Къде в Бургас? ( 60)

• 61 809
  • 821
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Да, точно, като си представя по време на пандемията какви пари направиха.

# 481
Скрит текст:
И аз Ирене и то не само в лаборатории, а навсякъде и според мен обяснението, че не трябва един човек да прави всичко, уж има разпоредби от РЗИ, но както всичко е само проформа.Няма как да сваляш и слагаш ръкавици нон-стоп за всяка дейност, по-скоро трябва да се дизенфекцират върху ръкавиците, защото иначе кожата им ще замине.Навсякъде цари анархия от алчост за пари на собствениците, кой знае какви изисквания имат за бързо обслужване на клиенти, защото не вярвам да са толкова безотговорни самите хора, или поне не всички.В събота в Лината една жена-отвън огромна опашка.
Ами вземи един допълнителен човек да могат да почиват , парите те бият по главата, няма да обеднееш.

Кадри няма, кадри. Откъде да ги вземат?

# 482
  • Бургас
Като няма кадри, няма да се разпищолваш във всеки гараж да правиш лаборатория. И да работиш с един печат на един лекар върху всички хиляди изследвания. Кадри има достатъчно, но предпочитат да работят там, където получават човешко отношение и адекватно заплащане.

# 483
  • Бургас
Последните 6месеца ми се налага често да посещавам гастро и понеже съм Тома-неверни съм обиколила почти всички светила в България и абсолютно всички НЕ приемат изследвания от Лина и Рамус(защо ли?)Последно ходих в Синево-нищо специално просто спазвам тяхната препоръка.Вие сами си преценете!
Този, при който ходих последно - Динко Динев в ДКЦ 2 ми видя моите изследвания от Лина.

# 484
  • Бургас
Кадри няма, кадри. Откъде да ги вземат?
Медицинските университети не бълват ли всяка година нови кадри?

# 485
  • бургас
На мен ми е интересно, дали пък не действат. Вече две познати ходиха да ги намажат с крем  и казват , че след намазване кожата им седяла свежа два три дена. Едната даже  си купи. Ще изчакам 6-7месеца да видя дали се е подмладила.

Тези са супер големите измамници, закупих си продуктите, като ме притиснаха със срокове на супер промоция, ( а после видях, че в сайта са същи цените)само, ако на място ги взема, стоят ми много мазно, но реших да дам шанс, защото уж щеше да поеме кожата, до края на деня остана тоя филм върху лицето ми като мас. Излязох с кредит, с лихва 500лв, която не ми бе упомената. Понеже моя приятелка ми беше дала номера, казаха, че ако аз дам на 10жени телефона, тя ще получи финансов бонус - от Иво пълна лъжа. След няколко часа поисках да ги върна и много грубо ми отговориха да си видя договора, т.е., че не мога. Опитах се да им оставя негативен отзив във фб, трият го, и след мен пишат фалшиви още 5 позитивни. Трябваше да ме канят на 6 безплатни процедури по договор, но не се обадиха, защото се свързах с адвокат. Отвсякъде са си вързали гащите, така че НЕ СИ ГУБЕТЕ времето и най-вече парите с тези измамници!! С 2000лв олекнах напразно.,. AGE CODE НЕ СИ СТРУВАТ ПАРИТЕ!!!

# 486
  • Бургас
Вие сериозно ли сте дали 2000 лв. на тези измамници? Направо нямам думи! Звъняха ми и на мен да ме канят на процедура, директно ги питах дали не са онези с кремовете за 500 лв. Повече не са ми звъняли.

# 487
Тук за няколко дни поне 3 колежки пропищяха от тези с кремовете има някаква врътка и ти нашиват кредит с лихва в действителност ..ужас е

# 488
  • Бургас
Добър вечер!
Аз крем не искам:laughing:
Търся си добра шивачка във Възраждане

# 489
  • Бургас
Не знам как ще ти нашият кредит зорлем.
Добра шивачка мога да препоръчам на спирката на Операта, не е точно във "Възраждане", ама близо.

# 490
  • Бургас
И на мен скоро ми се обаждаха едни за някаква безплатна процедура. Моя колежка ходила и трябвало да даде контактите на няколко жени. Опитали се да й продадат някакви супер скъпи кремове. Не зная дали са същите, за които говорите. Аз не отидох. Не ми се занивава с глупости. Салона е някъде около пантеона от другата страна на Хепи някъде в новата сграда. Така че ако някоя ентусиазирана мацка ви звънне да ви предлага безплатни процедури, да си знаете.
П.П. някой ако има такъв крем дали би могъл да сподели снимка на съставките, да видим какво толкоз чудодейно има вътре.
(Ако няма списък със съставки директно са за КЗП и можете да ги сезирате)

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 18:29 от Irene Adler

# 491
  • Бургас
Irene, същите са. Аз лятото ходих на рекламна процедура, изслушах им всички хвалби за чудодейните кремове с наночастици и ред други неща, полежах си 15-20 мин., докато ме мажат с различни продукти, дадох накрая 10 номера на приятелки, които изрично предупредих след процедурата какво да очакват и толкова. Как пък няма да дам 1300 лв /мин.цена за комплект/ за кремове, че и кредит да тегля. Единственият + от всичко това е диагностиката, която правят на кожата в началото на срещата, макар че не знам доколко е надеждна и тя.

# 492
  • Бургас
Диагностиката е да изкарат кожата ти силно нуждаеща се от техните кремове Simple Smile

# 493
Аз да кажа за 1 друга процедура в клиника new life ..тъй като имам проблем след раждането обявиха кампания за превенция на такъв тип проблем и какво се оказва че всичко е една реклама на уреда който се ползва и как трябвало да се направят 4/5 процедури та да има резултат на стойност 3.500 лв и след 1 година още толкова и говорим за здраве !!!

# 494
  • Бургас
Здравейте!
Ще стм много благодарна, ако споделите някое интересно място за рожден ден на 14г. момиче.
Ще бъдат 15деца, все чувам Хепи, Флората, МОЛ Галерия, но се чудя дали нещо по-интересно има 🧐като вариант..
В Плейграунда е 21лв. на дете, а и вече N пъти сме били.
В кафето в новата библиотека някой да е празнувал, да сподели...
Благодаря предварително! 😉

Общи условия

Активация на акаунт