На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 604
  • 750
  •   2
Отговори
# 585
  • Пловдив
Девойки и младежи, помагайте - как се казваше онзи живописния квартал в Одрин, дето ivchenceto_91 го беше описала преди няколко месеца? С едни красиви кафенета? И препоръчан ресторант край реката, с алкохол и т.н. , ама без жива музика?.

Караагач е квартала.

# 586
Тинтина, снимай, моля те!

# 587
  • Пловдив
Цитирам си смс-а от 14-ти, който получих при влизане в Турция, от корпоративна група съм:

Ползвате Business Travel Unlimited. За 3.99 лв. без ДДС на ден ползвате 500 SMS, 500 минути и 500 МВ в ЕС, Великобритания, Турция, Северна Македония и Сърбия. След изчерпването им цените без ДДС за Турция са ...
При нас няма опция за Business Travel Unlimited. Не го намирам и на сайта като актуално, което е много странно.
Дава ни само Business Roaming Revolution, което е голяма набутка.

Seengirl и при нас така....

Аз съм нещо като администратор на нашата корпоративна група и сега като влезнах да активирам много се изненадах... Business Travel Unlimited изобще не съществуваше като опция.
А Зла Вещица видимо го е ползвала...много странно, ходи ги разбери...

Ами аз го активирах още през януари и не съм го спирала оттогава. Евентуално ако това има значение.

Допълвам - чудя се дали не беше и още през ноември-декември миналата година, че бях с него в Кушадасъ на Нова година. Имам нов телефон от март и смс-ите ми в него са оттогава, не мога да видя назад.

# 588
Караагач Simple Smile

# 589
Здравейте! Искам да попитам някой от вас дали е купувал лекарство за подагра, активната съставка е benzbromaron, но в търсачката не ми излиза…

# 590
  • Burgas, Bulgaria
Да , майка ми , тя е с подагра  . Лекарството е Аденорик и по наблюдение едно от най-купуваните .
Те ако нямат като вашето по активна съставка намират  аналог ,при  мен Панцефа и Пулмикорта така ги дадоха с аналози
Също с рецепта взе на татко една кутия Ксарелто ,защото за него е абсолютно задължително ежедневно да го пие ,а покрай истерията с Ковид на два пъти бяхме в шокова ситуацията с липса по аптеките . В България  132лв , от Турция  около  300 и няколко лири ,тя каза в бг лева 35лв .

# 591
Някой да си е поръчвал/правил кухня от Одрин/Чорлу или Лозенград? Предстои ни всичко от нулата и за плочки и санитария със сигурност ще ходим, може би и осветителни тела и ламинат, та се чудехме и за кухня и някои мебели?
Благодаря Simple Smile

# 592
Здравейте дами  ,
Може ли някой да ме посъветва къде в Одрин може да се купи дамска кожено яке на хубава цена.
Не ме интересуват марки и такива неща.
Просто хубаво кожено дамско яке .
Не съм ходила никога и планирам да отида другата седмица и тъй като отивам и се връщам ми се иска да си населена места и конкретно да отида там, не да се мотая и да търся.
Благодаря

# 593
  • Най-красивата страна
Здравейте дами  ,
Може ли някой да ме посъветва къде в Одрин може да се купи дамска кожено яке на хубава цена.
Не ме интересуват марки и такива неща.
Просто хубаво кожено дамско яке .
Не съм ходила никога и планирам да отида другата седмица и тъй като отивам и се връщам ми се иска да си населена места и конкретно да отида там, не да се мотая и да търся.
Благодаря

Ние си купихме кожени якета от Derimod в Марги.

# 594
Здравейте, дали имате информация бързо ли се минава през Малко Търново в сряда, бидейки пазарен ден в Лозенград?

# 595
Здравейте мами препоръчайте ми хотел в Одрин близо до пазара.

# 596
  • Бургас
Здравейте, дали имате информация бързо ли се минава през Малко Търново в сряда, бидейки пазарен ден в Лозенград?

Не се минава бързо, точно бидейки пазарния ден Simple Smile

Ека, една приятелка ще ходи, не аз, та се сетих колко било хубаво там, да й препоръчам.

# 597
  • Стара Загора
Като се прибера от Тр и не ми трябва го деактивирам от приложението(откъдето го и активирам). 😉
Скрит текст:

Благодаря!

# 598
  • София
Здравейте,
бърз въпрос при все изчетена цялата информация сряда от София  за Одрин ок ли е като ден? Няма да спим там, така, че ще тръгнем рано сутринта.

# 599
  • Стара Загора
Здравейте,
бърз въпрос при все изчетена цялата информация сряда от София  за Одрин ок ли е като ден? Няма да спим там, така, че ще тръгнем рано сутринта.
Според мен е добре, няма пазари и се чака по-малко на границата и като цяло няма навалици.

Общи условия

Активация на акаунт