На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 397
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Аз бях решила да си правя там , влезнахме в една от оптиките до главната . Момичето говореше английски език , разбрахме се какво търся.Цената която ми предложи, беше дори по висока от цената която ще ми струват в Ямбол , а в същото време с доста по обикновена рамка (понеже държа на хубави стъкла , рамката не е от толкова голямо значение)

Имали някой който е правил очила там.Трябва ми оптика ама да говорят български.Имате ли идея стъклата,прогресив дали са по евтини?

# 721
Тези капки за нос Iliadin , ми ги препоръча позната да си го взема , взех две опаковки , наистина са много ефикасни и силни! Не знаех състава и се притеснвах да не са много силни или антибиотични и ги спрях , защото наистина ефекта беше уау?!

# 722
  • до най-прекрасния мъж
Илиадин капки са с Оксиметазолин, не с Ксилометазолин. Малка е разликата, но я има. Специално за мен са в пъти по-добри от всякакви капки с Ксилометазолин, продавани в БГ. Илиадин ми отпушват носа веднага и има ефект 24 часа. Обикновено, впръскани при първи симптоми, облекчават бързо и хремата, поне в нашето семейство, минава много бързо. Мажезик спрей за гърло също ни действа много добре и с 2-3 впръсквания гърлото минава. Това лято се мъчих с едно Тантум Верде, то все едно овкусена вода, изобщо не ми помогна.

# 723
  • Бургас
Имали някой който е правил очила там.Трябва ми оптика ама да говорят български.Имате ли идея стъклата,прогресив дали са по евтини?

Ние сме правили, но в Люлебургаз в Атасун оптик https://www.atasunoptik.com.tr/ .

Очилата на мъжа ми бяха прогресив, с висок диоптър.Избрахме най- високия клас от техните стъкла /предлагаха и други, известни марки/, с някакви много олекотени рамки /без да са маркови/ и му излязаха на 2/3 от цената, която му искаха тук. Проблемът е, че ги правят другаде и имат срок 4-5 дни за изработка. Ние ходихме 2 поредни седмици.

# 724
  • Стара Загора
Ние също правихме очила на мъжът ми. Единият път в Одрин, вторият - в Дидим.
Прогресив, със всички защити, (изрично питат какво работи). Като цена първите бяха около 600 лв, само стъкла, той рамки си имаше, при цена на лирата 23 ст. Не помня марката на стъклата. Има ги в БГ, но точно тези, които купихме ги няма. Станаха за 4-5 дни, монтираха стъклата на място в оптиката. И му подариха слънчеви с диоптър само за гледане. Рамката я избра там на място. Подобни стъкла в БГ тогава бяха около 600 лв на стъкло. Казвам подобни, защото нямаха всички защити, които той искаше.
Миналата година поръча още едни в Дидим, за тях чакахме седмица. Най-високият клас стъкла на Никон, пак с всички защити, рамка и слънчеви стъкла на магнит излязоха 520 лв.
Според мен - доста по-евтино отколкото в България.
Сега как е нямам идея, доста се промениха нещата от миналата година досега.

# 725
  • София
Да докладвам от вчера към Одрин: минахме КА сутринта към 11 за около 20 мин. На връщане бяхме 18.30 на границата - общо двете за около  1 и1/2 ч. Ако някой нещо го интересува по-конкретно да пита. Бяхме до Синия пазар, но в Марги не влизахме, до 5М Мигрос, до Тугра-та също ходихме. Минахме за ядки и подправки през Aşinam. До търговиите не сме ходили.

# 726
  • Plovdiv, Bulgaria
Да докладвам от вчера към Одрин: минахме КА сутринта към 11 за около 20 мин. На връщане бяхме 18.30 на границата - общо двете за около  1 и1/2 ч. Ако някой нещо го интересува по-конкретно да пита. Бяхме до Синия пазар, но в Марги не влизахме, до 5М Мигрос, до Тугра-та също ходихме. Минахме за ядки и подправки през Aşinam. До търговиите не сме ходили.

Къд се намира Aşinam за ядки и можи малко цени да споделиш?

# 727
  • София
Здравейте! В събота планираме да направим пътуване с нощувка в Лозенград! Бихте ли ми препоръчали къде да спим, ще сме само със съпруга ми, без децата! Ще се радвам и да споделите за магазини, нехранителни, от които сте доволни като качество цена!

# 728
С молба!
Някой от скоро посетилите Турция нека пише два реда дали в  Поло има някакви намаления. Тази година цените им са скочили със 100%.

# 729
Здравейте,
разбрахме, че този уикенд в Турция е национален празник. Питането ми е дали някой знае дали синият пазар и магазините ще работят?

# 730
С молба!
Някой от скоро посетилите Турция нека пише два реда дали в  Поло има някакви намаления. Тази година цените им са скочили със 100%.
Преди две седмици имаше 30%, но и с тях цените ми се видяха много високи.

# 731
Цените навсякъде са много нагоре - по магазините за дрехи и обувки цените на места са или по-високи или като в БГ. На пазара - обикаляне и сравнение трябва. Едно и също нещо се намира на до двойна  цена. Отделно повече от половината от съботния пазар е станал бит пазар. Ходихме миналия уикенд. Нищо общо дори с края на лятото. Да не говорим, че случих на две места и на нагло поведение от страна на продавачи. Единствено в магазини тип Мигрос има смисъл, за определени продукти. Ходим през два-три месеца, така че имам база за сравнение.

# 732
Ние купихме от това масло по препоръка от предишни теми. За моя вкус е перфектно. Купихме го на 139 лири за кг. Намира се във витрината при сирената и кашкавал ите.
https://www.migros.com.tr/hasmandira-tereyagi-kg-p-b75cb0

Направи ми впечатление тази публикация от 30 септември - с колко се е вдигнала цената само за месец. И то сега това масло е промоция. Преди няколко дни си беше 199 лири.

Препоръчайте ресторант за тава джигер в Одрин, различен от Айдън!

# 733
  • Стара Загора
Осман мога да препоръчам аз.

# 734
Препоръчайте хубави заведения за хранене в Чорлу?
В темата беше споменат Кекик стек хаус, но някой писа, че е затворен.

Общи условия

Активация на акаунт