Майски бебета - 2023

• 49 010
  • 772
  •   1
Отговори
# 210
И на мен ми е гадно сутрин понякога и през деня. Усещам си стомаха /корема напрегнат също. И от инжекциите клексан е в синини, но каквото и да е ще търпим няма как. На 7ми октомври ми е следващият преглед

И аз съм на Клексан, но до момента не съм имала синини след слагането. Бия го 2см в ляво или дясно от пъпа, захващам по-дебела гънчица и няма проблеми.

# 211
  • Вече с постоянно местожителство на село...
И на мен много ми се вие свят, направо е непоносимо, гърдите ме болят и имам ужасни киселини. Иначе ще спирам Глюкофаж, днес ходих на изследвания заради съмнения на АГ че съм с нисък хемоглобин заради виенето на свят.

# 212
И на мен много ми се вие свят, направо е непоносимо, гърдите ме болят и имам ужасни киселини. Иначе ще спирам Глюкофаж, днес ходих на изследвания заради съмнения на АГ че съм с нисък хемоглобин заради виенето на свят.

Аз постоянно чувам и от приятелки и тук във форума жените пишат, че им се вие свят в началото. Може би е нормално, едва ли всички са с нисък хемоглобин, но със сигурност не е лошо да се изследва каквото може, за да се изключи като вариант. И на мен ми се вие, предимно като ми е лошо

# 213
  • Вече с постоянно местожителство на село...

Аз постоянно чувам и от приятелки и тук във форума жените пишат, че им се вие свят в началото. Може би е нормално, едва ли всички са с нисък хемоглобин, но със сигурност не е лошо да се изследва каквото може, за да се изключи като вариант. И на мен ми се вие, предимно като ми е лошо

Хемоглобина е добре, инсулина също, само са ми завишени червените кръвни телца което е явно от липса на Вит. В9; 12 и фолиева киселина, леко се притеснявам. А преди месец спрях прием на Вит. В12, пръсках си го на спрей. Ще видя на 06.10 какво ще каже, или пък може утре да и звънна за всеки случай.

# 214
И на мен ми е гадно сутрин понякога и през деня. Усещам си стомаха /корема напрегнат също. И от инжекциите клексан е в синини, но каквото и да е ще търпим няма как. На 7ми октомври ми е следващият преглед

И аз съм на Клексан, но до момента не съм имала синини след слагането. Бия го 2см в ляво или дясно от пъпа, захващам по-дебела гънчица и няма проблеми.
Пробвах различни варианти за поставяне и понякога нямам проблем, но на няколко пъти стават големи синини и трудно минават. Обмислям да пробвам и други места.

# 215
  • София
Добро утро момичета,
моя приятел е с ковид от вчера, на мен нищо ми няма за момента, само малко ме боли гърлото, но ситуацията ме притеснява. Не съм ходила на работа, не ми се рискува. Отидох до личния лекар, но опашката пред кабинета стигаше до стълбищата-отказах да чакам. Звънях му, но не вдига и не връща обаждане. Шефката иска да взема болничен (не съм и казала още) и днес пак ще ходя да вися пред кабинета:frowning1:.
Проучвам въпроса и за лекар който да ме следи и тъй като нямам опит до сега, доста се обърках-има море от информация. За мамите от София, към кой лекар сте се ориентирали?
Д-р Шефкетова ще ме наблюдава до 12 седмица, но след това няма да може. Препоръча ми доктор от ВИТА, но от вълнение му забравих името.

Хубав ден момичета!

# 216
Аз по ЗК съм решила да ходя в Майчин дом при д-р Емил Гърчев, препоръчаха ми го за следене, а и за израждане. Ще видя, разбира се, на първият преглед дали ще го харесам все пак, защото искам да ми вдъхва доверие.
Иначе на частно със сигурност щях да избера някого от Надежда, но мисля само при нужда от второ мнение да ходя на друго място.

