме интересува има ли такси за пътуване от границата на Капитан Андреево до Люлебургаз?

Препоръчвам втория маршрут без такси, защото пътят е спокоен и е с размерите на нашите "магистрали".

А ако се пътува по магистралата откъде може да се закупи стикера HGS?

# 439
Пак да си задам въпроса- има ли по-високи такси при плащане на пос за картите на ДСК? Април месец имаше огромна разлика, масово се оплакваха хората. И още, може ли да се плаща с револют, без пластика обаче?

# 440
Ние плащаме с ДСК включително и на борсата.  Такси не сме имали до сега и лирата е по изгодна

Пак да си задам въпроса- има ли по-високи такси при плащане на пос за картите на ДСК? Април месец имаше огромна разлика, масово се оплакваха хората. И още, може ли да се плаща с револют, без пластика обаче?

# 441
  • Където морето целува небето...
В средата на юни ДСК си беше изключително неизгоден курс с 3 ст. по-висока излизаше за лира. От тогава я оставихме тази банка и плащаме с Уникредит и Райфайзен.

# 442
Някой скоро ходил ли е в мола в Люлебургас - Бурда 39? Интересува ме дали повечето магазини работят, защото четох коментари във фейсбука, че мола е почти празен и магазините са затворени.

# 443
От офисите на Ptt. Има на границата.

А ако се пътува по магистралата откъде може да се закупи стикера HGS?

# 444
  • Където морето целува небето...
Някой скоро ходил ли е в мола в Люлебургас - Бурда 39? Интересува ме дали повечето магазини работят, защото четох коментари във фейсбука, че мола е почти празен и магазините са затворени.
На 23.09 си работеха магазините. Празно беше от към хора, направо пусто, но Уайкики, Мави, Ебебек, Фло, ДеФакто, Котон, детските играчки, Гратис, оптиката, Пенти, US Polo и Карака (в тях влизахме и за тях съм сигурна) си работеха. Уайкики беше слабо заредено обаче. Ив Роше и Пиер Карден също работиха, както и поне два или три магазина за спортни стоки, още някакъв с много евтини дрехи и един като нашите "за левче". Общо взето нямам спомен нещо да е било затворено. Зоната за хранене също работеше, както и кафенетата на първия етаж. В Мигрос не влизахме и не мога да кажа как е от към зареждане.

# 445
Мама Сузана, благодаря за информацията!

# 446
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте,  момичета!
Ще ходим с майка ми на екскурзия с една нощувка Черкезкьой,Чоплу ,Капакли 
В Чорлу ще нощуваме - някоя с опит в ресторантите или някое хубаво място на което да я заведа . Това за нея ще е събитие, искам да съм подготвена и наистина да и хареса .

# 447

Нищо общо няма с първоначално открития МОЛ.
Хубавите магазини за мен ги затвориха, имаше страхотен магазин за качествено спално бельо, за изделия от естествена кожа, голям магазин с подбрана мъжка и дамска конфекция и обувки, спортни стоки,закриха ги.
Общо взето нищо. Не е и добре заредено в останалите магазини от турските марки, има сайт вижте ги.
Загубено време си е. Чорлу и Текирда са близо и си заслужава пътя. Повечето останали магазини са като уличен пазар. Мигрос е малък.
В търговският център на главната улица работят 1/3 от магазините.
За храна и перилни във веригите и лекарства, цените са еднакви навсякъде. Плодовете и зеленчуците са скъпи.
Има два магазина за фаянс и теракот,може да се купи от там.
Също много си вдигнаха цените. Трудно се паркира в центъра, има платен подземен паркинг.

П.П. За цените - малко селище в Гърция преди границата със Златоград в крайпътните магазинчета -10 кг. Ариел - 8 евро, литър зехтин екстра върджин - 5 евро, маслини на цени като тук, качество несравнимо.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 13:12 от Tony Maria 22

# 448
Здравейте,
Искам да попитам дали петъчният пазар работи? Според позната всичко било разкопано към него. А ние имаме желание да отидем другия петък.

Ходихме на 7 октомври. Работи пазара. Отбиват преди него на един платен паркинг - 80 лири за неопределено време.

# 449
Здравейте, поръчвате ли лири от тавекс? За колко време ги изпращат? В Събота ще ходим и се чудя къде да обменя.
Колко ч се сменяха граничарите? 7 или 8?

Общи условия

Активация на акаунт