Къде в Бургас? ( 60)

• 62 361
  • 821
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм записана в библиотеката, но с триста зора си харесвам по нещо от 2-3 рафта отпред  .Много бедна ми се струва за такава голяма библиотека, по-бедна от читалищата.Чудила съм се защо е така и ходи ли изобщо някой посред нощите.
Никой не ходи посред нощите и не знам защо като направиха такава модерна библиотека не осъвременят малко и кадрите вътре, те горките сякаш компютър не са виждали.

# 106
  • Бургас
Аз съм записана в библиотеката, но с триста зора си харесвам по нещо от 2-3 рафта отпред. Много бедна ми се струва за такава голяма библиотека, по-бедна от читалищата.Чудила съм се защо е така и ходи ли изобщо някой посред нощите.
Е, защо само отпред. Назад има няколко зали с рафтове. Аз като ходя в повечето случаи съм със списък, но често ми се е случвало и да си взема нещо, което ми е хванало окото на момента. Иначе има и много нови книги, които са излязли тази и миналата година. Обикновено ги слагат отпред и бързо се взимат.
Аз пък винаги съм се чудила, защо има толкова много художествена литература в читалнята, а не в заемна. Кой изобщо чете худочествена литература в читалня.

# 107
  • Бургас
Аз ходя в библиотеката в най-лудите часове- сутрин преди 9, неделя,...харесва ми, че има такова нестандартно работно време. Също съм със списък. Връчвам го на служителката да обикаля, а аз през това време се ровя в най-предните етажерки, където са най-новите и най-оборотни книги. И това , че могат да се заемат седем книги е много удобно. Случи ми се да търся книги от много отдавна живяла и издавана авторка. Започнаха пак да я издават /Лиляна Михайлова/ и се оказа, че от някогашните издания има само по една книга и затова е в читалнята. Но, затова пък читалнята работи до 24 часа. Абе.....ще ги накараме да "влязат в час".

# 108
  • Бургас
Отпред, защото искам съвременни романи.Първия път разгледах всичко назад, но пак ми се видя бедно,а книгите масово много стари издания.Не обичам да чета такива.Ако е с някаква цел- да, но за удоволствие предпочитам по-нови книга.Намирам си, но доста ровя, което преди не ми се е случвало.

Последния път коментираха, че влязъл някакъв наркоман и ги е изплашил.Нека да работи в събота и неделя, до по-късно, лошо няма, за работещите хора, но по нощите ми се струва излишно и опасно.

# 109
  • Бургас
трябва да сменя партида за вода, някой знае ли къде по-точно в кв. Победа са ВиК

# 110
  • Бургас
На изхода от Комлука в посока М.Рудник. Където е бензиностанция Петрол,тръгваш по улицата навътре в Комлука,покрай параклиса(църквичка)
Има една висока сграда,там е ВиК

# 111
Момичета, искам да си ушия пола понеже не откривам това, което искам. Бихте ли ми препоръчали магазин за платове, по-конкретно каре ме интересува,ако сте срещали.

# 112
трябва да сменя партида за вода, някой знае ли къде по-точно в кв. Победа са ВиК
Сигурни ли сте, че трябва да отидете там? Лятото сменяхме и ни бяха споменали, че вече само в Славейков ще може да се сменя.

# 113
  • Бургас
Не, не съм, казаха ми преди време, че в Победа или Славейков можело, но аз съм в центъра и Победа ми се видя по-близко, май ще се преориентирам към   Славейков,  там къде точно е ВиК знаете ли

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 15:24 от bur02

# 114
  • Бургас
До стадиончето на Звездичка.

# 115
Здравейте момичета,

Моля да ми перпоръчате добър невролог в Бургас. Извинявайте, ако е коментирано. Става въпрос за майка ми и съм притеснена. Хубав ден!

# 116
  • Бургас
Дами, продават ли някъде в Бургас пилешки глави и крака? Трябва ми за кучетата.

# 117
В Чикън трябва да има.

Аз искам да питам, ако някой купува домашно мляко около блока си и е хубаво?

# 118
  • Бургас
Случайно минавах покрай Сладкарски цех,,Ани,, в Славейков и останах очарована,че пак са отворили врати!
Слеващия път влизам да огледам.

# 119
  • Бургас
Здравейте момичета,

Моля да ми перпоръчате добър невролог в Бургас. Извинявайте, ако е коментирано. Става въпрос за майка ми и съм притеснена. Хубав ден!

Виж в темата Лекари в Бургас. Там в последните страници обсъждаха точно невролози.

Общи условия

Активация на акаунт