Майски бебета - 2023

• 48 763
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
И аз ги имам тези болки, особено при обърната матка били нормални. Мисля ги, но  това е положението.

# 136
Здравейте, днес и аз минах първия преглед. Видяхме плодното сакче и след две седмици съм пак на преглед, за да чуем сърчицето.
Обясниха ми че леки болки в яйчниците от ляво и дясно са нещо нормално и да не се притеснявам. Аз почти нямам никакви симптоми освен болезнени гърди и понякога леки болки в дясно (оказа се че ембриончето се е настанило в дясната част на матката 😃)
Отделно ми изписа елевит, дуфастон и дузодрил. Някоя от вас случайно да приема последните две?

# 137
Здравейте, следя ви от 4ти, но сега реших да пиша.  На тази дата видях двете чертички, вчера бях на преглед и имаме сакче. Докторката го измери  6та седмица още  дори преди да сложи ехографа и това и излезе а аз първоначално смятах, че съм към седма и пет дни, но като се замислих аз бях с късна овулация(усещам си я)  та толкова идва. На 30ти ще ходим да чуем сърчице ❤️.  Момичета имам син на 11 години, но този път съм меко казано парцал. Такова гадене имам, че не мога да функционирам нормално и то целодневно , дори по-изразено следобед и вечер.Кожата ми е една изтръпнала, втриса ме абе много ми е зле.  Видях, че имате изписани таблетки и утре мисля да си взема макар,че вчера нищо не ми каза. Беше супер бърз преглед и нещо не съм ок с това, моля ако има бъдещи мами от Бургас да споделят при кой ходят. Успех на всички, да чуем сърчица и живи и здрави май месец да гушкаме бебенца.❤️🍀
Здравей!
При кой лекар ходихте? Аз ходих при д-р Татарова ама на частно. Нормално протече прегледа като времетраене колкото при първата ми бременност. Аз също съм като парцал. Страх ме е как ще ходя на работа,защото не съм казала на работодателя.

# 138
Здравейте, следя ви от 4ти, но сега реших да пиша.  На тази дата видях двете чертички, вчера бях на преглед и имаме сакче. Докторката го измери  6та седмица още  дори преди да сложи ехографа и това и излезе а аз първоначално смятах, че съм към седма и пет дни, но като се замислих аз бях с късна овулация(усещам си я)  та толкова идва. На 30ти ще ходим да чуем сърчице ❤️.  Момичета имам син на 11 години, но този път съм меко казано парцал. Такова гадене имам, че не мога да функционирам нормално и то целодневно , дори по-изразено следобед и вечер.Кожата ми е една изтръпнала, втриса ме абе много ми е зле.  Видях, че имате изписани таблетки и утре мисля да си взема макар,че вчера нищо не ми каза. Беше супер бърз преглед и нещо не съм ок с това, моля ако има бъдещи мами от Бургас да споделят при кой ходят. Успех на всички, да чуем сърчица и живи и здрави май месец да гушкаме бебенца.❤️🍀
Здравей!
При кой лекар ходихте? Аз ходих при д-р Татарова ама на частно. Нормално протече прегледа като времетраене колкото при първата ми бременност. Аз също съм като парцал. Страх ме е как ще ходя на работа,защото не съм казала на работодателя.
[/quote

Ходих при Мануелян за първи път между другото я посещавам, само хубави неща съм чувала.  Чудя се между Татарова и Георгиоски. Ходила съм веднъж при нея  преди години по друг проблем а за втория чета,че е спокоен обяснителен и много внимателен..... Нека чуем сърчице ❤️ и ще го реша. Как се чувстваш при нея, плюсове-минуси?