Добро утро момичета,
моя приятел е с ковид от вчера, на мен нищо ми няма за момента, само малко ме боли гърлото, но ситуацията ме притеснява. Не съм ходила на работа, не ми се рискува. Отидох до личния лекар, но опашката пред кабинета стигаше до стълбищата-отказах да чакам. Звънях му, но не вдига и не връща обаждане. Шефката иска да взема болничен (не съм и казала още) и днес пак ще ходя да вися пред кабинета:frowning1:.
Проучвам въпроса и за лекар който да ме следи и тъй като нямам опит до сега, доста се обърках-има море от информация. За мамите от София, към кой лекар сте се ориентирали?
Д-р Шефкетова ще ме наблюдава до 12 седмица, но след това няма да може. Препоръча ми доктор от ВИТА, но от вълнение му забравих името.

Хубав ден момичета!

# 217
Добро утро момичета,

Хубав ден момичета!

Пожелавам ти да не се заразиш с ковид, дори да стане да мине леко и без много симптоми! Относно следенето и аз съм след ин витро и се записах в Токуда при Др Нашар за 14 ноември чак имаше час. Преди това ще отида при др Сигридов тъй като по чудо успях да запазя час и вероятно при още едно АГ, тъй като до14 ноември има доста време, а на около 2 седмици предпочитам да се преглеждам.

# 218
Здравейте, момичета! За жалост при рутинен преглед се оказа, че в 6 седмица сърчицето на плода е спряло. Не мога да ви опиша как се чувствам в момента и през какъв ужас преминаваме, но не искам да се отказвам! В петък е планирам кюретаж, след това се надявам всичко да бъде наред, ще пуснем и изследвания и се захващаме наново. Господ да е с нас! А на вас всички бъдещи майски майки пожелавам от все сърце здрави рожби и леко бременеене! За мен беше радост, че се запознахме и си помагахме, макар и за малко. Бъдете здрави! Прегръдки!

# 219
Здравейте, момичета! За жалост при рутинен преглед се оказа, че в 6 седмица сърчицето на плода е спряло. Не мога да ви опиша как се чувствам в момента и през какъв ужас преминаваме, но не искам да се отказвам! В петък е планирам кюретаж, след това се надявам всичко да бъде наред, ще пуснем и изследвания и се захващаме наново. Господ да е с нас! А на вас всички бъдещи майски майки пожелавам от все сърце здрави рожби и леко бременеене! За мен беше радост, че се запознахме и си помагахме, макар и за малко. Бъдете здрави! Прегръдки!

Извинявам се много за въпросите и загубата,  но бяхте ли на второ мнение? В коя седмица трябва да сте? Само, за да е 100% сигурно питам, защото съм чувала, за лекарски грешки и на преглед при друг лекар не са така нещата.

# 220
Много съжалявам, стана ми много мъчно като прочетох. Пожелавам ти много сили  и скоро отново да си бременна. Защо се.случва така, отиваш на рутинен преглед, за да чуеш хубави новини, а то лоша. Извинявай за въпроса, но усещаше ли нещо по-различно😞

# 221
Много съжалявам за загубата ви. 😔 Бъдете силни и ти пожелавам скоро отново да забременееш.

# 222
  • София
Много, много съжалявам червенокоска, сви ми се сърцето като го прочетох. Ще се моля за Вас, и се надявам скоро пак да      имате прекрасна новина и вярвам, че ще е така.

# 223
Здравейте, мили момичета! Благодаря на всички ви за успокоителните думи! Не ми е излишна молитва сега, да. За усещането - да, гърдите поспряха да ме болят за жалост, а аз имах много силни болки в тях. Другото усещане си е чисто мое си...говорех му, а някак, сякаш не го усещах. Не се вглеждайте прекалено в симптоми и в себе си, бъдете спокойни - така сте полезни и за себе си и за плода. Аз бях първо в Св. Лазар при Николова, която дори доплер пусна и видя, че няма кръвопоток, а после и в Щерев...не се развива, трябва да отговаря на края на 7 седмица, а, уви, е в 6 седмица и това само по себе си и без доплера е показателно. Преди операцията в петък ще настоявам пак за ултразвуков преглед, но съм загубила надежда - искам само да свърши целият ужас, за да започна да събирам сили за нов опит и нова надежда за бебче...мъчно е, много е мъчно и за жалост психологическата болка е неописуема.

# 224

Много съжалявам за загубата ти. Желая ти всичко да мине по-бързо и много скоро пак да се радваш на 2 чертички.

Общи условия

Активация на акаунт