Къде в Бургас? ( 60)

• 62 548
  • 821
  •   1
Отговори
# 180
Пробвайте в тази фирма http://www.promes-bg.com/index.php?action=service - сервиз са, но продават и резервни части. Събота и неделя почиват!

# 181
От къде мога да купя кафемашина с транспортен дефект?

# 182
  • Бургас
В  ,, Славейков,, бл.55 има магазин за уреди внос има и с транспортен дефект. Но дали имат малки ел уреди не знам

# 183
На ул. Фердинандова в отсечката между Гладстон и Ивайло има магазин за уреди с транспортни дефекти, имат и малки електроуреди, не само едра техника. Оттам си купихме хладилник, доволни сме.

# 184
Здравейте! Знаете ли къде в Бургас мога да намеря коледни крекери? В Джъмбо дали продават? От сайт намерих, но приемам и други предложения. Предварително благодаря!

# 185
Търся добра маникюристка в Славейков за гел лак,сега започнах да ходя при една(първата седмица ми се счупи нокът,втората два се обелиха,пазя ги попринцип,мия чинии през ден нищо кой знае какво не съм правила)

# 186
  • Бургас
Какви са тези коледни крекери? За ядене 🤔

# 187
Какви са тези коледни крекери? За ядене 🤔
Типични са за английската Коледа (Christmas crackers) и представляват огромни бонбони, направени от картон. Вътре обикновено има пожелания или малки подаръчета.

# 188
  • Бургас
Момичета, ако сте ходили тези дни в МОЛа или някъде другаде, виждали ли сте такива чисто бели? Трябват ми да са мъжки, размер М? Ако ми спестите обикалянето, ще съм много благодарна.

# 189
  • Бургас
Скрит текст:
Момичета, ако сте ходили тези дни в МОЛа или някъде другаде, виждали ли сте такива чисто бели? Трябват ми да са мъжки, размер М? Ако ми спестите обикалянето, ще съм много благодарна.

LaDiDa, ако е за униформа да замажеш положението с фирмата която им ги шие, аз миналата година взех от НМ най-обикновените бели по тялото (стоят до касата) и ги слагаше под тениската. Лошото е, че не траем повече от един кат дрехи и често си образувах нерви с тийна. Иначе би могла от фирмите за работни облекла да си намериш
ето например има в гаргата

ето тези също

# 190
Подмяната на водомерите с дистанционни задължителна или препоръчителна е? На сайта на ВиК пише само че предлагат и услуга за дистанционно отчитане, а на дадения телефон разбира се не отговаря никой.

# 191
Май 2027 става задължително. Така или иначе цените скачат, а е супер удобно. Направо се родих.

# 192
Момичета, знаете ли сервиз, където да ми ъпгреднат един таблет с стар андроид? Може би някъде където ремонтират телефони?

# 193
Момичета, знаете ли сервиз, където да ми ъпгреднат един таблет с стар андроид? Може би някъде където ремонтират телефони?
Сервиз за компютри на ул. "Хан Аспарух" № 28 при Миро и Алекс.

# 194
Май 2027 става задължително. Така или иначе цените скачат, а е супер удобно. Направо се родих.

При нас са няколко водомера и сумата си става цифра. Сега инкасаторката казала на детето че срока е до края на годината за подмяната, но вероятно то не е разбрало нещо.

Общи условия

Активация на акаунт