На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 427
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Актуален курс на лирата на ДСК при плащане с карта :

https://dskbank.bg/%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%83%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D … D1%86%D0%B8%D1%8F

# 631
  • Бургас
Здравейте търся едни витамини профертил в одрин има ли ги някъде търсих но не намирам

Няма да ги намериш. Водят се хранителна добавка. Можеш да вземеш една опаковка оттук и да питаш на място в аптека дали имат нещо със същия състав:
Скрит текст:
Съдържание в дневната доза от 2 капсули:

L-карнитин - 440 mg;
    L-аргинин - 250 mg;
    Коензим Q10 - 15 mg;
    Витамин Е - 120 mg;
    Цинк - 40 mg;
    Фолиева киселина - 800 mcg;
    Глутатион - 80 mg;
    Селен - 60 mcg.

# 632

Ми нормален сякаш, а някакви други такси слага ли си? Защото със сигурност преди имаше

# 633
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря олио от орехи. От лешници има в Мигрос,но от поне година няма от орехи. Някаква идея?

# 634

Ми нормален сякаш, а някакви други такси слага ли си? Защото със сигурност преди имаше

Курса е по-добър от този в чейндж бюрата определено. Аз питах в банката специално и отговора беше, че се извършва превалутиране по дневния курс на лирата, нищо не казаха за допълнителна такса.

# 635
  • Варна
Момичета, къде мога да намеря олио от орехи. От лешници има в Мигрос,но от поне година няма от орехи. Някаква идея?

ceviz yağı - пуснете тези думи в търсачката и ще ви излязат десетки сайтове с най-различни предложения, цени  и разфасовки на орехово олио. Повечето май са интернет сайтове, а не физически магазини. Поровете се и може да си откриете някоя интересна възможност да се снабдите.

# 636
  • Бургас
Провери и в магазин File, той и малко по-висок клас и има разни интересни неща. Другият вариант са разни гурме магазинчета.

# 637
  • Варна
Аааа сетих се, също и в дрогериите вероятно може да се намери. Това са тези магазинчета пълни с многобройни шишенца с разни течности, разтвори, отвари, масла и какво ли не. Има ги по търговските улици, а също и по моловете. Джевиз е орех, от там идва и фамилията Джевизов. Ха ха.

# 638
  • Пловдив
Благодаря. Не търся гурме шишенца. Търся това https://www.trendyol.com/cotanak/ceviz-yagi-1-lt-p-41088236 ,например.
Имаше и на други фирми в Мигрос, но от дълго време не намирам.

# 639

Бяхме до Тач, бяха се изсипали два софийски автобуса с лелки в пред пенсиона и пенсиона възраст... Умряхме от срам, то не бяха крясъци, отваряне на пакети, крещене по персонала. Чак по микрофона ги молиха да се кротнат. Имаше добри намаления, успях да си взема още няколко топа намален плат.
На Авантаж за нас нямаше нищо интересно.
Къде е този Тач и какви платове продават. Отдавна търсим платове и кинкалерии в Одрин, но не намираме.

# 640
Здравейте, имате ли впечатление вече дали има еклери в Ondo?

# 641
Някой взимал ли е пробиотик от Турция? Може ли да препоръчате? Благодаря!
https://nbl.md/en/nbl-probiotic-en/nbl-probiotic-gold/
Цената не си спомням

# 642
  • на морето
Здравейте! В момента съм по лекари с  майка ми и й смениха лекарствата за кръвно. Може ли да помогнете да проверим колко струват в Турция, защото намалението по здрави каса е много малко. Едното лекарство е
ЗОРНИЧКА А другото е това

# 643
Здравейте! Включвам се с едно питане. Налага ми се закупуване на инжекции Остенил плюс. Аналог в Турция е Adant. Може ли контакти на аптека, в която да поръчам и да разбера разбера каква е цената?

# 644
Здравейте! Включвам се с едно питане. Налага ми се закупуване на инжекции Остенил плюс. Аналог в Турция е Adant. Може ли контакти на аптека, в която да поръчам и да разбера разбера каква е цената?
Ostenil има в Турция. На този сайт можете да търсите лекарства и да видите цените:
https://ilacabak.com/

Общи условия

Активация на акаунт