Къде в Бургас? ( 60)

• 61 803
  • 821
  •   1
Отговори
# 495
Конна база Royal Horse. Нямам лични впечатления, просто идея, която съм си запазила за РД на моето дете.

# 496
  • Бургас
Има ли в Бс гръцки магазин?

# 497
  • Бургас
На "Демокрация", точно от срещуположната страна на Аякс, има офис на гръцка транспортна фирма нещо си "тахидромики". Там на витрината са сложили маслини, препарати, малки количества. Не е точно магазин, доставки правят, но имат разни неща за продаване.

# 498
  • Бургас
Благодаря ти,Тинтина. Ориентирах се.

# 499
Здравейте, къде можем да дадем снимка и да ни я направят на постер/плакат/? Идеята е да се сложи в рамка, т.е. да бъде качествена изработката.

# 500
В книжарница еталон съм си правила постер А4 принтирани са ми картинки, които използвах като топери и декорации за детски рожден ден.
Аз търся някъде в центъра готови меденки за осми март и сапунени цветя
Здравейте, къде можем да дадем снимка и да ни я направят на постер/плакат/? Идеята е да се сложи в рамка, т.е. да бъде качествена изработката.

# 501
Страхотни меденки за 8ми март и Баба Марта взех от Захаро.Цените бяха 3 и 3,50лв.Всички на 1март много се изкефиха,сега е ред на осмомартенските(ако искате ще ви снимам)

# 502
Може ли да покажете 8мо мартенските

# 503

Имаше доста варианти,подходящи за по-млади жени,за баби,на цветя...

# 504
Чудесни са а от кое захаро ?

# 505
Взех от цеха в Поморие,също и от магазина им в Славейков до стадиона на Звездичка.Ще ги има във всичките им магазини и сладкарници със сигурност.

# 506
  • Бургас
Аз днес имам път към Захаро в Лазур  ще мина да проверя.
Сладкарница Фантазия също има меденки за 8 март. Миналата година взех от там за празника
Скрит текст:

# 507
Много Благодаря !!!

# 508
Сапунени цветя има в мол Галерия , на щанд са сега за Празника .

# 509
  • Бургас
Докладвам за Лазур:)
В Захаро има меденки по 3,50 ,подобни на показаните по горе,но на всички пише "честит празник, мамо!" Тъй като купувам за учителки и за колежки взех от тези. Струват 5.80 (или 5.50 не помня)
Скрит текст:

В Сладкарница Фантазия има около 1000 предложения, струват по 5 лева. Предлагат и букети от този тип. Този струва 10 лв,има и по -скъпи с повече меденки
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт