Къде в Бургас? ( 60)

• 62 505
  • 821
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Знаете ли място където да се направи тенеска със собствена снимка и надпис и която да не се напука,разпадне след пране и носене?
В мола мисля,че правят,но нз дали и със снимка

Тези в мола ги няма от една година, ако не и повече.

Търся заведение в центъра, което предлага вкусна храна и да не е прекалено скъпо.

Дайте някакви насоки за предпочитан тип кухня, но заведенията в центъра плащат високи наеми и в съчетание с инфлацията - навсякъде е скъпо. Едно фрапе на Богориди е 6 лв, порция калмари 14 лв.

# 646
Скрит текст:
Знаете ли място където да се направи тенеска със собствена снимка и надпис и която да не се напука,разпадне след пране и носене?

Търся заведение в центъра, което предлага вкусна храна и да не е прекалено скъпо.

Дайте някакви насоки за предпочитан тип кухня, но заведенията в центъра плащат високи наеми и в съчетание с инфлацията - навсякъде е скъпо. Едно фрапе на Богориди е 6 лв, порция калмари 14 лв.

Като предпочитания - нямаме към конкретна кухня. Само да е вкусно. Права сте за цените, излишен критерий е в случая.

# 647
  • Бургас
Беше ни харесало на р-та на Тоха, но като, че ли не беше много богато менюто.

# 648

Пак ги има , на същото място . Срещу А1

# 649
  • Бургас
Моят фаворит за вкусна храна в момента е Tony Gigi / на мястото на Норма, до Златна рибка/. Обслужването е чудесно, но не е евтино

# 650
Цените като на Норма ли са?
Моят фаворит за вкусна храна в момента е Tony Gigi / на мястото на Норма, до Златна рибка/. Обслужването е чудесно, но не е евтино

# 651
  • Бургас
Менюто заедно с цени го има във Фейсбук профила на заведението.

# 652
  • Бургас
Аз също се присъединявам към мнението за Tony Gigi. Цените определено са по-ниски от Doc5 например.
Друго място с оригинална кухня - 8mamas.

# 653
Здравейте. Някой да е записвал детето си на частна лятна занималня в града? Можете ли да ми препоръчате някоя, става дума за момиченце на 8 години

# 654
  • Бургас
Да, в "Мечтатели" две поредни години.
Доволна съм.

# 655
Къде мога да поръчам да ми изрежат ПДЧ по размер (за рафтове за гардероб става въпрос), без да се налага да купувам цяла плоскост? Без Практикер.

# 656
  • Бургас
В Роси са ми рязали количество за горницата на нощно шкафче.

# 657
  • Бургас
Къде мога да поръчам да ми изрежат ПДЧ по размер (за рафтове за гардероб става въпрос), без да се налага да купувам цяла плоскост? Без Практикер.

Салекс, Бриколаж. От Салекс съм най-доволна.

# 658
  • Бургас
В Салекса искаха да купиш цяла или половин плоча. Поне преди години. Сега не знам как е.

# 659
За Салекс актуална информация ли е, защото и аз знам, че искаха да си купиш цялата дъска?

Общи условия

Активация на акаунт