На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 726
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Подменят ги без проблем/бавене ли ?
Нашата е на 1-2 години Grin
Да, за минута става на касата при плащането.

# 421
  • Варна
Благодаря за отговора Simple Smile

# 422
Миналаа седица с 15 годишен минахме границата с лична карта и акт а раждане

# 423
  • Пловдив

Актът за раждане защо?

# 424
  • Където морето целува небето...
Има ли отстъпка в US POLO?
Преди време ни бяха правили карта в Люлебургас (хартиена беше, не пластика като на Мигрос). Искаше се турски номер, но момчето въведе някакъв (не знам на кой) и ни я издадоха за да позлваме отстъпка. После някъде я забутахме и не сме питали за нова.

Актът за раждане защо?
Ако майката и бащата са с различни фамилии, може да го поискат на нашата граница.

# 425
  • Русе
Подменят ги без проблем/бавене ли ?
Нашата е на 1-2 години Grin
Да, за минута става на касата при плащането.
Не, не ги подменят. Просто си купувате нова.

# 426
  • София
Здравейте да попитам и аз нещо на първата страница пише ,че главната търговска улица Saraçlar започва от синия пазар ,но като гледам картата не ми изглежда точно така . Ако може някой да ме упъти.

# 427
  • Пловдив
Главната улица свършва до петъчния пазар.

# 428
  • Русе
Започва ли, свършва ли, но е факт, че стига до Петъчния, а не до Синия пазар. Не знам къде го прочетохте това на първа страница

# 429
Моята карта за Мигрос не беше ползвана 2 месеца и на касата ми казаха, че трябва нова.
Да и при мен се случи същото. Пазарувах май месец в Мигрос и сега като ходихме картата за отстъпка беше невалидна.

# 430
  • Пловдив
Аз последно ходих към края на август и вчера ми казаха, че е невалидна. Но за 20 стотинки не мисля, че е проблем.

# 431
  • Пловдив
Привет! И аз вчера се завърнах от Едирнето, след цяло лято пауза и поизчерпване на запасите Joy
Петъчният пазар си работи,но с паркирането и обикалянето до пазара е много неприятно...Аз по-слаб пазар за толкова години не съм виждала. Пък за цените да не говорим. За повечето боклуци, които предлагат са неоправнадано високи. После по центъра, Марги и мола имаше подобни цени на някои неща. Е, ми няма нужда да ровя по пазара при това положение. Като цяло, пазарът за дрехи за мен лично вече не си заслужава. Лоши материи и ниско качество, а цените...Е, разбира се,че има и попадения,но са голяма рядкост вече.
Храна и препарати още си заслужават. Посетихме и въпросният магазин Тугра. За пръв път ми се случи такова нещо - на влизане цената на АБЦ беше 48тл, докато пазаруваме я смениха на 55...Не ми хареса този магзин като цяло, въпреки,че имаше някои изгодни неща и добри цени. Лудницата, която е завладяла града вече ми идва в повече...ще се преориентираме на някъде другаде... Инъче поне имахме късмет и границата бързо минахме (КА). В петък около 6;30 за 30-40мин. Вчера към 16 за час, имаше много коли, но много бързо работеха.
Спахме в Селимие хотел този път. Ами, няма да повторим...Сякаш беше от картон, много шумен,закуската...колкото да хапнеш нещо. Инъче и плюсове има - чистичко, много добър нет имаше и охраняем паркинг. Унисите си остава най-добрия за мен, но с тези цени...

# 432
Къде в Одрин има Оптика и могат да ми сложата антирефлексни стъкла с диоптър в рамките на деня ?
Как са като цени

# 433
  • Пловдив
Здравейте, предстои ни пътуване през седмицата и ме интересува има ли такси за пътуване от границата на Капитан Андреево до Люлебургаз?

# 434
  • София
Започва ли, свършва ли, но е факт, че стига до Петъчния, а не до Синия пазар. Не знам къде го прочетохте това на първа страница

Благодаря явно съм объркала пазарите😁

Общи условия

Активация на акаунт