Майски бебета - 2023

• 48 697
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен. На 38 години съм и от вчера съм с дългоочакван положителен тест Simple Smile Имаме си един юнак във втори клас(почти на осем).Симптомите ми съвпадат с вашите. Притеснена съм доста и сега ми предстои да си избера акушер-гинеколог. Пожелавам лека бременност на всички:)

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 21:31 от SNEJINAIVANOVA

# 91
Момичета, пазитете ли се, почивате ли си! Аз съм учител в детска градина и е много натоварено. Цял ден бягам, обличам, събличам, обгрижвам малки деца. Отделно и вкъщи си имам момиченце и почвам да си мисля, че се претоварвам. Не съм казала нито на колежката, нито на директорката понеже не смятам да взимам болничен поне още месец и половина, а и другата седмица съм за първи път на преглед. Дано всичко да е наред. Лека бременност на всички!

# 92
Здравей! Моят съвет е да се пазиш, защото първите месеци са най-важни. Моята лекарка ми повтаря непрекъснато - никакъв стрес, почивка, не вдигаш тежко. Дори да се чувстваш страхотно, моят съвет е да почиваш активно, ако имаш възможност до 12 седмица. Simple Smile

# 93
Аз също нямам почти никакви симптоми, освен болезнени гърди и липсата на менструален цикъл. Притеснявам се и нямам търпение за първия преглед вече, защото дните минават много бавно.
Аз работя в офис и съответно нямам много движение. Продължавам да ходя на танци за сега. Смятам края на следващата седмица вече да си запиша първия час.
Кажете само откъм храненето имате ли повечко апетит?
Аз май имам, защото забелязах, че огладнявам малко по-рано от обикновено.

# 94
Аз също нямам почти никакви симптоми, освен болезнени гърди и липсата на менструален цикъл. Притеснявам се и нямам търпение за първия преглед вече, защото дните минават много бавно.
Аз работя в офис и съответно нямам много движение. Продължавам да ходя на танци за сега. Смятам края на следващата седмица вече да си запиша първия час.
Кажете само откъм храненето имате ли повечко апетит?
Аз май имам, защото забелязах, че огладнявам малко по-рано от обикновено.

Аз имам да, особено за сладко и тесто, които не ям по принцип 😃

# 95
И аз имам по-засилен апетит определено, но гледам да не го слушам много от сега 🤣.. Понеже вече започвам с повечко кг и не искам да качвам още повече в началото, ако успея де… Иначе ми се пие кола, а аз не съм пила от години

# 96
Аз съм си гладна, но вече ендокринолога ме започна ударно и миналата седвица ме предупреди, че ако захарта ми е над 5.1 ще правя обременяване с глюкоза.

# 97
Аз съм си гладна, но вече ендокринолога ме започна ударно и миналата седвица ме предупреди, че ако захарта ми е над 5.1 ще правя обременяване с глюкоза.
Хмм, че моята май си е там някъде по принцип... Flushed
Аз пак да се оплача...баткото ходи 3 дни на градина и от днес е с Т. По принцип често ми боледува, но все се надявах, че като навършат 5 години се нормализират нещата. Цяло лято не ходи на градина и не ми е боледувал...уви Sad . Сигурно за цялата минала година е ходил на градина общо месец, явно и тази ще е така Sad Стискайте палци на мен да ми се размине..от няколко дни взимам биозин мама, дано да има ефект.

# 98
Здравейте,момичета !На 31 години съм ,първа бременност след ин витро след години неуспешни опити.Всичко ми е ново и непознато.Чувствам се като ударена с мокър парцал,спи ми се,понякога ми е замаяно.Втората част на деня е малко по-добре положението.Гърдите не ме болят твърде много,зърната ми са по-чувствителни. Поради ин витрото пия доста хапчета,но няма как. Трябва да съм към 5гс и 6 дни, всъщност вчера бях на преглед поради леко зацапване и се чу пулс и ми казаха,че отговаря на 6гс и 3 дни. Успех на всички ни,лека бременност и да си гушнем бебенцата напролет❤

# 99
Добре дошли всички нови бъдещи мами. Пожелавам на всички нас да имаме лека бременност и догодина да гушкаме бебчета.☺️
От три дни започнах да приемам фолиева киселина. По повод това че споменахте, че скоро започва грипният сезон, приемате ли някакви медикаменти за повишаване на имунната система?

# 100
NoaNoa, а теб са тепратили на ендокринолог заради бременността ли? Тоест пуснали са ти изследвания?
Мен още не ми е пуснала никакви изследвания, освен ултразвук, който ми прави редовно и се чудя не бива ли да ме изследва, преди да ми дава Дуфастон и други хормонални препарати? Thinking

# 101
Здравейте и от мен!
С положителен тест от 5ти септември 😊
Във вторник съм на първи преглед, вече нямаме търпение.
Втора чакана бременност, имаме си кака на 9 години, която от доста време говори само за братче или сестриче. Чакаме прегледа, за да й кажем 😊
Ужасно чувствителни и болезнени гърди, чувствам се адски подута.
На моменти имам чувството, че ще заспя права, за сега с намален апетит и на моменти гадене.
Все неща, които в първата бременност липсваха 😁
Лека бременност на всички мами!

# 102
Аз отдавна имам проблеми, пия еутирокс и знам, че при бременност веднага трябва да отида за напасване на дозата. И за захарта ми каза като отидох. .. Иначе гинеколожката ме прати и на СПИН, сифилис и хепатит Б, а в самата болница ми взеха кръв за ПКК и подобни, не съм много наясно там какво ще гледат.
NoaNoa, а теб са тепратили на ендокринолог заради бременността ли? Тоест пуснали са ти изследвания?
Мен още не ми е пуснала никакви изследвания, освен ултразвук, който ми прави редовно и се чудя не бива ли да ме изследва, преди да ми дава Дуфастон и други хормонални препарати? Thinking

# 103
Здравейте, момичета,
Аз съм на 37 години с голямо дете на 16 години и с положителен тест от 16.09, без да губя време същия ден отидох на преглед и се видя плоден сак 😵‍💫 В годините назад имам един спонтанен аборт и едно " кухо яйце", завършило с абразио.Тотално бях загърбила идеята за второ дете и бях продължила напред.
От един месец пия Глюкофаж 750, заради открита инсулинова резистентност и ето го резултата, както се изрази лекарката лекарството е регулирало работата на яйчниците и съм забременяла.
В момента ми е меко казано каша в главата, как ще се справим, как ще се промени животът ни и готови ли сме за тази промяна....
Очакван термин 19.05.23

# 104
Здравейте и от мен! На 35 с едно детенце на 7 г. Днес ми е 3ти ден закъснение, 2 положителни теста. Главоболието е това, което ме мъчи и свързвам с идване на цикъла. Но се надявам сега да не е свързано с това.
Според вас много ли е късно при +тест от 16.09 да отида на лекар чак на 14.10?

Общи условия

Активация на акаунт