Къде в Бургас? ( 60)

• 62 409
  • 821
  •   1
Отговори
# 120
Случайно минавах покрай Сладкарски цех,,Ани,, в Славейков и останах очарована,че пак са отворили врати!
Слеващия път влизам да огледам.
А къде по точно се намира ?

# 121
  • Бургас
Улица ,,Янко Комитов,,на която са Мола,Кауфланд,в посока Кат. В дясно срещу Демерта,където са Пилета на грил. Има един тото пунк,зад него в кооперацията.

# 122
  • Бургас
Момичета, къде в Славейков и околностите му мога да си купя боя за коса Лонда. Направо се оказа мисия невъзможна да намеря. Само в Лили в мола има от време на време, но тя е много оскъдна и никога няма моя номер. Преди си купувах от центъра от Елитис, но вече нямам път на там и не ми се ходи само за това.

# 123
  • Бургас
В Славейков има две парфюмерии за които се сещам в момента.
Едната е между Билла и Орфей. На ъгъла на кооперацията до книжарницата и магазинчето за цигари.
Другата е под Китайския ресторант и Турския магазин. Мисля,че ,,Дени 99,, се казваше магазина.
Но дали има тази боя,не мога да кажа.

# 124
  • Бургас
За съжаление няма там.

# 125
  • Бургас
Дами, продават ли някъде   глюкоза за сладки? Купувала съм от Кауфланд- бурканчета от 400 г, но вече няма. Благодаря.

# 126
Момичета, освен златарския магазин на Богориди, знаете ли някое друго златарско ателие, където можеш да замениш стар пръстен за нов .

# 127
Билла или ако можете да отидете до Несебър - Жанет.
Дами, продават ли някъде   глюкоза за сладки? Купувала съм от Кауфланд- бурканчета от 400 г, но вече няма. Благодаря.

# 128
  • Бургас
Къде в града мога да намеря бижута,ръчна изработка?

# 129
  • Бургас
https://www.facebook.com/teonikojewellery/

Моя съученичка ги прави.

# 130
  • Бургас
Здравейте. Имам дъщеря на 2 годинки и половина. Изключително ни е скучно вкъщи и търсим детски центрове за игри ( предполагам , че има ) . Бихте ли съдействали Simple Smile благодаря !

# 131
  • Бургас
Много интересни неща видях. Ще ги съгласувам с колегите. Че са за подарък на Шефката.

# 132
Момичета, освен златарския магазин на Богориди, знаете ли някое друго златарско ателие, където можеш да замениш стар пръстен за нов .
В бившия Битов комбинат на втория етаж има златар, поправя и заменя златни бижута!

# 133
Къде се намира бившият битов комбинат?

# 134
Високата сграда на НАП.

Общи условия

Активация на акаунт