На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 405
  • 750
  •   1
Отговори
# 660

Бяхме до Тач, бяха се изсипали два софийски автобуса с лелки в пред пенсиона и пенсиона възраст... Умряхме от срам, то не бяха крясъци, отваряне на пакети, крещене по персонала. Чак по микрофона ги молиха да се кротнат. Имаше добри намаления, успях да си взема още няколко топа намален плат.
На Авантаж за нас нямаше нищо интересно.
Къде е този Тач и какви платове продават. Отдавна търсим платове и кинкалерии в Одрин, но не намираме.
Имат магазин в Одрин, аз обаче не съм ходила на него. Слагам карта на завода с аутлета. Намира се преди Чорлу.

# 661
Да знаете къде има складове/магазини за продажба на пчеларски инвентар?
На влизане в Одрин от Капитан Андреево, съвсем в началото на главния булевард отляво се пада има магазин за пчеларски материали.
Влезте в Гугъл карти и напишете Balmina Edirne.

# 662
  • София
Бърз въпрос. Ако паркираме колата до Марги аутлет и Синия пазар можем ли да обикаляме после до търговиите без колата или с една дума къде другаде е удобно и "ключово" за паркиране? Искам да сме максимално организирани и да не се мотаем. Няма да гледаме дрехи изобщо да уточня. Благодаря!

# 663
  • Пловдив
Бърз въпрос. Ако паркираме колата до Марги аутлет и Синия пазар можем ли да обикаляме после до търговиите без колата или с една дума къде другаде е удобно и "ключово" за паркиране? Искам да сме максимално организирани и да не се мотаем. Няма да гледаме дрехи изобщо да уточня. Благодаря!
Търговиите са много далеч пешеходно от Марги и синия пазар. Най-малкото,ако някакви препарати а, ще тежат... За мен лично няма "ключово паркиране". Навсякъде с колата, че покупките все са много. единствено си позволявам да оставям колата до Петъчния пазар и да ходя пеша до центъра, понеже е сравнително близо.

# 664
  • София
Това значи ли, че навсякъде има места за паркиране, независимо дали се плащат или не? Тоест хората са го измислили предвид човеко-потока? Извинете за пръв път ще ни е.

# 665
Кое наричате "търговиите"?

# 666
Складовете, борсата сигурно.

# 667
  • Бургас / UK
Това значи ли, че навсякъде има места за паркиране, независимо дали се плащат или не? Тоест хората са го измислили предвид човеко-потока? Извинете за пръв път ще ни е.
Има доста места за паркиране , така че не е проблем. Пред Марги има паркинг , на пазара отзад( който е в сряда ) също може да се паркира. Около центъра също  има доста платени паркинги , така че няма проблем с паркирането. Ние , напоследък , доста често паркираме на един паркинг , който е близо до петъчния , много е голям и винаги е почти празен.

# 668
  • Пловдив
Здравейте. Благодаря на момичето ,което ми препоръча Palace hotel.
Бече чисто,снежнобели кърпи,обилна закуска,персонала любезен и говорещ английски. Единственото разочарование беше гледката на правещи сандвичи българи и мушкащи ги в раницата,за да не си купуват обяд. Срамувах се ужасно. Сервитьорите ги виждаха ,но не направиха забележка.
Ако някой се интересува от мебели нека да ми пише, ще споделя опит. Просто да не спамя темата.

# 669
  • Пловдив
Здравейте. Благодаря на момичето ,което ми препоръча Palace hotel.
Бече чисто,снежнобели кърпи,обилна закуска,персонала любезен и говорещ английски. Единственото разочарование беше гледката на правещи сандвичи българи и мушкащи ги в раницата,за да не си купуват обяд. Срамувах се ужасно. Сервитьорите ги виждаха ,но не направиха забележка.
Ако някой се интересува от мебели нека да ми пише, ще споделя опит. Просто да не спамя темата.

Не само българите си правят сандвичи за в чантата, миналата седмица над 30 гърци пред очите ми също, пък и каква забележка се очаква да се направи, че някой маже филии на закуска ли? Нека да гледаме нашия престой и удовлетворение от пътуванията.

# 670
Аз например не закусвам, пия кафе и хапвам след час нещо. Затова си вземам плод, кроасан или малък сандвич за по-късно.

# 671
  • Пловдив
В петък и събота не бих казала, че гъмжи от места за паркиране...навсякъде е лудница. Намират се, ама по-трудно. Зависи и по кое време къде отидете.
Пропуснала съм нещо, кой е този Палас хотел? Може ли малко повече инфо или линк в Букинг?

# 672
  • Пловдив
Изобщо не коментирам навиците на закуска. Аз например пия три кафета с 5 цигари. Коментирам грозната гледка да мажеш филии след закуска и да ги пъхаш в раницата. Скоро бях в Рим. Не само ,че това е невъзможно ,ами при влизане в ресторанта ти записват номера на стаята. Храна не се изнася. Същото е в повечето нормални хотели. Имаш закуска ,а не изхранване за деня. Направиха се по три сандвича на човек,които се поставиха в хартиените пликове на приборите. Взе се мини масло в кутийки  и курабийки. Грозна картинка беше,но е въпрос на гледна точка. Споделям лично мнение.
https://www.booking.com/hotel/tr/edadegrne-palace.bg.html?aid=37 … =1&#hotelTmpl

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 23:55 от renydent

# 673
Изобщо не коментирам навиците на закуска. Аз например пия три кафета с 5 цигари. Коментирам грозната гледка да мажеш филии след закуска и да ги пъхаш в раницата. Скоро бях в Рим. Не само ,че това е невъзможно ,ами при влизане в ресторанта ти записват номера на стаята. Храна не се изнася. Същото е в повечето нормални хотели. Имаш закуска ,а не изхранване за деня. Направиха се по три сандвича на човек,които се поставиха в хартиените пликове на приборите. Взе се мини масло в кутийки  и курабийки. Грозна картинка беше,но е въпрос на гледна точка. Споделям лично мнение.
https://www.booking.com/hotel/tr/edadegrne-palace.bg.html?aid=37 … =1&#hotelTmpl

Колко точно казано!
За срам в петзвезден хотел със 17 часов свободен режим на хранене, на вратите на всички ресторанти само на български пишеше "Забранено изнасянето на храна".
Гости имаше поне от десет националности.
Как ли щеше да го разкаже Алеко Константинов?

П.П. Също лично мнение.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 21:00 от Tony Maria 22

# 674
Тази седмица има ли актуална информация за Капитан Андреево как е било на влизане в петък и излизане в неделя? Чудим се дали да си спретнем една разходка, но някъде по други теми четох за чакане от 5 часа и се колебаем.

Общи условия

Активация на акаунт