Къде в Бургас? ( 60)

• 62 474
  • 821
  •   1
Отговори
# 165
Такива измислени козметики не ползвам аз...много внимавам какво слагам на лицето си!

# 166
  • Бургас
За толкова пари трябва да ме направят да изглеждам по-малката сестра на сина ми. 🤣

# 167
  • Бургас
Моята комшийка е луда по корейска музика, козметика и всичко корейско.
Лятото ми се хвали,че ходила на презентация на корейска козметика и била много доволна. Купила си кремове за 1 500лв ! В очите й казах,че е луда!
Е на, точно Age code са, техен комплект от 3 продукта май беше на тази цена.

# 168
  • Бургас
А дали имат списък със съставките да ги видим какво толкоз съдържат.
Ако нямат стикер на български може да ги обадите на КЗП или там който глобява за това. Ако не дават касови бележки също.

# 169
На мен ми е интересно, дали пък не действат. Вече две познати ходиха да ги намажат с крем  и казват , че след намазване кожата им седяла свежа два три дена. Едната даже  си купи. Ще изчакам 6-7месеца да видя дали се е подмладила.

# 170
  • Бургас
Чудех се тогава дали не си внушавам, но наистина ми светна лицето след процедурата, при това за повече от 2 дни.
Скрит текст:

# 171
А дали имат списък със съставките да ги видим какво толкоз съдържат.
Ако нямат стикер на български може да ги обадите на КЗП или там който глобява за това. Ако не дават касови бележки също.

Направих си труда да се поразровя и поинтересувам, интересното е, че в сайта информацията е оскъдна, нямат списък със състав, но когато си ги закупиш върху тях има най-обикновен стикер със състав на български. Другото което ми направи впечатление, че те нямат реални снимки, нямат снимки на доволни клиенти, в интернет няма информация за марката, а сертификатите на продуктите, които са качени в сайта са меко казано смешни и нелепи, без печати. Единствените отзиви за продуктите са споделени във фейсбук страницата им и то единствено от хора с местоживеене Габрово :Joy
Много ми е съмнителна цялата история с тези кремчета.
Едната позната си ги взе на изплащане, но след това доста съжали, доколкото знам не можело да се прекрати договора по никакъв начин.

# 172
Манията на корейките за чиста, млада и свежа кожа е пословична, така че тази козметика може и да не е съвсем менте. Сертификатите им са направо смешни.
Колкото до тези, които са се набутали с толкова пари - ами да си бяха купили La Mer, той поне доказано действа.
Докато има глупаци, ще има и тарикати.

# 173
Не беше ши доволна от продуктите. И то как да прекратиш договора ако си отворил и използвал вече кремовете?

# 174
Не беше ши доволна от продуктите. И то как да прекратиш договора ако си отворил и използвал вече кремовете?
Продуктите не са били отваряни и все още доколкото знам не са, минали са няколко дни от сключването на договора и не е заплатена нито една вноска. Не зная как се случват нещата с прекратяване на договор и дали изобщо може.

# 175
  • Бургас
На това са въпросните. Лошо няма, но дълбоко се съмнявам, че заслужават парите, досега щяха да са световноизвестни, има толкова богати хора, нямаше да разчитат на обикновените български жени.
Предполагам, че имат съставки, които се отразяват добре, но за тези пари наистина трябва да правят чудеса.Но пък на мен ми събудиха интереса към корейската козметика по принцип, която явно е добра.

# 176
Надявам се ако е измама, което си ме и съмнява, че е така, по-малко жени да им се хващат и да им купуват "луксозните продукти"
Дано наистина тези които са си закупили от тях продукти са доволни и не са си хвърлили парите на измамници Simple Smile

# 177
  • Бургас
Една от причините корейките да са с такава кожа е чисто генетична, имайте го предвид.
Приятелката ти ако има много познати и приятелки може да направи женско парти, където срещу малка сума всяка може да пробва. Така хем ще си подпомогне изплащането, хем хора, които се чудят дали да си купят първо ще го тестват.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 09:45 от Irene Adler

# 178
Лабораторията има сайт

https://encmq.kr/default/03/menu04.php

Няма търсачка, а нямам време да преглеждам всички продукти. Има контакти най - долу

SEOUL HEADQUARTER

Tel. +82-2-569-8300   |   WhatsApp : +82.10.8585.8053
WeChat ID : kcmq1985   |   Line ID : cmq172
Kakao ID : cmq172   |   Skype : +82.10.8585.8053
Direct e-mail : 172@cmq.kr

Питайте на мейла, изпратете линка на магазина с продуктите.

Сертификатите от CPNP се издават електронно. Но:

"Важно е да се отбележи, че фактът, че даден продукт е успешно нотифициран
чрез CPNP, не означава задължително, че въпросният продукт отговаря на
всички изисквания на Регламент (ЕО) No 1223/2009 на Европейския парламент
и на Съвета относно козметичните продукти."

https://webgate.ec.europa.eu/cpnp/public/tutorial.cfm

file:///C:/Users/PC/Downloads/CPNP_user_guide_art13_BG.pdf

Ето сертификат на продукт от друга фирма, вижте текста най - горе, в синия правоъгълник

https://www.officemarket.bg/media/wysiwyg/pdf-files/11503140_1_C … P_PC_507_002_.pdf

# 179
  • Бургас
Момичета, някой знае ли къде продават резервни части за кафемашини Долче Густо. И по-точно ми трябва този държач, на който се поставя капсулата. Очевидно при последното си ползване съм метнала използваната капсула на боклука заедно с държача. Гледах в интернет има на някакви баснословни цени, но ми се иска първо да пробвам да намеря някъде наоколо.

Общи условия

Активация на акаунт