# 139

Здравейте, следя ви от 4ти, но сега реших да пиша.  На тази дата видях двете чертички, вчера бях на преглед и имаме сакче. Докторката го измери  6та седмица още  дори преди да сложи ехографа и това и излезе а аз първоначално смятах, че съм към седма и пет дни, но като се замислих аз бях с късна овулация(усещам си я)  та толкова идва. На 30ти ще ходим да чуем сърчице ❤.  Момичета имам син на 11 години, но този път съм меко казано парцал. Такова гадене имам, че не мога да функционирам нормално и то целодневно , дори по-изразено следобед и вечер.Кожата ми е една изтръпнала, втриса ме абе много ми е зле.  Видях, че имате изписани таблетки и утре мисля да си взема макар,че вчера нищо не ми каза. Беше супер бърз преглед и нещо не съм ок с това, моля ако има бъдещи мами от Бургас да споделят при кой ходят. Успех на всички, да чуем сърчица и живи и здрави май месец да гушкаме бебенца.❤🍀
Здравей!

И аз ходя при Татарова, за сега съм доволна!

# 140
Момичета, може ли един съвет. От снощи започна малко да ме драска гърлото. Знаете ли какво е подходящо да вземам и чайчета, които няма да навредят по някакъв начин.
Най-много се притеснявах да не настина и май съм започнала.

# 141
Аз вчера бях с болки в гърлото, хрема и след това вдигнах температура 37.7. Аг-то каза да взема хапчета за гърло без значение какви, но за всеки случай взех Кармолис за деца и Билкови пастили. За хремата взех физиологичен разтвор, а за Т- парацетамол.. И започнах да приемам цинк.
Започва сезона на настинките и вирусите….
Вие ходите ли на работа?

# 142
Момичета, може ли един съвет. От снощи започна малко да ме драска гърлото. Знаете ли какво е подходящо да вземам и чайчета, които няма да навредят по някакъв начин.
Най-много се притеснявах да не настина и май съм започнала.

Мед и лимон на шот.. И мен беше почнало да ме боли и това ме спаси за 2дни, а и аз пия по един чай от лайка на ден..

# 143
Благодаря ви, аз чайчета с лимон пия, но мисля да започна някакви билкови за смучене. След като не вредят по някакъв.
На работа ходя, дори мисля че се заразих от тук, защото имам доста колеги, които са хремави и леко болни. Тук още не съм казала, че съм бременна.
Вчера гинеколога ми каза да нося маска в магазини и молове, чудех се дали в офиса да сложа, но не ми се иска да започнат колегите да започнат със съмненията още толкова рано.

# 144
Благодаря ви, аз чайчета с лимон пия, но мисля да започна някакви билкови за смучене. След като не вредят по някакъв.
На работа ходя, дори мисля че се заразих от тук, защото имам доста колеги, които са хремави и леко болни. Тук още не съм казала, че съм бременна.
Вчера гинеколога ми каза да нося маска в магазини и молове, чудех се дали в офиса да сложа, но не ми се иска да започнат колегите да започнат със съмненията още толкова рано.

И аз съм в офис, по-добре със съмнения и да си здрава, изобщо не ме интересуват

# 145
Аз работа на летище с всякакви хора и вируси и колкото да не ми искаше, май ще излезна в болничен от сега.
Вие в коя гс сте?

# 146
Аз съм в началото на 6г.с.
Момичета вие кога мислите да съобщите на Вашите работодатели?

# 147
Аз съм в 8гс. Ще им съобща след феталната морфология, защото преди 3год бях бременна и съобщих в 6гс и след това направих аборт. Този път след 3 месец 🍀

# 148
Здравейте, включвам се и аз в групичката. Терминът го смятам на 30 май. На 31г съм, втора бременност, баткото е почти на 3 и тъкмо почна детска градина. Ще видим как ще се справим с градинските болести плюс бременност. Миналата бременност имах тежък трети месец с влизане в болница на системи заради много повръщане, надявам се тази да е по-лека.

# 149
Аз миналата бременност успешно се лекувах с Осцилококцинум. За гърло може да пробваш Тонзилотрен.

Общи условия

Активация на акаунт