На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 640
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, имам един последен въпрос - за детето трябва ли да нося акт за раждане-копие, оригинал? Ще бъдем с баща му,но нямаме брак. Съответно в паспорта му никъде не фигурирам.

# 541
Здравейте!Бих искала да попитам къде да отида в Одрин да ми ушия покривало за диван,калъфки за възглавници и пердета?Също така колко време им отнема да го ушият?Дали ще успеят за един ден?

# 542
  • там където има винаги вятър
Здравейте!Бих искала да попитам къде да отида в Одрин да ми ушия покривало за диван,калъфки за възглавници и пердета?Също така колко време им отнема да го ушият?Дали ще успеят за един ден?

Ходила съм в :
 -  в  улицата, успоредна на главната/много са и от двете страни/  - предимно мъже са в магазините, не съм сигурна дали говорят български, тъй като и в двата в които влязох имаха клиенти с големи поръчки

- срещу МОЛ Ераста - тук със сигурност не стават за 1 ден, но изпращат с куриер, момичето говори български.

# 543
  • Стара Загора
Здравейте, изчетох доста от последните няколко теми, но не намерих отговор на това, което ме интересува - има ли възможност при влизане в Турция да се закупи някаква предплатена карта на техен оператор, за да ползваме интернет, достатъчен за 2-3 дни колкото да ползваме google map с упътвания за маршрути? Разбрах, че е възможно ползване на offline карта, която може да се ползва без интернет, теглих такива, но като изключа wi fi и мобилните данни картата не работи.

# 544
  • Димитровград
Аз съм на Вивиком и при нужда си активирам пакета EU Roaming Daily Pass с месвчна такса 5,90 и 5,90 на ден ако се ползва в роуминг с 500Мб интернет и 200 смс  и 200 мин на ден.
Иначе има пакети с интернет в турските  оператори, но вижте  в предни мнения.
Относно офлайн картите съм писал преди време : https://bg-mam.ma/p/1058121/37300130

# 545
  • Стара Загора
Аз съм на Вивиком и при нужда си активирам пакета EU Roaming Daily Pass с месвчна такса 5,90 и 5,90 на ден ако се ползва в роуминг с 500Мб интернет и 200 смс  и 200 мин на ден.
Иначе има пакети с интернет в турските  оператори, но вижте  в предни мнения.
Относно офлайн картите съм писал преди време : https://bg-mam.ma/p/1058121/37300130

Благодаря за обяснението за офлайн картата! Относно този пакет на Виваком - видях го в сайта им, но разбрах, че като се абонирам за него, остава си всеки месец оттук нататък, а не само еднократно за един месец. Ако става еднократно за 1 месец, напълно ме устройва.

# 546
  • Димитровград
Като се прибера от Тр и не ми трябва го деактивирам от приложението(откъдето го и активирам). 😉
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 20:26 от papaone

# 547
  • на Мелмак
И ние сме на Виваком, активираме и деактивираме през приложенито. Бързо, лесно и удобно. До 10-15 минути става.
На А1 са по-евтини Wink
На Йетел беше нещо странно.
Но си се деактивира спокойно.

# 548
  • Пловдив

Бяха по-евтини... Вече е 7.2лв такса и 7.2лв на ден...Бизнес роуминг революшън е новият план.

# 549
  • у нас
На А1 планът беше Балкани и беше 2,99 лв. После стана Travel Unlimited или подобно и беше 3,99 лв. Обаче след като разписаха и приеха правилата за роуминг за Великобритания, я добавиха към групата на роуминг за Сърбия, Македония и Турция и вече е 4,99 лв. Преди бяха по 200МБ на ден, сега са 500МБ.

# 550
  • София
На А1 планът беше Балкани и беше 2,99 лв. После стана Travel Unlimited или подобно и беше 3,99 лв. Обаче след като разписаха и приеха правилата за роуминг за Великобритания, я добавиха към групата на роуминг за Сърбия, Македония и Турция и вече е 4,99 лв. Преди бяха по 200МБ на ден, сега са 500МБ.
Още си има Travel Unlimited за 2.99 лв/ден  - 200мин, 200SMS и 200MB.
https://www.a1.bg/travel

# 551
  • Пловдив
Ами аз миналата седмица ползвах, така ми обясниха от А1, че реално фигурира все още, но не са променили наименованоето. Може и при мен да е различно,защото съм част от корпоративна група, но в полето за активация нямаше Бизнес травел и аз затова звънях да питам.
А бе факт е, че само нагоре върви всичко...

# 552
Снощи се върнахме от Одрин  .
Е скоро няма да го посетим  .. за пръв път от толкова години на отиване чакахме 4 часа на Лесово .....на връщане беше добре ,за около час минахме . Цените на всичко са вдигнати . Ресторанта в който си ходим по принцип , порциите намалени драстично при това . Палтата естествен косъм тук са по изгодни от там . От към дрехи ние ли сме претинциозни не знам , но НИЩО или много кичозни или много ретро (говоря за мола , не за пазара) . Абе с една дума не си струваше висенето по границите ...

# 553
Включвам се с пресна информация от вчера да кажа, Nike tech ги има и на Синия пазар по 500- 600 лири, разбира се  че са имитации,  но сполучливи

# 554
  • Русе
Ами аз миналата седмица ползвах, така ми обясниха от А1, че реално фигурира все още, но не са променили наименованоето. Може и при мен да е различно,защото съм част от корпоративна група, но в полето за активация нямаше Бизнес травел и аз затова звънях да питам.
А бе факт е, че само нагоре върви всичко...
За корпоративните гпупи е друго. Още през 2018 г. платих 8 лв. активация, че и не знаех, че трябва да се спре и още един месец се набутах с тази сума. Естествено за девет дена не ми се наложи да си ползвам телефона и от тогава нищо не активирам.

Общи условия

Активация на акаунт