На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 592
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Много обичам да ходим в сряда. Всичко се случва по-бързо. Граници, пазаруване и най-вече не е лудница както в петък и   събота. Всичко е по-спокойно.

# 601
Здравейте дами  ,
Може ли някой да ме посъветва къде в Одрин може да се купи дамска кожено яке на хубава цена.
Не ме интересуват марки и такива неща.
Просто хубаво кожено дамско яке .
Не съм ходила никога и планирам да отида другата седмица и тъй като отивам и се връщам ми се иска да си населена места и конкретно да отида там, не да се мотая и да търся.
Благодаря

Ние си купихме кожени якета от Derimod в Марги.
Глас и от мен за този магазин. Прочетох за него тук в темите по-назад. Хареса ми. Имат качествени неща. Яке не съм купувала, че имам доста, но си купих няколко чифта обувки, много удобни ми са всички, кожата е качествена.

# 602
  • София
Цените на ядките също ли са нагоре и ако да, много ли? За последно бях в Турция пролетта. За Одрин питам. Мерси

# 603
Здравейте!
Обзавеждаме апартамент и съм се насочила за пердета и килими от там. Дали някой би могъл да сподели препоръки за магазин в Одрин и актуални цени? Как вървят blackout завесите на линеен метър?

# 604
Здравейте дами  ,
Може ли някой да ме посъветва къде в Одрин може да се купи дамска кожено яке на хубава цена.
Не ме интересуват марки и такива неща.
Просто хубаво кожено дамско яке .
Не съм ходила никога и планирам да отида другата седмица и тъй като отивам и се връщам ми се иска да си населена места и конкретно да отида там, не да се мотая и да търся.
Благодаря

Ние си купихме кожени якета от Derimod в Марги.
Това марги мол ли е?
Как варираха цените ?
По- евтино ли е от България?
Мерси

# 605
Да докладвам за Малко Търново. Сутринта минаването на границата беше песен. Може би защото бяхме около 10.30. Тръгнахме от база Поморие. Но на връщане........леле, мале!

# 606
Здравейте,
бърз въпрос при все изчетена цялата информация сряда от София  за Одрин ок ли е като ден? Няма да спим там, така, че ще тръгнем рано сутринта.
Според мен е добре, няма пазари и се чака по-малко на границата и като цяло няма навалици.
В сряда има пазар на Синия пазар зад Марги аутлет.

# 607
  • моята мила родна страна
Здравейте! Някой знае ли къде в Одрин със сигурност мога да намеря кашкавалена халва (peynir helvası)? Миналия месец като ходих, търсих в Мигрос, но нямаше. Ще ходя отново в началото на ноември и ми се ще да намеря, много я харесваме.Чудя се дали би имало в Ондо? Или някъде другаде? Идеи?

# 608
  • Стара Загора
В Ондо има, да.
Има още две магазинчета по главната, продават торти, сладки - и там има.

# 609
На много места видях преди десетина дни, но за съжаление не помня къде точно. Оглеждайте се по веригите.
Около рибния пазар май също имаше.

# 610
Навсякъде по магазинчета за сладки, локуми я продават. На мен не ми направи особено впечатление, един път взех и не повторих.

# 611
Здравейте! Някой знае ли къде в Одрин със сигурност мога да намеря кашкавалена халва (peynir helvası)? Миналия месец като ходих, търсих в Мигрос, но нямаше. Ще ходя отново в началото на ноември и ми се ще да намеря, много я харесваме.Чудя се дали би имало в Ондо? Или някъде другаде? Идеи?
Винаги си купувам от BIM.

# 612
Купуваме peynir halvasi от Altay Pastanesi на главната улица. Има различни по големина опаковки.

# 613
  • Варна
Навсякъде по магазинчета за сладки, локуми я продават. На мен не ми направи особено впечатление, един път взех и не повторих.

Наистина навсякъде я има - и по павилиончетата за сладки и даже в БИМ. Веднъж взех, но за ме няма нищо изключително в нея, в къщи също никой не й обърна внимание. Но това е лично мнение, всеки си има своите  предпочитания за любими сладости.

# 614

Това марги мол ли е?
Как варираха цените ?
По- евтино ли е от България?
Мерси

Derimod  имат сайт. Там може да видите цените и моделите

Общи условия

Активация на акаунт