Майски бебета - 2023

• 48 851
  • 772
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте в коя седмица правихте пренаталния тест?
Аз веднага щом можеше, в 9 плюс малко.

# 496
Здравей те и аз се включвам при вас,при мен ситуацията е следната
На 11.09-9г.с получих огромно отлепяне 2/3 лежах в болница за задържане изписаха ме след 4 дни с кафяво течение което казаха че ще е доста време  но всичко е наред
На 19.11 бях на профилактичен преглед  всичко беше наред,но след 2 дни на 21.11 ме лепна вирус след още 2 дни започнах антибиотик Амоксиклав 2х1 така и до днес,но от днес течението стана по розово и вече незнам какво да правя
Това ми е 5-то инвитро и за първи път успешно

# 497
А къде?

# 498
  • София
Reneta_  отидете до болницата или се обадете на гинеколога си, не оставайте така.
Стискам ви палци бързо да се оправите.

# 499
  • София
Включвам се, за да изкажа възхищението си от д-р Славяна Галева и екипа и в МЦ Евита-София. Страхотно отношение и атмосфера. Вчера мина моята морфология там. Резултатите са чудесни, чакам в понеделник само кръвните, но според нея няма за какво да се притеснявам. Пускат и бащите, препоръчвам с две ръце!

# 500
Здравей те и аз се включвам при вас,при мен ситуацията е следната
На 11.09-9г.с получих огромно отлепяне 2/3 лежах в болница за задържане изписаха ме след 4 дни с кафяво течение което казаха че ще е доста време  но всичко е наред
На 19.11 бях на профилактичен преглед  всичко беше наред,но след 2 дни на 21.11 ме лепна вирус след още 2 дни започнах антибиотик Амоксиклав 2х1 така и до днес,но от днес течението стана по розово и вече незнам какво да правя
Това ми е 5-то инвитро и за първи път успешно

Отиди до болницата, където си била или при АГ. Дано всичко да е наред!

# 501
А къде?
Аз съм в Германия. Тук май пращат пренатест пробите някъде до границата с Швейцария и за 4 дни излизат резултатите

# 502
В Геника ми казаха да съм навършила 10 г с. Правих в 10 +1.

# 503

А тестът на гладно ли се прави или няма такова изискване?

# 504

А тестът на гладно ли се прави или няма такова изискване?
Няма такова изискване. Предварително си запазвам час.

# 505
Даже определено яжте преди това. Мен ме напънаха да ми взимат някаква много дълбока венозна кръв защото била по-наситена и добре че бях яла Simple Smile

# 506
Здравейте момичета,

Минавам да попитам дали някой се нуждае от час за първа фетална + БХС при доктор Сигридов. Запазих го, а най-вероятно няма да мога да го ползвам.

Иначе, за да не изглежда ни в клин, ни в ръкав поста ми - аз съм с термин 20 май. За мен това е трета бременност.

Надявам се да приемате нови членове Simple Smile

# 507
Здравейте, момичета. И аз се включвам в групата на майските мами. Бременна съм в 10+5г.с. Мисля да правя пренатален тест и се бях насочила към New Vision, при които основния пакет е 1150лв. От Варна съм и прочетох някъде в темата, че все още се правят пренатални тестове в Св. Марина. Аз останах с впечатлението, че са ги преустановили, а има доста голяма разлика в цената, мисля че при тях е 650лв. Може ли да ми кажете дали тестовете покриват едно и също, за колко време излиза резултата и дали записването става бързо. Обмислях да пусна теста понеделник и нямам мн време да събирам информация. Надявам се да мога да се свържа с тях утре, но е събота и нямам големи надежди. Благодаря предварително на отзовалите се.

# 508
Здравейте, момичета.
Днеска бях на БХС в Щерев при др. Билчев. Много съм доволна от прегледа, продължи над 30минути, пуснаха мъжа ми и като цяло всички мъже влизат без проблем. Нямах препоръки и предпочитания за доктор, затова разчитах на късмета и каквото се падне. Явно имах такъв, докторът обяснява всичко и отговаря на всякакви въпроси, много е спокоен и любезен.

# 509
Здравейте, момичета. И аз се включвам в групата на майските мами. Бременна съм в 10+5г.с. Мисля да правя пренатален тест и се бях насочила към New Vision, при които основния пакет е 1150лв. От Варна съм и прочетох някъде в темата, че все още се правят пренатални тестове в Св. Марина. Аз останах с впечатлението, че са ги преустановили, а има доста голяма разлика в цената, мисля че при тях е 650лв. Може ли да ми кажете дали тестовете покриват едно и също, за колко време излиза резултата и дали записването става бързо. Обмислях да пусна теста понеделник и нямам мн време да събирам информация. Надявам се да мога да се свържа с тях утре, но е събота и нямам големи надежди. Благодаря предварително на отзовалите се.
Някой в групата наистина писа, но аз вече бях пуснала моя тест. Направо звънни в Терапията, разликата в цените си е сериозна.

Общи условия

Активация на акаунт