Къде в Бургас? ( 60)

• 62 310
  • 821
  •   1
Отговори
# 90
Може и да са охладени, не запомних точно. Самите служители ми го обясниха тогава. Всичко се прави в Сф и пристига от там. Мен това ме отказва и го давам като инфо, за да знаят и другите. Иначе някои торти на "Неделя" ги харесвам.

# 91
  • Бургас
Дали тортата е от вчера или от днес за мен не  е  фатално, повече ме интересува какви са продуктите, евтините са пълни с имитиращи продукти, палмови масла, млека и яйца на прах и всякакви изкуствени ужасии

# 92
Евелин (до х-л Мираж) затвори наскоро. В нейното помещение ще е една от двете локации на сладкарницата на Вероника - Вероник. Simple Smile

# 93
  • Бургас
Пристигат в Неделя от хладилен камион, взимала съм директно при пристигане.В интерес на истината тортите са по-хубави когато престоят поне един ден за да се смеси вкуса, така е когато сам си ги правиш.Имат някои доста сполучливи модели в Неделя, като не сравнявам с домашни или сурови, а с такива от сладкарница.

# 94
Препоръчвам тортите на сладкарски цех "Златина" - не съм търсила техен тел., защото са ми на 50 м от къщи, но ако сте с кола, разходете се до с. Твърдица, вземете си парче и опитайте. Работят по старите сладкарски традиции, най-вече по поръчка, и при тях няма старо.
Тези торти не стават за ядене. Освен изкуствена сметана и блатове с яйчен прах най-вероятно нямат други съставки. Ама то и какво да очаквате с тези цени?
Винаги съм се чудила дали наистина хората не могат да различат качествения продукт от некачествения? Като започнат да ми хвалят торти от 2 лв.порцията или кайма от 5 лв.за кг...

# 95
Не всеки може да си позволи торта за 10 лв. парчето и купува от 2 лв. Нима не може с некачествените продукти да се получи вкусен продукт? В крайна сметка никой не яде торта всеки ден.

# 96
Ами...някои хора не могат да различат качественото от некачественото, защото просто не могат да си го позволят. Аз имам познати, които живеят доста бедно и никога не са си купували скъпа торта, скъп колбас или скъп кашкавал. За мен пък Креми са скъпи но Захаро не са. Ама ако опитам Креми сигурно няма да се впечатля, защото просто не ми е по джоба или не искам да ми е по джоба

# 97
Туй пък Креми прехвалено...няма избор и цените високи. Чак пък толкова не съм впечатлена! Но аз не съм фен на сладкишите та не съм мерило!

# 98
Креми даже и не ги знам къде се намират.
Питаше се в темата за торта Гараш. Опитвала съм тази от "Златина" и ми хареса, затова препоръчах. Сладкишите си ги правя в къщи. Цехът ми е вариант за внезапни гости.
И хайде без квалификации кой от какво и колко разбира.

# 99
  • Бургас
Има ли абонати на Регионалната библиотека, които ползват он-лайн запазване на книги?

# 100
  • Бургас
А то въобще работи ли това. Аз така и не можах да разбера от къде мога да си запазя онлайн.

# 101
  • Бургас
А то въобще работи ли това. Аз така и не можах да разбера от къде мога да си запазя онлайн.
Точно затова питам. И аз не успях, въпреки че има такава опция в менюто. Служителките се мотаха, мотаха, и казаха да се обаждам по телефона. А системната администраторка е неоткриваема - "Виваком ще предаде за обаждането.", но тя дали иска да й бъде предадено......
====
Разбрах как стават нещата. Задължително служителката трябва да направи първоначалното въвеждане и 24 часа след това, профилът ни ще бъде активен и ще можем да си правим заявките. Така че, библиотекарката е длъжна да знае какво да направи, независимо колко дълго ще се учи на това. А после ще трябва да има грижата редовно да си проверява в системата дали някой й е отворил допълнителна работа.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 15:18 от armeria

# 102
  • Бургас
Като ги знам в библиотеката колко са сръчни направо мисля да не си го причинявам. Направиха такава хубава библиотека, а вътре все още се работи по стар тертип. По три-четири са на смяна и се офлянкват.
Има една книга, която преди повече от половин година се появи в каталога и пише, че е налична за вземане, а я няма в библиотеката. Всеки път ме мотаят, че тя била регистрирана в склада, ама не била качена още горе. Повече от шест месеца, вече ще стане година... Много често ми се случва някоя книга да я има в системата като налична, а да я няма физически.

# 103
  • Бургас
Аз съм записана в библиотеката, но с триста зора си харесвам по нещо от 2-3 рафта отпред  .Много бедна ми се струва за такава голяма библиотека, по-бедна от читалищата.Чудила съм се защо е така и ходи ли изобщо някой посред нощите.

# 104
  • Бургас
Момичета, не бива да се оставяме да ни баламосват и да си кротуват по старому. Длъжни са да се научат, но трябва да им дишаме във врата. Това им е работата, а ако  се научат, ще им бъде и на тях по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт