Майски бебета - 2023

• 48 738
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
А някоя от вас да е била при АГ с направление за женска консултация. Личната по вайбър ми написа, че направлението е електронно и че ми го е пуснала. Тоест аз като отида при АГ той ще има достъп онлайн до това направление или?

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 08:40 от FBID10206506436694795

# 601
Да, само с ЕГН и им се показва в системата, днес бях точно така.

А някоя от вас да е била при АГ с направление за женска консултация. Личната по вайбър ми написа, че направлението е електронно и че ми го е пуснала. Тоест аз като отида при АГ той ще има достъп онлай до това направление или?

# 602
А някоя от вас да е била при АГ с направление за женска консултация. Личната по вайбър ми написа, че направлението е електронно и че ми го е пуснала. Тоест аз като отида при АГ той ще има достъп онлай до това направление или?
Ще имат достъп. Казвате, че Ви е електронно направлението и ще Ви питат за дата на издаване (така по-бързо го търсят).

# 603
Ще имат достъп. Казвате, че Ви е електронно направлението и ще Ви питат за дата на издаване (така по-бързо го търсят).

Благодаря много, момичета!

# 604
, и според мен е много относително - мои познати след екстрите с повръщането в първите месеци са били по-слаби от преди да забременеят, после си наваксват. Според мен най-важното е бебчето да се развива добре, както и вие да нямате дефицити на важни витамини. Оттам насетне щом спазвате разнообразен хранителен режим, всичко е до индивидуална специфика
Скъпи дами, исках да се поинтересувам как се движите с наддаването и килограмите. Първа бременност ми е и като чета в нета вече вървя назад с наддаването. Аз съм ниска и слабичка, не съм повръщала изобщо досега, храня се смятам отлично, разнообразно, поне с едни 300-400 калории повече отколкото преди да забременея. Вече съм 14 седмица и нито килограм не съм качила. В кой етап започва наддаването от вашия опит? Според някакви онлайн калкулатори с моя ръст и килограми трябва да съм качила средно между 1.5 и 2 кг. досега Sad

# 605
Момичета, аз за съжаление напускам групата преждевременно. На фетална морфология миналата седмица се установи, че детето е тежко болно. Вчера имах консултация със специалист и той за съжаление потвърди диагнозата. Детето няма шанс да оцелее. Реших да спестя на детето си още 3 до 4 седмици мъки и записах час за аборт по медицински причини.
На вас ви желая безпроблемна бременност и дано да съм последната, която напуска преждевременно.

# 606
Много, много съжалявам. Желая ви сили и да не губите надежда занапред.
Момичета, аз за съжаление напускам групата преждевременно. На фетална морфология миналата седмица се установи, че детето е тежко болно. Вчера имах консултация със специалист и той за съжаление потвърди диагнозата. Детето няма шанс да оцелее. Реших да спестя на детето си още 3 до 4 седмици мъки и записах час за аборт по медицински причини.
На вас ви желая безпроблемна бременност и дано да съм последната, която напуска преждевременно.

# 607
  • София
Кураж и сили да преминеш през това Pensive

# 608
Кураж и сили да преминеш през това Pensive

Много съжалявам за това през, което трябва да преминеш!Бъди силна и Бог да те възнагради скоро със здраво бебче!

# 609
Здравейте може ли някой да ми покаже таблица със бременноста по седмици и в коя седмица в кой месец си че вече се бъркам от 13 или 14 се започва 4 месец

# 610
Здравейте може ли някой да ми покаже таблица със бременноста по седмици и в коя седмица в кой месец си че вече се бъркам от 13 или 14 се започва 4 месец

Първият включва гестационни седмици 1-13.
Вторият триместър обикновено обхваща седмиците 14-27.
Последният трети триместър се състои от гестационни седмици 28-40.

# 611
Съжалявам много. Била съм в подобна ситуация, ако имаш нужда от помощ или въпроси, пиши ми. Ще минеш през това и ще е наред всичко следващия път

# 612
vikinci, ето и това може да е полезно: https://bremennost.bg/koq-gestacionna-sedmica-na-koi-mesec-otgovarq.html
[/quote]

Първият включва гестационни седмици 1-13.
Вторият триместър обикновено обхваща седмиците 14-27.
Последният трети триместър се състои от гестационни седмици 28-40.
[/quote]

# 613
Момичета тези който са ходили при др.Чавеева в Надежда пускат ли татковците мен ме викат сутринта да ми вземат кръв за да може до 13ч.да стане излезването и да се направи ехографския преглед?

# 614
Д-р Чавеева е в Щерев - за там не знам как е, но ако имате предвид Чачева в Надежда там не пускат татковци.
Момичета тези който са ходили при др.Чавеева в Надежда пускат ли татковците мен ме викат сутринта да ми вземат кръв за да може до 13ч.да стане излезването и да се направи ехографския преглед?

Общи условия

Активация на акаунт