Майски бебета - 2023

• 49 020
  • 772
  •   1
Отговори
# 225
Съжаяалям да чуя точно това 🥲имам 3 такива ранни аборта и напълно разбирам как се чустваш. Няма ли опция са изчакате още малко само да се изчисти или с поне с медикаменти да бъде? Тази травма от кюртажа, ако може да се спести? Мой съвет е да започнете да търситв причината за това. Аз се подведох по  коментарите от сорта “хромозомна грешка, случва се” и загубих 5 години в опити, аборти, инсеминации и инвитро процедури.
Надявам се вашия случай не е като моя и следващия опит бъде успешен ❤🍀😇

# 226
Добро утро, добър ден кой както го усеща. Получих изненадващата новина с 2 чертички тази неделя и по леките изчисления, може би ще съм една от вас. Тъй като ми е за първи път... да нищо не знам...ще се радвам на всякакви съвети и полезна информация. Благодаря дами, за вниманието и страхотен ден 😊 ... оу да и лека бременност на всички нас.

# 227
Ами на първо време си запишете час за лекар след една седмица или 10 дни, за да потвърдите. Почнете прием на фолиева киселина, въздържайте се от вдигане на много тежко и бъдете позитивно настроена.

Добро утро, добър ден кой както го усеща. Получих изненадващата новина с 2 чертички тази неделя и по леките изчисления, може би ще съм една от вас. Тъй като ми е за първи път... да нищо не знам...ще се радвам на всякакви съвети и полезна информация. Благодаря дами, за вниманието и страхотен ден 😊 ... оу да и лека бременност на всички нас.

# 228
Здравейте момичета, днес бях на преглед и всичко върви нармално. Моята лекарка ми препоръча да се насоча към лекар за първата фетална морфология, която предстои след 3 сезмици. Тя ми препоръча д-р Ели Петкова в МЦ Марковс. Вие имате ли препоръки за лекар?

# 229
Здравейте момичета, днес бях на преглед и всичко върви нармално. Моята лекарка ми препоръча да се насоча към лекар за първата фетална морфология, която предстои след 3 сезмици. Тя ми препоръча д-р Ели Петкова в МЦ Марковс. Вие имате ли препоръки за лекар?

За София др Сигридов и др Стратиева.
А аз да попитам пиете ли витамини? на мен досега са ми казали само Фолиева и витамин Д, но се чудя не трябва ли нещо друго да пия? На 7ми октомври съм пак на лекар и тогава ще попитам..

# 230
Аз имам час за доктор Чучумишев след 4 седмици, по препоръка на следящата ме гинеколожка. Ще се пада 12-та седмица според приложението. До тогава нямам прегледи и ми е малко тъпо, че не го знам как се развива.

# 231
Моя преглед е следващия петък, силно се надявам тогава да чуем сърце.
Има ли родители от Пловдив? Кой ще наблюдава бременността ви?

Аз започнах да ходя при д-р. Здравко Минев във Селена.

# 232
Съжаяалям да чуя точно това 🥲имам 3 такива ранни аборта и напълно разбирам как се чустваш. Няма ли опция са изчакате още малко само да се изчисти или с поне с медикаменти да бъде? Тази травма от кюртажа, ако може да се спести? Мой съвет е да започнете да търситв причината за това. Аз се подведох по  коментарите от сорта “хромозомна грешка, случва се” и загубих 5 години в опити, аборти, инсеминации и инвитро процедури.
Надявам се вашия случай не е като моя и следващия опит бъде успешен ❤🍀😇

Здравей! Благодаря ти за успокоението - не, за жалост се налага кюретаж, а и доколкото разбрах с медикаменти е ужасяващо и като болки, и като изживяване. А иначе месец след кюретажа ми казаха, че ще ми пуснат всички необходими изследвания, за да отхвърлим причини. Искрено се надявам да не ми се случва отново, утре операцията да премине добре и скоро да мога да видя отново две чертички и здраво бебче. Много го искам...

# 233
На мен 3 приятелки ми препоръчаха МЦ Фемина за фетална при д-р Славкова.
Иначе Сигридов и Оскар клиник също знам, че са добра опция.

# 234

Здравей! Благодаря ти за успокоението - не, за жалост се налага кюретаж, а и доколкото разбрах с медикаменти е ужасяващо и като болки, и като изживяване. А иначе месец след кюретажа ми казаха, че ще ми пуснат всички необходими изследвания, за да отхвърлим причини. Искрено се надявам да не ми се случва отново, утре операцията да премине добре и скоро да мога да видя отново две чертички и здраво бебче. Много го искам...
Пожелявам ти да мине леко и успешно, както и скоро да сбъднеш мечтата си! Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 235
Добър вечер,

днес бях на първи преглед. В 7+2 г.с. съм. Видя се плоден сак, ембрионче и дори ми показаха хак тупти сърчицето. Засега всичко е много добре.

Следващия ми час ще е в 12г.с. Тогава ще направим праена тест,ехограф и фетална морфология.

Вие кога сте на преглед? Ще правите ли изследвания за генетични дефекти и ако да кои?

# 236
Добър вечер,

днес бях на първи преглед. В 7+2 г.с. съм. Видя се плоден сак, ембрионче и дори ми показаха хак тупти сърчицето. Засега всичко е много добре.

Следващия ми час ще е в 12г.с. Тогава ще направим праена тест,ехограф и фетална морфология.

Вие кога сте на преглед? Ще правите ли изследвания за генетични дефекти и ако да кои?
Здравей и аз съм на преглед чак края на месец октомври,когато живот и здраве ще съм в 12 г.с. 😊 малко ми е притеснена, че е много времето между прегледите ама всичко ще бъде наред ьнам ❤❤❤

# 237
Аз искам да направя разширен пренатален тест, но още се чудя къде - нямам достатъчно информация и ще питам докторката ми.
Ако някои има впечатления или мнение по въпроса, ще ми е полезно да прочета.

Добър вечер,

# 238
Здравейте , аз съм на 26г. първа бременност. 
Ходих на лекар в 5 г.с. видя си плодния сак . Сега чакам на 04.10 за да чуем пулс. Имах много симптоми 4,5 г.с болки в гърдите,  гадене и умора , болки в корема ниско долу , сега обаче изведнъж просто изчезнаха ? При вас как е Simple Smile
Просто ми е първа бременност и ми е малко притеснено! Simple Smile

# 239
Момичета, пиете ли някакви витамини? На мен за момента само фолиева и витамин  Д са ми казал, но не трябва ли и някакви други?

Общи условия

Активация на акаунт