Къде в Бургас? ( 60)

• 62 433
  • 821
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Mомичета, търся обущар или кожар, който да стесни чистно нови ботуши от естествена кожа. Притеснявам се да не ги съсипе някой и ще съм благодарна на препоръки.

# 151
В къщи сме много доволни от Калин - намира се на ул. Сердика 1 до Триа. Има и фейсбук страница - Сто и пет обущарски услуги. Ремонт на куфари и чанти.

# 152
  • Бургас
Много благодаря! То ми е съвсем близо. Simple Smile

# 153
Може ли някой да ме насочи къде да търся антистатик спрей за дрехи? В Лили и ДМ нямат, а в Елитис все е свършил като попитам Simple Smile

# 154
  • Бургас
Може ли някой да ме насочи къде да търся антистатик спрей за дрехи? В Лили и ДМ нямат, а в Елитис все е свършил като попитам Simple Smile
Аз си купувам от едно много мъничко магазинче за домашни потреби и препарати на ул. "Оборище" 84. Предполагам и в други подобни магазинчета ще има.

# 155
Някой да знае склад на едро за хранителни стоки, който прави разнос и под Царево и предлага брашна?

# 156
И от мен един положителен глас за обущаря отстрани на Трия, рязал ми е токове на боти, сменял ми е ципове, разширявал ми е маратонки и мн.други услуги!  Много съм доволна! За разлика от този който е срещу бившият ресторант " При Шопа" на ул. Любен Каравелов- остави си ръцете на едни ботуши и направо не ставаха за носене!

# 157
  • Бургас
Много благодаря, момичета! Точно за това исках препоръки, да не ми ги съсипе някой, че са чисто нови. Съвсем скоро ще го посетя.

# 158
  • Бургас
Някой да знае склад на едро за хранителни стоки, който прави разнос и под Царево и предлага брашна?
Боги 6 не слиза ли надолу?

# 159
Нямам никаква представа за хранителните, ще им позвъня на тези.

# 160
Здравейте, в града са отворили нов магазин за продукти за лице от "висок клас", в кавички е, защото ме съмнява, че е измама и взимат парите на хората. Някой ако е купувал продукти от Age Code, моля да сподели мнение, че няколко познати се притесняват, че са се опарили. Магазина се намира на Адам Мицкевич.

# 161
  • Бургас
Ходих лятото на тяхна презентация, корейска козметика от висок клас с наночастици. В края на презентацията, която включва диагностика на кожата, запознаване с продуктите и кратка процедура с част от тях, се изискват 10 тел.номера на близки и познати, за да им се предложи и на тях посещение и евентуална продажба. Аз лично не си купих нищо, твърде висока ми беше цената, а разсрочено плащане за кремове не бих приела.

# 162
  • Пловдив
Здравейте, в града са отворили нов магазин за продукти за лице от "висок клас", в кавички е, защото ме съмнява, че е измама и взимат парите на хората. Някой ако е купувал продукти от Age Code, моля да сподели мнение, че няколко познати се притесняват, че са се опарили. Магазина се намира на Адам Мицкевич.

Не съм купувала, но знам, че са корейска марка и кремовете им за лице са около 400 лв. Сега, ако някой ги плаща доброволно в магазина - за каква измама може да се говори?

# 163
  • Бургас
За мен е измама.Не знам кой човек ще повярва и ще даде толкова пари.

# 164
  • Бургас
Моята комшийка е луда по корейска музика, козметика и всичко корейско.
Лятото ми се хвали,че ходила на презентация на корейска козметика и била много доволна. Купила си кремове за 1 500лв ! В очите й казах,че е луда!

Общи условия

Активация на акаунт